رولت ژامبون (رولت کالباس)
اونهایی که با وبلاگ من آشنا هستند میدونن که زیاد اهل سوسیس و کالباس و اینجور چیزها نیستم و غذاهایی رو که با این مواد درست میشه رو سعی میکنم جایگزین دیگه براش بگذارم. اما این رولت فرق میکنه، این پیش غذا رو خیلی دوست دارم آخه اولین غذایی که خودم و به تنهایی و بدون کمک مامانم درست کردم این مساله برمیگرده به ده، پانزده سال پیش و ماه رمضان که برای مهمونی افطار واسه حدود سی نفر مهمون درست کردم و همه هم خوششون اومده بود و کلی تعریف کردند.
این پیش غذا هم مواد کمی میخواد و هم درست کردنش راحته، پس یه پیشنهاد خوبه واسه دوستهایی که یه پیش غذای راحت و خوب خواسته بودند.
مواد لازم:
برای تهیه خمیر کرپ:
تخم مرغ 3 عدد
شیر یا ماست نسبتا رقیق 1 لیوان
آرد سه چهارم لیوان
نمک کمی
مواد داخل رولت:
ژامبون یا کالباس چند ورق
خیار شور یکی، دو تا
جعفری یا شوید ساتوری شده 2 قاشق
سس مایونز 2 قاشق
طرز تهیه:
همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه
و هم بزنید تا یکدست بشه.
داخل تابه رو چرب کنید. نصف مواد رو داخل تابه بریزید و تابه رو تکون بدید تا مایع بصورت یکنواخت توی تابه پخش بشه.(با این مقدار مواد دو تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.)
حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و نون رولت شکل خوبی نخواهد داشت. من از تابه مستطیل به ابعاد حدودا 20*30 سانت استفاده کردم، اما موقعی که تابه مستطیل نداشتم توی تابه گرد میریختم اما سعی میکردم مایع رو طوری بریزیم که توی تابه به شکل مستطیل پخش بشه یعنی به کنارهای تابه مایه نرسه(امیدوارم متوجه توضیحم شده باشید) البته زیاد هم مهم نیست اگه نون رولت رو گرد در آوردید میتونید بعدا مستطیل برش بزنید.
وقتی یک طرف مایع گرفت برگردونید طرف دیگش هم پخته بشه. نیازی نیست رنگ نون رولت زیاد تغییر کنه و برشته بشه.
توی یه سینی برگردونید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه.
یک قاشق از سس مایونز رو روی نون بمالید.
ورقهای ژامبون رو یک لایه روش بچینید.
خیارشورها رو خیلی نازک حلقه کنید و یک لایه روی مواد بچینید.
روش نصف جعفری یا شوید رو بپاشید.( به نظر من با جعفری خوشمزه تر میشه.)
از یک طرف رول کنید.
میتونید چند ساعتی رو بگذارید داخل یخجال بعد برش بزنید اما من همون موقع برش میزنم و می چینم تو ظرف سرو.
نکات:
کنارهای خمیر رو از مواد قرار ندید چون موقع رول کردن از خمیر بیرون میزنه.
روی رولت رو با سس قرمز و مایونز تزیین کنید هم خوشگل میشه و هم خوشمزه، اینبار من تو خونه سس قرمز نداشتم تا اونجوری تزیین کنم.
به این مقدار مواد دو تا نون کرپ داریم که اگه دو سانت دو سانت برش بزنیم از هر کدوم ده تا این رولها در میاد. اگه پیش غذاتون فقط همینه برای هر نفر دوتا در نظر بگیرید ولی اگه پیش غذای دیگه ای هم دارید برای هر نفر یه دونه کافیه...البته بچه ها خیلی دوست دارن و بیشتر میخورن.
کمی از ژامبونهام مونده با اونها هم یه کوکوی خوشمزه میخوام درست کنم، به زودی...
این هم دستور یه رولت خوشمزه دیگه