دنیای اسراء

جمعه, ۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۵۱ ب.ظ

بورک اسفناج و پنیر Ispanaklı Böreki

 ترکیه جزو کشورهایی هست که تنوع غذایی زیادی داره و بیشتر غذاهاشون هم به ذائقه ما خیلی نزدیکه. در ترکیه از خمیر در تهیه غذاها خیلی استفاده میشه یکی از این خمیرها خمیر یوفکاست که اونجا خانم ها خودشون این خمیر رو تو خونه تهیه می کنند و غذاهای خیلی خوشمزه ای با این خمیر طبخ می کنند. برای خانمهای شاغلی( بخونید تنبلی) مثل من خمیر یوفکای آماده کار رو خیلی راحت میکنه، هم ایرانی و هم ترکیه ای این خمیر ها رو میتونید از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی ها تهیه کنید.

برای اول کار بورک اسفناج رو آموزش میدم به مرور انواع دیگه بورک رو یاد خواهم داد.





مواد لازم:
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
اسفناج یک کیلو
پیاز یک عدد
پنیر سفید 100 گرم (پنیر صبحانه یا پنیر تبریز)
تخم مرغ یک عدد
شیر 1.4 لیوان
روغن مایع 1.4 لیوان

کنجد یا سیاه دانه




طرز تهیه:

اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.

اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.





شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید. اگه پنیر شور بود نیازی به نمک نیست در غیر اینصورت بچشید و نمک اضافه کنید.




خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.




زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه.




یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.




از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید.




قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.




دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.




هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید.




خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.




روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.




و کنجد بپاشید.




سینی فر رو چرب کنید.داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.




میتونید بورکها رو داخل روغن هم سرخ کنید ولی اونجوری دیگه کالریش پای خودتون





جای شما خالی، میتونید برای صبحانه یا شام میل کنید.





تزیین سس کنار بشقاب رو میتونید تو این پست ببینید



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

بورک اسفناج و پنیر Ispanaklı Böreki

جمعه, ۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۵۱ ب.ظ
 ترکیه جزو کشورهایی هست که تنوع غذایی زیادی داره و بیشتر غذاهاشون هم به ذائقه ما خیلی نزدیکه. در ترکیه از خمیر در تهیه غذاها خیلی استفاده میشه یکی از این خمیرها خمیر یوفکاست که اونجا خانم ها خودشون این خمیر رو تو خونه تهیه می کنند و غذاهای خیلی خوشمزه ای با این خمیر طبخ می کنند. برای خانمهای شاغلی( بخونید تنبلی) مثل من خمیر یوفکای آماده کار رو خیلی راحت میکنه، هم ایرانی و هم ترکیه ای این خمیر ها رو میتونید از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی ها تهیه کنید.

برای اول کار بورک اسفناج رو آموزش میدم به مرور انواع دیگه بورک رو یاد خواهم داد.





مواد لازم:
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
اسفناج یک کیلو
پیاز یک عدد
پنیر سفید 100 گرم (پنیر صبحانه یا پنیر تبریز)
تخم مرغ یک عدد
شیر 1.4 لیوان
روغن مایع 1.4 لیوان

کنجد یا سیاه دانه




طرز تهیه:

اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.

اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.





شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید. اگه پنیر شور بود نیازی به نمک نیست در غیر اینصورت بچشید و نمک اضافه کنید.




خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.




زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه.




یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.




از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید.




قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.




دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.




هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید.




خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.




روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.




و کنجد بپاشید.




سینی فر رو چرب کنید.داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.




میتونید بورکها رو داخل روغن هم سرخ کنید ولی اونجوری دیگه کالریش پای خودتون





جای شما خالی، میتونید برای صبحانه یا شام میل کنید.





تزیین سس کنار بشقاب رو میتونید تو این پست ببینید

نظرات  (۵۰)

۰۴ خرداد ۹۲ ، ۰۹:۲۶ لیدی الهام
سلام اسرا خانم گلم

عزیزم خیلی عالی شده. دست گلتون درد نکنه. تشکر از آموزش خوبتون.
پاسخ:
سلام الهام جون
مرسى گلم
fogholadast
پاسخ:
مرسى
دستت درد نکنه عزیزم چه بورکهای خوردنی , اشتهابرانگیزی شدن نوش جونتون.......
پاسخ:
قربونت عزیزم

سلام اسرا خانم.

اسرا جون من حلوا رو درست کردم ولی فکر کنم شیرینیش کم بود میشه شکرش رو بیشتر کنم؟

راستی میشه حلوای کفگیر رو اموزش بدین، ممنون میشم.

پاسخ:
سلام عزیزم
 بله میشه شیرینیش ببستگى به ذایقه داره.
سلام اسرا جونم.خیلی با سلیقه ای بخدا...اسرا جونم ببخشید که سوالای مربوط به مطالب قدیمیو تو پستای جدیدت میذارم اخه فکر میکنم دیگه وقت سرکشی به قدیمیارو نداری...عزیزم من نان گل رو درست کردم خیلی خوشگل شد ولی بیرونش خیلی خشک شد البته کاسه اب هم گذاشته بودم ولی چون تو نیم ساعت طلایی نشد یک ساعت گذاشتم بمونه یعنی برای اون خشک شده که زیاد مونده......
پاسخ:
سلام مرسی شیما جان، نه بهتره تو همون پست مطرح بشه و من اونهارو هم جواب میدم اونجوری اگه سوال یه نفر دیگه هم باشه جواب میگیره، یک ساعت واسه پخت نون خیلی زیاده و حتما خشک میشه، روش رو زرده یا زرده و زعفران بمالی طلایی میشه، یا آخر سر گریل رو کمی روشن کن تا روش طلایی بشه
سلام.مرسی اسرا جونم از جوابات .چشم حتما سوالامو همون جاشون مطرح میکنم.بوووووووووس.
پاسخ:

سلام عزیزم

قربانت

۰۵ خرداد ۹۲ ، ۲۲:۲۳ خانم چادری
سلام اسراجان
ممنون از آموزش جدید
میتونیم بهش پودرهای طعم دهنده هم اضافه کنیم؟ مثلا آویشن یا ادویه جات!
مزه اش اونوقت خیلی تغییر میکنه؟
یه سوال دیگه :) ببخشید میشه کنار اسفناج، گوشت مرغ هم اضافه کرد ؟یا توش بجای پنیر سفید،از پنیر پیتزا ریخت؟
ببخشید طولانی شد.
پاسخ:

سلام عزیزم

نه عطر اسفناج و پنیر رو تحت تاثیر قرار میده

تستش ضرری نداره ، میشه استفاده کرد ولی من طعم مرغ رو با اسفناج دوست ندارم.

یا حق

سلام. خسته نباشی عزیز

من هنوزن منتظر مربای هویج و خیار هستم هاااااااااا. پس چیشد این عکساش؟

راستی اگه مربای تزئینی دیگه ای هم داشته باشی ممنون میشم بذاری. مخصوصا از اونایی که توی سینی های بزرگ از چند نوع مربا تزئین میکنین......

خانومی با ما کمی مهربونتر باش منم همشهری خودتم تقریباً!!!!!! اهل بنابم. همون شهر کباب های خوشمزه

مرسی عزیزم منتظرم

پاسخ:

سلام الهام جان

الوعده وفا دوباره آپلود کردم

وااااااااااااااااااای بناب من عاشق کباب بنابم، البته سعادت نداشتم به بناب بیام این کباب رو تو تبریز خوردم که مسلما به پای کبابهای خود بناب نمیرسه. خیلی دوست دارم بیام شهرتون رو ببینم، یه خورش از شهر شما تو سایت هست، خورش هویج و لوبیا.


عالی بود ممنونم
پاسخ:
مرسی
دستت درد نکنه اسراء جان
نمی دونم تا حالا از عصاره ها استفاده کردی یا نه؟
مثل عصاره پیاز و سیر و قارچ و...
من معمولا از عصاره های الیت استفاده می کنم و واقعا راضی هم هستم
اگر به جز الیت می شناسی که طعم خوبی داشته به منم معرفی کن اونها رو هم امتحان کنم :)

پاسخ:

مرسی مرجان عزیز

من زیاد از عصاره ها استفاده نمیکنم چون تا اونجایی که من میدونم داخلش موادنگهدارنده داره که مضره

سلام. دست شما درد نکنه. خیلی خوشمزه به نظر میرسه. اگه خمیرش رو پیدا کنم حتما درست میکنم. مرسی
پاسخ:
سلام عزیزم، تو سوپر مارکتها و قنادی و باقلوا فروشی ها میتونی پیدا کنی.
سلام اسرا جون،خیلی خوب بود.
پاسخ:
سلام مرسی زهرا جان
اسراء جونم نقاشی بالای صفحه کار خودته؟
پاسخ:
بله مرجان جان
وای چه خوشگل و تمیز درست کردی.
پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام.دستتون درد نکنه.خیلی خوشمزه و شکیل به نظر میاد.بابا شما کجایی؟چقدر غیبتات طولانیه
پاسخ:

سلام مرسی عزیزم

راست میگی غیبتهام دیگه قابل توجیه نیست

سلام گلم. این خمیر یوفکا ترکیه ای هستش؟ شرکت 9595 هم یوفکا زده. با اون خمیر امتحان کردی؟
پاسخ:
سلام عزیزم، بله ولی به نظرم خمیر یوفکاهای قنادی ها خیلی بهتره، نه اون رو امتحان نکردم

سلام خانومی

خیلی ممنون. واقعا دست مریزاد از این کار خوبتون. راستی یه مشکل هست پست هایی مثل دلمه و ... عکس هاش نشون داده نمیشه! مثل زمانیکه از وبلاگ که به سایت منتقل شده مشکل پیدا کردند. اگر امکانش هست اصلاح بشن

ممنون و بسیار منتظر غذاهای خوبتون هستم

یاحق

پاسخ:

سلام عزیز

به امید خدا اصلاح میکنم

یا علی

به به خونه جدید مبارکه خانومی.

شاد باشی

بورک همعالی شده ممنون.
پاسخ:

مرسی عزیزم

خوش اومدی

کلمات قاصراست ازوصف بیان چوخ دادلی هرشی.....

پاسخ:
مرسی دوست عزیز
عزیزم وبلاگت عالیه،ولی بعضی ازعکسات بازنمیشن
سلام  انشالله حالتون خوب باشه  باز هم خیلی خوب و قشنگ البته مال شما از مال ترکیه ای ها می دونم که بهتره راستش غذاهای ترک با غذاهای آذری خیلی فرق داره به نظر من کلا ترکا همه چی رو با ماست خفه می کنن  و راستش من از طعم غذاهاشون خوشم نیومد به هر حال جدای از تعصب دست پخت و دستور آذری قابل مقایسه با ترکا نیست
پاسخ:
سلام، لطف داری عزیزم، البته من خودم عاشق ماستم البته در کنار بعضی غذاها
سلام اسرا جون بعداز ظهرت به خیر امیدوارم که حالت خوب باشه عزیزم منم دلم برات تنگ شده بود ممنون از احوالپرسیت حالم خوبه فقط کمی از دنیای مجازی فاصله گرفتم ... دست گلت درد نکنه چه چشمکی میزنه کاملا معلومه چقدر خوشمزه شده .
پاسخ:

سلام شاپرک جان....خوشحالم که سرحالی عزیزم...بعضی وقتها لازمه،  امیدوارم هرچه زودتر تندتند دستورهای خوشمزه و جالب برامون بگذاری

مرسی گلم 

سلام وبلاگتون خیلی خوشمزه اس...اگه دوس داشتین پیش منم بیایین..مرسی
پاسخ:

سلام...ممنون دوست عزیز

لینکتون کردم 

یا حق

سلام اسرا جون گلم.واقعا افرین ومرحبا  به این سلیقه و خانمیت.من واقعا از خواندن مطالبت کیف میکنم.اینو بدون تعارف میگم.فقط غیبتاتو طولانی نکن دلمون برات تنگ میشه.در ضمن تزئینتم حرف نداره.شاد باشی.
پاسخ:

سلام عزیزم، ممنونم از لطفتون

خودم هم خیلی دلم میخواد زود به زود بنویسم اما متاسفانه نمی تونم.

موفق و سربلند باشی عزیزم

سلام عزیز.

اسرا جون دلمون برات تنگ شده کجا موندی؟؟؟؟

پاسخ:

سلام

اومدم  عزیزم

وااااااااااااای آدم نفسش بند میاد این غذاها رو میبینه
سر ظهری ضعف کردم....
پاسخ:
ای جانم
سلام دستتون درد نکنه بورک با طعم پنیر هم خوشمزه میشه امتحان کنید
پاسخ:
بله انشاا... وقت کنم پست خواهم کرد
من آپم...ای بابا چرا من توی لینکت نیستم اما شما توی لینک منی از با معرفتی منه یا بیمعرفتی شما خوشمزه بود میخوام درستش کنم مرسی
پاسخ:

عزیزم من بی معرفت نیستم و یادم نمیاد قبلا کامنت گذاشته باشید. 

از آشناییتون خوشحالم و با کمال میل لینکتون میکنم

اللرینیز آغریماسین! آللاه سیزه ساغلیق وئرسین بو گؤزل و یئمه لی یئمکلردن پیشیرسوز!
پاسخ:
قابیل یوخده عزیزیم
وااااای دستتون درد نکنه خیلی خوشمزه شد من که برای اولین بار بود با یوفکا اشپزی میکردم رفتم اماده شو با نام 9595 گرفتم راضی بودم هم خمیرش خیلی خوب بود هم غذاش ممنون
پاسخ:
نوش جونتون دوست عزیز

سلام اسرا جون . من از خواننده های قدیمی وبلاگت هستم و چند تا از غذاهات رو امتحان کردم . اگه بدونی که پسر بد غذای من فقط چیکن استرگانف شما غذای محبوبشه و من از شما یاد گرفتم. پاینده باشی و خدا نگهدارت. خیلی دعات میکنم. خانم خوش سلیقه و با حوصله !!!!!!!!!!!!! فقط بگو کی وقت می کنی؟؟

پاسخ:

سلام ونوس عزیز

خوش اومدی، خوشحالم که غذاها مورد طبعت قرار گرفته، روی ماه پسرت رو ببوس.

خودم هم نمیدونم....الله اعلم

سلام اسرا جون من متاسفاته عکس بیشتر کارای قشنگتون رو نمیبینم...
پاسخ:

سلام عزیزم

بله باید دوباره بگذارم

salam khanomi khobbin
bebakhshid  az in meghdar n che tedad borak be dast miyaddaze dakhele borak ham ab mindaze?
va yeki ham esfanaj o ke ba piyaz taft mimdim  ab min
پاسخ:

سلام عزیزم

مال من ده تا رو پر کرد

نه آب نمیندازه.


salam
khobin khanomi
az in meghdar vhe tedad borak be dast miyad
va esfanaj dakhele borak tu fer ab nemindaze?
پاسخ:
سلام عزیزم

مال من ده تا رو پر کرد

نه آب نمیندازه.

سلام اسرا جان درحدود 2ساعته که دارم سایتتون را نگاه مکنم  اخه من عاشق اشپزیم و

 

تقریبا همه سایتهارا نگاه میکنم سایتهای اشپزی خارجی را همینطور وباید بگم سایت شما خیلی عالیه به امید روزی که من هم اشپزیم خوب

 بشه ولی فکر کنم دیگه دیر شده.        با تشکر اشرف 

پاسخ:

سلام ، خوشحالم مطالب براتون مفید بوده. شما لطف دارید من مطمئنم میشید چون به نظرم آدم به هرچیزی که بخواد میرسه و حتما دیر نیست.

یا حق

سلام خانومی
خسته نباشین
خانومی من خمیر یوفکا خریدم اما بعضییاشون به هم چسبیده بودند
راهی برای جدا کردن این خمیر ها بلدین
ممنون و تشکر از آموزشهای خوبتون
پاسخ:

سلام عزیزم

زنده باشید

فک میکنم اگه لایه بالایی رو با دست بگیرین و با یه قلمو بین لایه ها رو روغن مایه بزنین و همزمان لایه بالایی رو بکشین احتمالا سالم جدا بشن البته چون خمیر یوفکا لطیفه یه کم سخته.

چرا انقدر غلط دیکته داری بیسواد
اسفناج رو روی پیاز بریزید یا بشورید
پاسخ:
اگر هم غلط املایی داشته باشم موردی نداره و خوشحال میشم تذکر داده بشه و اصلاح کنم. غلط دیکته خیلی شرافت داره به غلط گفتاری و رفتاری داشتن باسواد

سلام

خسته نباشید عزیزم

مرسی از آموزش خوب و مفیدتان

واقعا" لذت بردم بسیار خوشمزه است .

پاسخ:

سلام 

زنده باشید

ممنون از لطفتون

سلام خانم هنرمند میخواستم بدونم دستور تهیه خمیر یوفکا را میتونید بگذارید مچکرم
پاسخ:

سلام عزیزم

کارهای سخت سخت میخواین کی وقت داره خمیر یوفکا درست کنه، من توصیه میکنم آمادش رو بگیری یا دعا کنی خدا یه کم به من وقت و انرژی اضافی بده.

bayad khoshmaze bashe
پاسخ:
واقعا

vagean mammon az in etelate dagigetion.....vagean dasteton dard nakone....bazam matlabaye jaded bezarin lotfan...mamnon

پاسخ:
مرسی از لطفتون دوست خوبم
با سلام من تمامی فروشگاهای شهرمون گشتم متاسفانه خمیرفیلو یافت نشد.ایا باخمیر دیگه ای میشه درست کرد
پاسخ:
سلام این خمیر با اسم فیلو یا یوفکا میشه پیدا کرد، میتونید از قنادی خمیر باقلوا بگیرید البته بصورت باز شده و آماده 

سلام

ممنون از آموزشای خوبتون طرز تهیه بستنی سرخ شده را هم بگویید ممنون

پاسخ:

سلام

به امید خدا

سلام

ممنونم قیافه ش که عالیه فقط سوالم اینه که پنیرش چیه!؟ و اینکه پنیر پیتزا نداره!؟

 

پاسخ:
سلام
پنیر صبحانه (سفید یا فتا) میتونید از پنیر تبریز هم استفاده کنید.
نخیر پنیر پیتزا نداره
سلام
دوست عزیز میشه از پنیر پیتزا در این غذا استفاده کرد ؟
پاسخ:
سلام
اصلش با پنیر سفید یا پنیر تبریز تهیه میشه بخاطر طعمش ولی میتونید از پنیر پیتزا یا از ترکیب چند نوع پنیر استفاده کنید.
۲۱ بهمن ۹۲ ، ۱۹:۳۱ سپیده شکوهی
من بورک اسفناجو پنیر درست کردم،فقط نونشو یجور دیگه پیچیدم،حالا این مدلم امتحان میکنم :-)
پاسخ:
حتما امتحان کنید دوست عزیز
عجب گیجی هستی
حداقل یه نمکی فلفی سیری کوفتی ظهره ماری میزدی.....
اینم میگفتی ظرف رو باید چرب کرد
درست کردم حالم بهم خورد
گییییییییییییییییییییییج
پاسخ:
شما تا بحال اشپزی نکردی که نمیدونی باید به غذا نمک اضافه کرد، من توی دستور یادم رفته بگم شما چقدر گیچی که تو غذا پختن نمک یادت میره.
این نوع جواب دادن رو دوست ندارم ولی بعضی ها آدم رو مجبور میکنن
سلام

از دستور غذای بسیار خوشمزه تون ممنون . دیشب طبق دستور شما این بورک رو درست کردم ،فقط یه مشکل داشتم : لقمه ها به کف ظرف پیرکس چسبیده بودن! چرا ؟
پاسخ:
ظرفتون رو باید چرب کنید.

سلام عزیزم ممنون بخاطر سایت خوب وپر محتوات.من خمیر فیلو مثلث شکل خریده بودم نمیدونستم باهاش چی میتونم درست کنم  واقعا از آموزشت سپاسگزارم خیلی بدردم خورد.من خیلی دنبال خمیر فیلو بودم و اکثر سوپر مارکتها نداشتند تا اینکه یه روز تو یه سوپر مارکت اتفاقی دیدم .نمیدونستم که شکلهای متفاوت داره برای همین بدون توجه به شکلش خریدم وتو سایت 9595 هم رفتم غذایی که با این شکل خمیر آموزش داشته باشه پیدا نکردم تا اینکه شانس به من رو کرد وبا سایت خوب شما آشنا شدم .امیدوارم در پناه خدا همیشه سلامت باشی

پاسخ:
سلام، ممنونم از لطفتون دوست عزیز
سلام اسرا جونم خسته نباشی دختر نازنینم میشه با خمیر فیلو یا همون یوفکا  باقلوای ترکی درست کرد ؟ اگه میشه لطف کن بگو چه چوری درست کنم . دستت درد نکنه  . گلم میشه زحمت بکشی طرز تهیه شیریی لطیفه را هم بزاری .راستش نمی دونم از کجا می تونم سرچ کنم ؟ چون دستورش رو هیچ جا پیدا نکردم که به خوبی شما و واضح همراه عکس توضیح داده باشه می بوسمت مریم  
پاسخ:
سلام، بله میشه عزیزم، سعی میکنم باقلوا ترکی رو آموزش بدم. شیرینی لطیفه رو نمیتونم قول بدم بزودی آموزش بدم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی