دنیای اسراء

دوشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۳۹ ب.ظ

کیک صبحانه

سلام به روی ماه همه شما نازنینا. جونم براتون بگه دیشب نشستم تا تعدادی از کامنتها رو جواب بدم و این کیک رو پست کنم، برای پیدا کردن یکی از مطالب قدیمی سایت تو نت یک سرچ کردم، چشمتون روز بد نبینه در یک سایت پربازید که از همین طریق هم حسابی پول به جیب مبارک می زنند تعداد زیادی از دستورالعمل های اسراء فود رو کامل توی سایت کپی کرده بود، چیزی که بیشتر اعصابم رو خورد کرد، دستکاری عکسها بود، قشنگ لوگوی سایت رو از روی عکسها پاک کرده بود، واقعا دیگه اعصابم خورد شد و دیگه نتونستم هیچ کاری بکنم، دلم از این می سوزه که من اینهمه وقت و پول و انرژی برای سایت میگذارم، ولی اونها خیلی راحت از زحمات امثال من استفاده میکنند، امیدوارم روزی برسه که همگی خودمون رو پایبند به رعایت قوانین اخلاقی و انسانی بدونیم، اگر هم بعضی ها پایبند نباشند قانون بتونه این کار رو بدرستی انجام بده.

خب دیگه گله گذاری بسه بریم سراغ دستور آشپزیمون
این کیک خیلی خوشمزه و خوش عطره، خیلی هم خوش قلقه و درست کردنش خیلی آسونه




مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2.3 پیمانه
روغن 1.2 پیمانه
شیر گرم یک پیمانه
آرد یک و نیم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
رنده پوست یک عدد لیموترش یا پرتقال
کشمش 1.3 پیمانه
گردو به میزان دلخواه
 طرز تهیه:
اول اینکه پیمانه مورد استفاده پیمانه با گنجایش 250 میلی لیتر می باشد، میتوان از لیوان معمولی هم بجای پیمانه استفاده کرد
همه مواد رو بگذارید بیرون تا به دمای محیط برسه
من از قالب بزرگ لوف (قالب مخصوص کیک صبحانه استفاده کردم). میتونید در قالب گرد به قطر 18 سانت هم بپزید، برای قالب های بزرگتر مواد رو دو برابر کنید.






1. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید
2. سه بار الک کنید، یا اینکه ویسک کنید، به این معنی که مخلوط آرد و بکینگ پودر رو با همزن دستی یک دقیقه هم بزنید تا حسابی هوا داخلش بره
3. یک قاشق آرد روی کشمش و  گردوی خرد شده بریزید و هم بزنید تا آرد بشن،بعد آرد اضافی رو جدا کنید. اینکار رو میکنیم تا داخل کیک ته نشین نشن، مقداری از کشمش رو با آرد مخلوط نکنید و برای روی کیک کنار بگذارید
4. قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید، من چون اولین باری بود که از قالب با جنس لعابی استفاده میکردم کل قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم.


1. تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید، بعد شکر رو بریزید
2.پوست پرتقال یا لیموی رنده شده رو بریزید، پنج دقیقه با همزن میزنیم تا حسابی کف کنه
3. روغن رو میریزیم (من کمی کمتر از نصف لیوان روغن استفاده کردم، چون میخواستم مامان هم بخوره برای همین سعی کردم با کمترین مقدار روغن درست کنم) سی ثانیه هم میزنیم
4. شیر رو اضافه کنید، باید انقدی گرم باشه که انگشت رو بسوزونه، حدود 70 درجه، فوری هم بزنید تا تخم مرغ نبره، شیر گرم باعث میشه شکر حل بشه و پف کیک رو بیشتر میکنه.



1. آرد رو در سه مرحله داخل کیک الک کنید و هر با به مدت ده ثانیه در حدی که فقط مخلوط بشه با دور کند همزن بزنید.
2. کشمش و گردو رو اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط بشه.
3. مایه رو داخل قالب بریزید چند بار روی میز بکوبید تا حباب های داخلش خارج بشه. روش مقداری گردو خرد شده بپاشید. داخل فر در طبقه وسط به مدت سی دقیقه قرار بدید تا بپزه، وقتی کیک آماده ست که اگه خلال دندان رو داخلش فرو کنیم تمیز در بیاد.
اگه مقدار مواد رو زیادتر کنید مسلما زمان پختش بیشتر خواهد بود حدود 45 دقیقه برای دو برابر مواد فوق


این هم بافت داخلی کیک
متاسفانه کیفیت عکس بخاطر تاریکی خوب نشد، با فلش هم بافت کیک مشخص نمیشد.







نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک صبحانه

دوشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۳۹ ب.ظ
سلام به روی ماه همه شما نازنینا. جونم براتون بگه دیشب نشستم تا تعدادی از کامنتها رو جواب بدم و این کیک رو پست کنم، برای پیدا کردن یکی از مطالب قدیمی سایت تو نت یک سرچ کردم، چشمتون روز بد نبینه در یک سایت پربازید که از همین طریق هم حسابی پول به جیب مبارک می زنند تعداد زیادی از دستورالعمل های اسراء فود رو کامل توی سایت کپی کرده بود، چیزی که بیشتر اعصابم رو خورد کرد، دستکاری عکسها بود، قشنگ لوگوی سایت رو از روی عکسها پاک کرده بود، واقعا دیگه اعصابم خورد شد و دیگه نتونستم هیچ کاری بکنم، دلم از این می سوزه که من اینهمه وقت و پول و انرژی برای سایت میگذارم، ولی اونها خیلی راحت از زحمات امثال من استفاده میکنند، امیدوارم روزی برسه که همگی خودمون رو پایبند به رعایت قوانین اخلاقی و انسانی بدونیم، اگر هم بعضی ها پایبند نباشند قانون بتونه این کار رو بدرستی انجام بده.

خب دیگه گله گذاری بسه بریم سراغ دستور آشپزیمون
این کیک خیلی خوشمزه و خوش عطره، خیلی هم خوش قلقه و درست کردنش خیلی آسونه




مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2.3 پیمانه
روغن 1.2 پیمانه
شیر گرم یک پیمانه
آرد یک و نیم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
رنده پوست یک عدد لیموترش یا پرتقال
کشمش 1.3 پیمانه
گردو به میزان دلخواه
 طرز تهیه:
اول اینکه پیمانه مورد استفاده پیمانه با گنجایش 250 میلی لیتر می باشد، میتوان از لیوان معمولی هم بجای پیمانه استفاده کرد
همه مواد رو بگذارید بیرون تا به دمای محیط برسه
من از قالب بزرگ لوف (قالب مخصوص کیک صبحانه استفاده کردم). میتونید در قالب گرد به قطر 18 سانت هم بپزید، برای قالب های بزرگتر مواد رو دو برابر کنید.






1. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید
2. سه بار الک کنید، یا اینکه ویسک کنید، به این معنی که مخلوط آرد و بکینگ پودر رو با همزن دستی یک دقیقه هم بزنید تا حسابی هوا داخلش بره
3. یک قاشق آرد روی کشمش و  گردوی خرد شده بریزید و هم بزنید تا آرد بشن،بعد آرد اضافی رو جدا کنید. اینکار رو میکنیم تا داخل کیک ته نشین نشن، مقداری از کشمش رو با آرد مخلوط نکنید و برای روی کیک کنار بگذارید
4. قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید، من چون اولین باری بود که از قالب با جنس لعابی استفاده میکردم کل قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم.


1. تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید، بعد شکر رو بریزید
2.پوست پرتقال یا لیموی رنده شده رو بریزید، پنج دقیقه با همزن میزنیم تا حسابی کف کنه
3. روغن رو میریزیم (من کمی کمتر از نصف لیوان روغن استفاده کردم، چون میخواستم مامان هم بخوره برای همین سعی کردم با کمترین مقدار روغن درست کنم) سی ثانیه هم میزنیم
4. شیر رو اضافه کنید، باید انقدی گرم باشه که انگشت رو بسوزونه، حدود 70 درجه، فوری هم بزنید تا تخم مرغ نبره، شیر گرم باعث میشه شکر حل بشه و پف کیک رو بیشتر میکنه.



1. آرد رو در سه مرحله داخل کیک الک کنید و هر با به مدت ده ثانیه در حدی که فقط مخلوط بشه با دور کند همزن بزنید.
2. کشمش و گردو رو اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط بشه.
3. مایه رو داخل قالب بریزید چند بار روی میز بکوبید تا حباب های داخلش خارج بشه. روش مقداری گردو خرد شده بپاشید. داخل فر در طبقه وسط به مدت سی دقیقه قرار بدید تا بپزه، وقتی کیک آماده ست که اگه خلال دندان رو داخلش فرو کنیم تمیز در بیاد.
اگه مقدار مواد رو زیادتر کنید مسلما زمان پختش بیشتر خواهد بود حدود 45 دقیقه برای دو برابر مواد فوق


این هم بافت داخلی کیک
متاسفانه کیفیت عکس بخاطر تاریکی خوب نشد، با فلش هم بافت کیک مشخص نمیشد.





موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۲۰
اسراء افسری

نظرات  (۱)

سلام اسرا جون ممنون از دستورات خوب شما من یک مشکلی دارم که نمیتونم عکسهای شمارو ببینم فقط دستورات هستند عکسی دیده نمیشود چیکار کنم . وحتی اومدم ثبت نام هم کردم ولی اولا‌ که من ایمیل ندارم وثانیا کد امنیتی به هر شکلی که زدم .جواب داد اشتباه است .خواهش میکنم کمکم کنید من هم  عکسها رو ببینم .
پاسخ:
سلام دوست عزیزم، مشکل از سایت هست فعلا هیچ کس قادر به دیدن عکسها نیست.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی