دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۱۳ ب.ظ

خاگینه موز

قبلا چند مدل خاگینه یا به قول ما ترکها قیقاناخ تو وبلاگ گذاشتم. هر کدومشون طعم و مزه خاص خودشون رو دارن، این یکی واسه اونهایی که طعم موز رو دوست دارند میتونه گزینه خوبی باشه. به نظر من که طعم جالب و خاصی داره و  در کل خوشمزه است.


 


مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد

موز ۱ عدد

ماست ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر گل محمدی و  پودر دارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری

گردو و پسته و پودر نارگیل به میزان لازم

شیره

 


 

طرز تهیه:

تخم مرغ و ماست و  بکینگ پودر رو توی کاسه بریزید

 

 



با چنگال هم بزنید تا مایع یکدست بشه. اگه ماست سفت باشه مایع کمی غلیظ میشه.


 

 

 

یک قاشق از آب ماست یا آب خالی میریزم تا مایع کمی رقیتر بشه.


 

 

 

 

آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.


 


 

غلظت مایه باید به این حد باشه.

 

 

 

 

موز رو با غذا ساز پوره کنید یا اینکه رنده کنید و به مایه اضافه کنید.


 

 

 

دارچین


 

 

 

 

پودر گل محمدی رو هم اضافه کنید.


 


 

توی تابه ۱۵ سانت رو روغن بریزید و یک سوم مایه رو بریزید و بگذارید یک طرفش سرخ بشه. بعد برگردونید و طرف دیگش هم سرخ کنید.

 

 

 

 

با این مقدار سه تا کرپ به اندازه ۱۵ سانت درست میکنیم. میتونید مایع رو یکباره بریزید.

شیره رو طبق این دستور درست کنید و  کرپ های داغ رو یکی یکی داخل شیره سرد بندازید تا شیره به خوردش بره.

 

 

 

 

گردوها رو توی زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید. یکی از کرپ ها رو بگذارید از شیره روش بریزید و بعد روش پودر گل محمدی و  گردو بپاشید.


 


 

لایه دوم رو بگذارید  و باز شیره بریزید و روش گردو وپودر گل محمدی و پودر نارگیل و دارچین بپاشید.

 

 

 

 

لایه آخر رو بگذارید و شیره بریزید و روش رو هر طور دوست داشتید تزیین کنید.

برای عصرانه با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبه.


 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خاگینه موز

يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۱۳ ب.ظ

قبلا چند مدل خاگینه یا به قول ما ترکها قیقاناخ تو وبلاگ گذاشتم. هر کدومشون طعم و مزه خاص خودشون رو دارن، این یکی واسه اونهایی که طعم موز رو دوست دارند میتونه گزینه خوبی باشه. به نظر من که طعم جالب و خاصی داره و  در کل خوشمزه است.


 


مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد

موز ۱ عدد

ماست ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر گل محمدی و  پودر دارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری

گردو و پسته و پودر نارگیل به میزان لازم

شیره

 


 

طرز تهیه:

تخم مرغ و ماست و  بکینگ پودر رو توی کاسه بریزید

 

 



با چنگال هم بزنید تا مایع یکدست بشه. اگه ماست سفت باشه مایع کمی غلیظ میشه.


 

 

 

یک قاشق از آب ماست یا آب خالی میریزم تا مایع کمی رقیتر بشه.


 

 

 

 

آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.


 


 

غلظت مایه باید به این حد باشه.

 

 

 

 

موز رو با غذا ساز پوره کنید یا اینکه رنده کنید و به مایه اضافه کنید.


 

 

 

دارچین


 

 

 

 

پودر گل محمدی رو هم اضافه کنید.


 


 

توی تابه ۱۵ سانت رو روغن بریزید و یک سوم مایه رو بریزید و بگذارید یک طرفش سرخ بشه. بعد برگردونید و طرف دیگش هم سرخ کنید.

 

 

 

 

با این مقدار سه تا کرپ به اندازه ۱۵ سانت درست میکنیم. میتونید مایع رو یکباره بریزید.

شیره رو طبق این دستور درست کنید و  کرپ های داغ رو یکی یکی داخل شیره سرد بندازید تا شیره به خوردش بره.

 

 

 

 

گردوها رو توی زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید. یکی از کرپ ها رو بگذارید از شیره روش بریزید و بعد روش پودر گل محمدی و  گردو بپاشید.


 


 

لایه دوم رو بگذارید  و باز شیره بریزید و روش گردو وپودر گل محمدی و پودر نارگیل و دارچین بپاشید.

 

 

 

 

لایه آخر رو بگذارید و شیره بریزید و روش رو هر طور دوست داشتید تزیین کنید.

برای عصرانه با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبه.


 

نظرات  (۶۵)

۱۶ دی ۹۱ ، ۱۴:۱۵ قنادباشی
سلام اسرا جان واقعا استادانه درستش کردید البته همه ی کارهای شما استادانه هستش ماشاءالله حتما درستش می کنم
پاسخ:
سلام دوست نازنین من
ممنونم از این همه لطف عزیزم،شرمنده میکنی
وااااااااااای دلم خواست اسرا جون دستورت جون میده واسه تبدیل موزهای بی مزه کنونی به یه چیز خوششششمزه!
پاسخ:
ای جانممممممممممم امیدوارم از خوردن این خاگینه خوشمزه لذت ببری
غیر از موز چه میوه هایی میشه استفاده کرد.؟
پاسخ:
فکر کنم با سیب بشه، میوه دیگه ای به نظرم نمیرسه
به به
دستت درد نکنه خانوم گل
پاسخ:
مرسی عزیزم
۱۸ دی ۹۱ ، ۱۱:۱۸ نیکرفتار
دستتان درد نکند آموزش خیلی کاملی بود مخصوصا با عکس های خوب و مرحله به مرحله ای .یاشاسین
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز.زنده باشی
سلام عزیز دستت درد نکنه تا اونو درست کنم اینو بگم عاشق اون عکساتم مخصوصا با ظرفهای گل سرخ که از چند صد متری داد میزنه من تبریزم من ترکم چون معمولا ماها عاشق ظروف گل سرخ هستیم منم بیشتر از ارکوپال دوست دارم اینا رو بابت دستور دستت درد نکنه حتما درست میکنم عزیز خاگینه اشفناج درست میکی؟خیلی خوشمزه است
مرسی بوسسسسسسسسسسسسسسس
پاسخ:
سلام، نظر لطفتونه مینا جان، منم خیلی دوست دارم این ظرفها خیلی اصالت دارند.
خاگینه اسفناج هم بزدوی انشالله
منم بوس
چه جالب
خیلی خوشم اومد
حتما امتحان میکنم باید خوشمزه باشه.....
ممنون اسرا جونم
پاسخ:
قربانت آرزو جونم
بسیار عالی مثل همیشه بی نظیر
ممنون اسرا جون
پاسخ:
نظر لطفته دوست عزیزم
خسته نباشی اسرا جونم وبلاگ پر محتوایی داری ازت ممنونم حتما غذاها رو درس میکنم فقط یه فضولی میخوام بدونم چند سالته ک انقد دستپختت خوبه ممنون میشم جوابمو بدی منتظر پست های بعدیت هستم
پاسخ:
زنده باشی عزیزم، ممنونم از لطفت. مگه نمیدونی سن خانمها جزو اسراره، ولی من بهت میگم حول و حوش سی سال، تو به کسی نگو ها باشه
پستهای جدید رو تو خونه جدیدم دنبال کنید.
سلام خانمی
من تازه دو روزه به صورت اتفاقی با سایتت آشنا شدم
خیلی محشره
من که کلی استفاده کردم
خدا خیرت بده
امروز 2 ساعت تموم، تمام سایت رو زیر و رو کردم
دمت گرم
واقعا گل کاشتی
چه با سلیقه ماشاالله
راستی من نمیتونم بیشتر عکسها رو ببینم

میشه لطفا طرز تهیه تاس کباب رو به صورت تبریزی آموزش بدی
ممنون از این همه مهربونیهات که هر چی بلدی آموزش میدی
اجرت با امام حسین
یا علی
التماس دعا
پاسخ:
سلام دوست عزیز خوشحالم از آشنایی با شما
و ممنون از این همه لطف و محبت.
چشم سعی میکنم آموزش بدم.
محتاجم به دعا
علی یارت
عالی بود. چه عکسای خوشمزه ای میذارینا. آدم دهنش آب میوفته
عزیزم با آموزش یه گل خوشگل آپ کردم
پاسخ:
مرسی عزیزم. میام پیشت حتما
۲۱ دی ۹۱ ، ۰۹:۳۵ شهناز پوررضایی
سلام همشهری عزیزم .با اجازه لینکت کردم خیلی خوشحال میشم شما هم منو لینک کنی منتظرم موفق باشی
پاسخ:
سلام عزیزم.به روی چشم عزیزم.
شاید همان لحظه که فکرش را نمیکنی
کسی دور ازتو خوبیها ومهربانیهایت را ورق میزند.
پاسخ:
مرسی عزیزم
kheyli kheyli mobarake asra jun kheyli gashange fagat ye irade kocholo vagty mikhaym like bezanim mige bayad ozve bayan bashyd va fekr nakona kesi hoseley in kara vo ozvyato in chiza ro dashte bashe 
پاسخ:
ممنونم مینا جان، شما لطف داری. وقتی میخوای داخل سایت لینک کنی یا اینکه پیوندها رو میزنی این پیغام رو میده؟ بررسی میکنم
مبارکککککککککککککککککه اسرا جونمممممممممممم:*(اینجا اسمایلی نداره یا من پیداشون نمیکنم؟!)
پاسخ:
مرسی یسنا جان. آره انگار نداره متاسفانه.
سلام اسرا جون...مبااااارکه عزیزم.....ایشالا اینجا هم خوش موفق و پربار باشه
ولی من یه سوال دارم ازت..من نزدیکه دو ساله یه فضا گرفتم و سایتم راه اندازی کردم اما هنوز فعال نیست...چیزی که منو هی مردد می کنه اینه که انتقال نظرهایی که توی ای مدت توی وبلاگم میذاشتن ممکن نیست...تو چطور حتی نظرها رو هم منتقل کردی؟ ممنونت میشم
پاسخ:

سلام هانیه جان، ممنونم عزیزم. من از طریق سایت بیان اقدام کردم، انصافا امکاناتش خوبه، روش انتقالش رو نمیدونم چون کارهاش رو داداشم انجام داده ولی ازش میپرسم بهت اطلاع میدم.


سلام
به به
خونه نو مبارک . چه خوشگله....................مبارکه
پاسخ:

سلام 

خوش اومدی اسما جان، ممنونم عزیزم

سلام عزیزم 
خوبی؟
بهت تبریک میگم 
اینجا همه چیز عالیه 
مثل همیشه 
پاسخ:

سلام پرستو جان

ممنونم دوست عزیز، شما لطف داری

بسم الله
سلام اسرا جان
سایت جدید مبارک . موفق باشی.
پاسخ:

سلام علیکم کوثر جان

ممنونم کوثر جان

سربلند باشی

سلام خانومی خونه نو مبارککککککککککککککککککککککککک
چه خوشگل همه چی عالیه
دوست دارم
پاسخ:

سلام میناجان

ممنونم از لطفت عزیزم

قربانت


سلام عزیز سوال خاگینه رولی رو اینجا ازت میپرسم اسرا جان خاگینه ام عالی شد فقط شیره شما چقد میشه؟معمولا ما شیره رو تو خاگینه انقد میریزیم تا روی خاگینه برسه ولی این قدش خیلی بلند خیلی شیره میخواد چون لایه هاش با اینکه با قاشق میریختم لاش ولی شیره به خوردش نرفته بود ممنون میشم جواب بدی
بوسسسسسسسسسسسس
پاسخ:

سلام عزیزم

برای این خاگینه باید وقتی شیره رو ریختین وقتی یک طرفش شیره کشید برمیگردونیم تا طرف دیگش هم شیره بکشه و با قاشق مدام از شیره روش میریزیم تا شیره به خورد خاگینه بره

سلام

خوبی خانمی ؟ خونه جدید مبارک. ایول بابا کارت خیلی درسته.

سایتت خیلی قشنگه. خیلی خیلی مبارک باشه.
ایشالله همیشه غذاهای خوشمزه و خوب توش بذاری.

فقط یادت باشه از این غذاهای خوشمزت به من هم بدی. خیلی وقته به وظیفت عمل نمیکنی هاااااااااااااااااااااا نکن اینکارو . با این غذاهای خوشمزت هم هوش از سرم می پره هم خواب!
خدانگهدار

پاسخ:

سلام علیکم شهناز جان

مرسی عزیزم، خوش اومدی به خونه جدیدم. خوشحالم که اینجا رو هم دوست داشتی.

تقصیر خودته که ازم دور شدی...بابا شما که خودت اوستایی خوردم دسپخت خوشمزت رو

به امید دیدار گلم

چیه؟

آهان  گل یادم رفته بود . بفرما ..

شرمنده شدی
قربونت

 

پاسخ:
مرسی شما خودت گلی عزیزم

مبااااااااااااااااااااااارکه اسراء جونم...

پاسخ:

خیلی خوش آمدی و ممنونم آرزو جان

سلام اسرا جونم 
امیدوارم خوب وسلامت باشی خانومی...اول از همه تبریکات صمیمانه مرا برای افتتاح سایتت پذیرا باش ...بسیااااااار عاااااااالی ...امیدوارم به شیرینی ولذت از آن بهره ببری دوست خوبم...
امشب که فرصت کردم برای وبلاگم پست جدید بگذارم طبق معمول همیشه اینجا هم سر زدم تا عرض ادبی نمایم...
همیشه سبز باشی عزیزم....
پاسخ:

سلام طلا خانوم

مرسییییییییییییییییی عزیزم، شما همیشه به من لطف داری...

شاد و خرم باشی گلم

سلام. سایت نو مبارک.
واقعا لذت میبرم از کارتون. خدا قوت.
توی سایت جدید من نمی تونم عکسارو ببینم.
به نظرتون مشکل از چیه؟
پاسخ:

سلام ممنونم نسرین جان

نظر لطفتونه عزیزم

هیچ کدوم از عکسها یا بعضیاش؟

۲۶ دی ۹۱ ، ۱۵:۳۸ فاطما سوره
با شرمندگی یه خواهش دیگه: اگه بتونی یه پست هم برای  دیشلیق بزار ( همون دندونی) بوس...
پاسخ:
به امید خدا دوست عزیز
۲۶ دی ۹۱ ، ۱۵:۵۷ قنادباشی
سلام اسرا جان
مبارک باشه ولی فکر می کنم باید با پشتیبانی هاست تماس بگیری چون عکس ها نشان داده نمیشه  یا اشکال باید از بیان بلاگ باشه به نظرم بهترین گزینه استفاده از ووردپرس بود و راحت میتونستید کلیه مطالب وبلاگ رو روی دومین خودتون بیارین من اول فکر کردم با فایرفاکس شاید مشکل داره با هر سه بروزر ها امتحان کردم با اینترنت اکسپلورر و کروم و سفری ولی هیچکدام عکس ها را نشان نمیداد  به هرحال مبارک باشه انشالله که به سلامتی و دلخوشی سالهای سال پست کنی ماهم بیایم اینجا استفادشو ببریم و ماشالله بگیم
پاسخ:

سلام عزیزم

ممنونم خانومی، باید عکسها رو دوباره آدرس بدم، انشالله که حل میشه.

مرسی از اینهمه لطف و محبت

سلام اسرا جونم سایت  مبارک باشه چقدر که قشنگه برعکس بعضی جاها که آدم واقعا باهاشون مشکل داره من چند سالی هست که سایت دارم ولی مرددم که راه اندازیش بکنم یا نه به نظرم سخت میاد ولی از دیدن کارت خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله که همیشه موفق تر از روز قبل باشی .
پاسخ:

سلام شاپرک جان، ممنونم دوست عزیزم...واسه من که اصلا سخت نبود چون همه کارهاش رو داداشم انجام داد.

تو هم همیشه شاد و خوش باشی دوست نازنین من

سلام اسراء عزیزم
امیدوارم همیشه موفق باشی
پاسخ:

سلام دوست خوبم

سربلند باشید

سلام خانومی سایت خوبی داری من وبلاگم 4 روزه که راه افتاده خوشحال میشم یه سر بهش بزنی و نظرتو راجع بهش بهم بگی راستی خوشحال میشم تبادل لینکم داشته باشیم

ladyship.mihanblog.com

پاسخ:

سلام دوست عزیز. خیلی خوش آمدید و خوشحالم از آشنایی با شما.

با کمال میل لینکتون میکنم

سلام عزیز درست کردم واقعا عالی و خوشمزه شد حرفی تو مزه اش نبود بیست بیست خسته نباشی و دستت درد نکنه
فقط یه سوال اینکه این از کرپ ها نازک میشه ؟من فکر کردم با دو تا تخم مرغ خیلی نازک بشه سه تا کرپ دو تا انداختم عالی شد فقط یه چیز دیگه این سه تا به هم یا به مواد که نمیچسبن اخه مواد میانش بعد برش هنگام خوردن میریزه اخه؟
ممنون میشم منتظر جوابتون هستم در ضمن عکس چیزایی رو میپزیم رو برات بفرستیم؟چطوری؟
دوستتون دارم خانومی
پاسخ:

سلام مینا جان خوشحالم دوست داشتی.

نه زیاد نازک نمیشه ولی کلفت هم نمیشن. شیره باعث میشه مواد میانی بیرون نریزه ولی میتونی گردوها رو پودر کنی که دیگه کاملا به کرپها میچسبه.

خوشحال میشم عکسها رو برام ایمیل کنی. آدرس ایمیل توی صفحه تصاویر آشپزی دوستان هست.

ممنونم عزیزم

دلگیر نشو از آدمها
نیش زدن طبیعتشان است
سالهاست که به هوای بارونی میگویند : خراب
پاسخ:

مرسی بهم سر زدی اسما جان

کامنتهات همیشه برات جذاب و دلچسبه دوست خوبم

مبارکت باشه منم تمام کارهای سایتم را داداشم انجام داده خدا برامون ببخشه
پاسخ:
مرسی عزیزم، آره خدا حفظشون کنه برامون
سلام اسرا جان من چرا عکسا رو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
سلام درست کردم عزیزم
مبارک باشه اسرا جون
پاسخ:
مرسییییییییی عزیزم
۰۲ بهمن ۹۱ ، ۱۲:۰۷ دلمشغولی های یک مامان (آفتاب)
سلام گلم
1)بعضی از عکسات باز نمی شن.
2)پستات محشره.
3)می شه معنی اسمت رو بدونم عزیزم؟
4)چرا اسمایلی نداری؟
دیگه گاهی یه سری هم به نو پاها بزنین بد نیستاااااا!
پاسخ:

سلام عزیزم

1. درست میشود

2. خیلی ممنونم

3. سیر کننده درشب و شب معراج پیامبر و نام یکی از سوره های قران

4. این رو دیگه نمیدونم چرا نداره

چشم عزیزم

سلام
اسرا چرا آپ نمیکنی. ما منتظر غذاهای جدید هستیم ها.............
موفق باشید
پاسخ:
سلام اسما جان
آپ میکنم عزیزم سایت بعضی اشکالات داره که باید برطرف کنم واسه همون فرصت پست جدید نکردم.
زنده باشی دوست نازنین من

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay khodaye man,mobaraaaake!koliiiiiiii zog kardama.dametoon garm,chikar kardin :* doosetoon daram
پاسخ:
مررررررررررررررررررسی مهدیه جان، خوشحالم برات جذاب بوده.
منم دوست دارم کلییییییییییییییییییییییی
سلام خسته نباشید
منم عاشق انواع خاگینه هستم
راستی خونه نومبارک اسراخانم:)
پاسخ:
سلام خیلی خوش اومدی
ممنونم دوست عزیز
۰۷ بهمن ۹۱ ، ۲۲:۲۵ دلمشغولی های یک مامان(آفتاب)
سلام گلم تشکر از این غذای خوشمزه ات (چون من درستش کردم)مطمئنم به خوبی اصلش نشده بود ولی عالیییییییی بود.خوشحال می شم در مورد کارای منم نظرتو بگی
عزیزم.
پاسخ:
سلام دوست عزیز
ممنونم از لطفتون، مطمئنم اونی که شما درست کردی خیلی هم عالی شده. حتما سر میزنم بهتون
سلام به شما بزرگوار نازنین  خوشبختانه دیگه عکسا دید ه میشه شکر خدا
میلاد با سعادت بهترین بهترینهای دو عالم حضرت محمد ص را به شما تبریک و تهنیت می گم.  انشالله  که زندگی مان محمدی باشد التماس دعا
پاسخ:

سلام دوست نازنینم.

عید شما هم مبارک، برات آرزوی بهترینها رو دارم و محتاج دعا عزیزم

۱۰ بهمن ۹۱ ، ۰۰:۱۸ بیقرار مادر

امشب سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت
 در شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت

[گل]
خدایا تورا سوگند میدهیم به دو مولود نورانی امشب سلامتی دین ودنیا رابه شما عطا فرماید.
 عید بر شما وخانواده محترمتان مبارک[گل]

پاسخ:
سلام شهناز جونم. عید شما هم مبارک
سلام خانمی خونه نو مبارک باشه همه چی خیلی عالیه دلم براتون تنگ شده متاسفانه به نت دسترسی ندارم الان هم با مولبایا اومدم .موفق باشی
پاسخ:
سلام رویا جان. ممنونم عزیزم شما خیلی لطف داری. زنده باشی
سلام عزیزم منم خیلی خاگینه دوست دارم فقط دو نوعش رو بلد بودم و فکر نمیکردم نوع دیگه ای داشته باشه!فکر کنم با طعم موز خیلی خوشمزه بشه
پاسخ:
سلام یلدا جان. آره بابا مدلهای دیگه ای هم بلدم که سر فرصت پست خواهند شد.
سلام اسرا جون سایت جدید مبارک الببته منم خیلی وقت بود نمیتونستم سر بزنم واسه همین دیر شد که تبریک بگم  ببخشید . در مورد خاگینه موزم دلم ضعف رفت معلومه خیلی خوشمزه ست
پاسخ:
سلام مریم جان. ممنونم عزیزم، خاگینه موز هم خوشمزه است توصیه میکنم حتما درست کنی.
سلام، دلمون واسه دیدن هنرات تنگ شده خانومی! آپ نمیکنی؟:*
پاسخ:
سلام، ممنون از لطفت عزیزم، آپ میکنم
۱۵ بهمن ۹۱ ، ۱۱:۱۱ دلمشغولی های یک مامان(آفتاب)
سلام گم  خوبی گفتم شاید پست تازه گذاشته باشی استفاده کنم .رفتم کارای قبلیتو دیدم عالی بودن تشکر
چرا اسمایلی نداریییی؟
پاسخ:

سلام عزیزم، پست جدید هم میگذارم چشم.

نمیدونم چرا نداره

سلام اسرا خانم

هر روز میام اینجا سر میزنم به امید یه آموزش تازه

ولی.....

37 روزه مطلب جدید نداری

چرا؟

منتظریم خانمی

موفق باشی

دوست دارم

یا علی

 

پاسخ:

سلام دوست خوبم

شرمنده بخاطر برخی مشکلات سایت نتونستم زودتر آپ کنم.

منم دوست دارم و زنده باشی عزیزم

سلام عزیزم.

تبریک می گم. عالیه.
سایت خوبی درست کردی

خاگینه هم عالیه.

منتظرتم
پاسخ:

سلام نگین جان

ممنونم دوست عزیزم، خیلی لطف داری

چشم میام

۱۸ بهمن ۹۱ ، ۰۳:۴۱ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلا م اسراء جون

خوبی عزیزم

این مدته امتحان داشتم نتونستم بیام پیشت

یه سوال فنی

میشه راهنماییم کنی برای تبدیل وبم به سایت؟

دامینت رو از کدوم سایت گرفتی و قیمتش چنده و چند گیگ حجم داره و کلا چه جوریه؟

.....


راستی لینکت کردم  تو هم منو با اسم اشپزی های ابتکاری من لینک کن


مرسی گلم

خبرم کنی ها
پاسخ:
سلام آرزو جان
کارهای سایت رو برادرم انجام داده و من زیاد در موردش نمیدونم، فقط از سایت بیان گرفته، اطلاعات دیگه رو می پرسم میگم.
لیکتون هست بین دوستام عزیزم


salam..che kar khubi kardi dige

دیگه حرفه ای حرفه ای شدی..

میشه یادم بدی چطور سایت زدی...منم میخوام خدایا..البته مثل تو که نمیشم..

خیلی خوشم اومد اسرا جونم

لینکم هنوز؟

پاسخ:
سلام عزیزم
شما خیلی لطف دارید
کارهای سایت رو من خودم انجام ندادم برای همین زیاد در موردش نمیدونم
فقط از طریق سایت بیان گرفتم.
مگه میشه لینک نباشی عزیزم
۲۸ اسفند ۹۱ ، ۱۷:۲۳ ستایش بانو
سلام اسرا جون.منزل جدیدت مبارک.این خاگینه خیلی داره بهم چشمک میزنه هاااااا.باید درستش کنم.راستی بهارت مبارک
پاسخ:
سلام ستایش جان، مرسی عزیزم، سال نوی شما هم مبارک
سلام اسراجون از این دستور قشنگت ممنون خیلی عالی بود مرسییییییییییییییی ساقوللللللللللللللللللللللللل
پاسخ:
سلام 
قابلی نداشت دوست عزیز
سلام.دستت درد  نکنه.وبلاگت خیلی جالبه.برای آدم شکمویی مث من که هیچی بلد نیس ولی مدام هوس می کنه!
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم، خوب یه موقعی منم هیچی بلد نبودم، کافیه اراده کنی
حتما حتما درستش می کنم
پاسخ:
حتما حتما نظرت رو دربارش بهم بگو
سلام
نماز روزتون قبول
دیروز برا افطار خاگینه موز رو درست کردم اسرا جون عالی شد دست گلت درد نکنه افتخار میکنم همشهری هنرمندی مثل تو دارم عزیزم
فقط اسرا جان مواد تو تصویرت دو برابره؟آخه مال من کوچیکتر به نظرم اومد البته ما دو نفریم اضافه ام شد
فداتتتتتتتتتتت
پاسخ:

سلام 

نماز روزه شما هم قبول، لطف داری عزیزم

نه عزیزم من توی پیش دستی گذاشتم تو عکس بزرگ دیده میشه.


درستش کردم واقعا خوشمزه بود ممنون

پاسخ:
نوش جان عزیزم

سلام اسراءجون

خانم گل خسته نباشی؛عزیزم از تمام آموزشهات کمال تشکر رو دارم فقط یه زحمتی برات دارم اگه میشه خاگینه طرح گل نیلوفری رو آموزش بده تو یکی دو تا سایت آشپزی خوندم اما اصلا به دلم نمیشینه فقط به دستور غذایی شما اعتماد دارم و میدونم که خوب از آب در میاد؛ممنون عزیزم

پاسخ:

سلام شبنم جان، مرسی از لطفتون

متاسفانه کار این خاگینه زیاده و من زیاد وقت نمیکنم ولی بازم خدا رو چه دیدی 

سلام ممنون از دستور پختت.من درستش کردم ولی اصلا باب میل من نبود.احتمال زیاد کسای دیگه هستن که خوششون بیاد
پاسخ:
سلام، خواهش میکنم، مسلما همینطور قرار نیست از هر رسپی همه خوششون بیاد
بدمزه ترین چیزی بود که تا حالا خورده بودم ریختمش آشغالی
پاسخ:
سلیقه ها فرق میکنه و واسه اینم نمیشه کاری کرد

سلام مطالباتون واقعا عالین و خوب توضیح داده شدن  مرسی

پاسخ:
مرسی عزیزم
خوب بود دستت درد نکنه
خوب بود دستت درد نکنه
پاسخ:
خواهش میکنم
سلام
پاسخ:
علیک سلام جونم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی