دنیای اسراء

پنجشنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۱، ۱۱:۱۵ ب.ظ

رولت ژامبون (رولت کالباس)

اونهایی که با وبلاگ من آشنا هستند میدونن که زیاد اهل سوسیس و کالباس و اینجور چیزها نیستم و غذاهایی رو که با این مواد درست میشه رو سعی میکنم جایگزین دیگه براش بگذارم. اما این رولت فرق میکنه، این پیش غذا رو خیلی دوست دارم آخه اولین غذایی که خودم و به تنهایی و بدون کمک مامانم درست کردم این مساله برمیگرده به ده، پانزده سال پیش و ماه رمضان که برای مهمونی افطار واسه حدود سی نفر مهمون درست کردم و همه هم خوششون اومده بود و کلی تعریف کردند.

این پیش غذا هم مواد کمی میخواد و هم درست کردنش راحته، پس یه پیشنهاد خوبه واسه دوستهایی که یه پیش غذای راحت و خوب خواسته بودند.



مواد لازم:

برای تهیه خمیر کرپ:

تخم مرغ 3 عدد

شیر یا ماست نسبتا رقیق 1 لیوان

آرد سه چهارم لیوان

نمک کمی

مواد داخل رولت:

ژامبون یا کالباس چند ورق 

خیار شور یکی، دو تا

جعفری یا شوید ساتوری شده 2 قاشق

سس مایونز 2 قاشق


طرز تهیه:

همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه




و هم بزنید تا یکدست بشه.




داخل تابه رو چرب کنید. نصف مواد رو داخل تابه بریزید و تابه رو تکون بدید تا مایع بصورت یکنواخت توی تابه پخش بشه.(با این مقدار مواد دو تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.)




حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و نون رولت شکل خوبی نخواهد داشت. من از تابه مستطیل به ابعاد حدودا 20*30 سانت استفاده کردم، اما موقعی که تابه مستطیل نداشتم توی تابه گرد میریختم اما سعی میکردم مایع رو طوری بریزیم که توی تابه به شکل مستطیل پخش بشه یعنی به کنارهای تابه مایه نرسه(امیدوارم متوجه توضیحم شده باشید) البته زیاد هم مهم نیست اگه نون رولت رو گرد در آوردید میتونید بعدا مستطیل برش بزنید.

وقتی یک طرف مایع گرفت برگردونید طرف دیگش هم پخته بشه. نیازی نیست رنگ نون رولت زیاد تغییر کنه و برشته بشه.




توی یه سینی برگردونید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه.

یک قاشق از سس مایونز رو روی نون بمالید.





ورقهای ژامبون رو یک لایه روش بچینید.





خیارشورها رو خیلی نازک حلقه کنید و یک لایه روی مواد بچینید.





روش نصف جعفری یا شوید رو بپاشید.( به نظر من با جعفری خوشمزه تر میشه.)





از یک طرف رول کنید.

میتونید چند ساعتی رو بگذارید داخل یخجال بعد برش بزنید اما من همون موقع برش میزنم و می چینم تو ظرف سرو.



نکات:

کنارهای خمیر رو از مواد قرار ندید چون موقع رول کردن از خمیر بیرون میزنه.

روی رولت رو با سس قرمز و مایونز تزیین کنید هم خوشگل میشه و هم خوشمزه، اینبار من تو خونه سس قرمز نداشتم تا اونجوری تزیین کنم.

به این مقدار مواد دو تا نون کرپ داریم که اگه دو سانت دو سانت برش بزنیم از هر کدوم ده تا این رولها در میاد. اگه پیش غذاتون فقط همینه برای هر نفر دوتا در نظر بگیرید ولی اگه پیش غذای دیگه ای هم دارید برای هر نفر یه دونه کافیه...البته بچه ها خیلی دوست دارن و بیشتر میخورن.

کمی از ژامبونهام مونده با اونها هم یه کوکوی خوشمزه میخوام درست کنم، به زودی...


این هم دستور یه رولت خوشمزه دیگه




 

 



نوشته شده توسط اسراء افسر
بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم
پیوندها

رولت ژامبون (رولت کالباس)

پنجشنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۱، ۱۱:۱۵ ب.ظ

اونهایی که با وبلاگ من آشنا هستند میدونن که زیاد اهل سوسیس و کالباس و اینجور چیزها نیستم و غذاهایی رو که با این مواد درست میشه رو سعی میکنم جایگزین دیگه براش بگذارم. اما این رولت فرق میکنه، این پیش غذا رو خیلی دوست دارم آخه اولین غذایی که خودم و به تنهایی و بدون کمک مامانم درست کردم این مساله برمیگرده به ده، پانزده سال پیش و ماه رمضان که برای مهمونی افطار واسه حدود سی نفر مهمون درست کردم و همه هم خوششون اومده بود و کلی تعریف کردند.

این پیش غذا هم مواد کمی میخواد و هم درست کردنش راحته، پس یه پیشنهاد خوبه واسه دوستهایی که یه پیش غذای راحت و خوب خواسته بودند.



مواد لازم:

برای تهیه خمیر کرپ:

تخم مرغ 3 عدد

شیر یا ماست نسبتا رقیق 1 لیوان

آرد سه چهارم لیوان

نمک کمی

مواد داخل رولت:

ژامبون یا کالباس چند ورق 

خیار شور یکی، دو تا

جعفری یا شوید ساتوری شده 2 قاشق

سس مایونز 2 قاشق


طرز تهیه:

همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه




و هم بزنید تا یکدست بشه.




داخل تابه رو چرب کنید. نصف مواد رو داخل تابه بریزید و تابه رو تکون بدید تا مایع بصورت یکنواخت توی تابه پخش بشه.(با این مقدار مواد دو تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.)




حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و نون رولت شکل خوبی نخواهد داشت. من از تابه مستطیل به ابعاد حدودا 20*30 سانت استفاده کردم، اما موقعی که تابه مستطیل نداشتم توی تابه گرد میریختم اما سعی میکردم مایع رو طوری بریزیم که توی تابه به شکل مستطیل پخش بشه یعنی به کنارهای تابه مایه نرسه(امیدوارم متوجه توضیحم شده باشید) البته زیاد هم مهم نیست اگه نون رولت رو گرد در آوردید میتونید بعدا مستطیل برش بزنید.

وقتی یک طرف مایع گرفت برگردونید طرف دیگش هم پخته بشه. نیازی نیست رنگ نون رولت زیاد تغییر کنه و برشته بشه.




توی یه سینی برگردونید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه.

یک قاشق از سس مایونز رو روی نون بمالید.





ورقهای ژامبون رو یک لایه روش بچینید.





خیارشورها رو خیلی نازک حلقه کنید و یک لایه روی مواد بچینید.





روش نصف جعفری یا شوید رو بپاشید.( به نظر من با جعفری خوشمزه تر میشه.)





از یک طرف رول کنید.

میتونید چند ساعتی رو بگذارید داخل یخجال بعد برش بزنید اما من همون موقع برش میزنم و می چینم تو ظرف سرو.



نکات:

کنارهای خمیر رو از مواد قرار ندید چون موقع رول کردن از خمیر بیرون میزنه.

روی رولت رو با سس قرمز و مایونز تزیین کنید هم خوشگل میشه و هم خوشمزه، اینبار من تو خونه سس قرمز نداشتم تا اونجوری تزیین کنم.

به این مقدار مواد دو تا نون کرپ داریم که اگه دو سانت دو سانت برش بزنیم از هر کدوم ده تا این رولها در میاد. اگه پیش غذاتون فقط همینه برای هر نفر دوتا در نظر بگیرید ولی اگه پیش غذای دیگه ای هم دارید برای هر نفر یه دونه کافیه...البته بچه ها خیلی دوست دارن و بیشتر میخورن.

کمی از ژامبونهام مونده با اونها هم یه کوکوی خوشمزه میخوام درست کنم، به زودی...


این هم دستور یه رولت خوشمزه دیگه




 

 

موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۱/۰۱/۱۷
اسراء افسر

نظرات  (۵۴)

مییخواممممممممممممممممم زجرم میدی اسرا نکن با من اینکارارو ....بابا من ظرفیت ندارمااااااا میشینم میخورم دوباره چاق میشم(یعنی تو پر میشم)..شوخی بود خدایش باید خوشمزه باشه..دستت طلا
سلام اسراجان
سال نو مبارک
امیدوارم سال جدیدسرشار از سلامتی و شادی برای شما و خانواده محترمتون باشه .
مرسی از آموزش شیک و قشنگت،دوست خوبم.
پاسخ:
ممنونم از لطفت عزیزم
۱۸ فروردين ۹۱ ، ۲۲:۵۳ خودت میدونی کی هستم
سلام خانم ...
لطف کن غذاهای سنتی مثل قورمه سبزی، آبگوشت،لوبیا پلو، قیمه و........به این خانمها آموزش بده بابا دوران مجردی که همش از این خرت و پرتها می خوریم دیگه قرار نیست که بعد ازدواج هم از اینها بخوریم البته با این تفاوت که اینبار باید توی خونه اینها رو نوش جان کنیم با دور روش آماده سازی 1- روزهای عادی تماس با فست فود 2- روزهای خاص دست پخت حضرت بانو به روش اسرایی
پاسخ:
سعی من بر اینه که از انواع مختلف غذاها و دسرها و پیش غذاها رو آموزش بدم و فقط منحصر به غذاهای خاصی نباشه و اگر دقت کرده باشید غذاهای اصلی هم در وبلاگ زیاده.
سلام اسرا جونم عالی بود من یادداشتش کردم حتما در اولین فرصت درستش میکنم ممنونم
راستی منم اپم
پاسخ:
میام پیشت عزیزم
۱۹ فروردين ۹۱ ، ۱۰:۲۷ ریحانه بهشتی
سلام اسرا جون
خیلی خوشمزه است حتما درست میکنم . رولت اسفناج هم عالی بود .مرسی دوستم
پاسخ:
بووووووووووووووووس
آن کبوتر که لب بام شما پر زد و رفت
دل من بود که آمد به شما سر زد و رفت
پاسخ:
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
سلام عزیزم
چقدر خوشگل و تمیز و شیک درست کردید واقعا دستتون دردنکنه گلم
پاسخ:
خواهش میکنم، نظر لطفتونه
۲۰ فروردين ۹۱ ، ۰۲:۰۸ خودت میدونی کی هستم
بازم سلام
ظاهرا این رولته خیلی خستت کرده نیاز به استراحت داری .قعلا آشپزخانه تعطیله فقط بگو تا کی باید منتظر باشیم فقط تو رو خدا این دفعه آبگوشت تبریزی .باشه؟
پاسخ:
آبگوشت تو برنامه هام هست و سعی میکنم در اولین فرصت آبگوشت تبریز رو هم آموزش بدم.
سلام اسرا جونم خوبی؟ سال نوتم مبارک باشه انشا’الله که سال خوبی داشته باشی دلمون واست تنگ شده راستی 5شنبه صبحم تماس گرفتم چندبار جواب ندادی از دستور رولتتم ممنون خیلی خوشگله منم قبل عید مهمون داشتیم درستیدمش فقط خیارشوراشو رنده کرده بودم به نظرت حلقه حلقه می کردم بهتر بود؟
سلام اسرایی واقعا خوشمزس پسرم میگه از این ب بعد درستش کنم ببره مدرسه..خیلی ام آسونو راحته .دستت درد نکنه...مرسی از اینکه آموزش دادی . بووسس س س عاششششششششققتم
۲۰ فروردين ۹۱ ، ۱۱:۲۴ سراشپز سپیده
سلام اسراجون سفر بیدم جات خالی پستهای جدید رو خوندم دستتت درد نکنه
منم اصلا اهل سوسیس و کالباس نیستم اما به قول تو اینو تو ماه رمضون خوردم خونه مامان بزرگم مهمونی بود زنداییم درست کرده بود خوشمون اومدمرسییییییییی
اسرا جان کمک شکم درد دارم به خاطر ......دارم میمیرم نبات داغ که خوردم فایده نداشت ...
سلام اسرای عزیزو هنرمندم دست شما درد نکنه با اینهمه هنرمندی و غذای خوشمزه اینو از ته قلبم میگم غذاهات عالی و درجه یک یکند تو این مدت که باهم آشنا شدیم هروقت که میام تو نت حتما بهت سر میزنم ولی اصلا وقت نداشتم که بشینم و برات نظر و تشکر بذارم ولی از تمام کار هات پرینت گرفتم با وجود اینکه دستور بیشتر غذاهای آذری رو خودم دارم واقعا دست مریزاد و ممنون از اینهمه هنر و سلیقه
سلام دوباره ببخشید یه سوال اندازه تابه رو میشه یکبار دیگه چک کنی من متوجه اندازه اش نشدم فکر کنم اشتباه تایپی هست
سلام اسرا جون خیلی قشنگ برش خورده اینقدر که آدم هوس می کنه همین الان درستش کنه دستت درد نکنه
سلام وبلاگ قشنگ وخوبی دارین به منم سر بزنین.
دکتر شریعتی :
دلمان که می گیرد تاوان لحظه هاییست که دل می بندیم
خیلی عالی شده ممنونم اسراء جون...
با دوتا مطلب آپم.
به به ... منم مثل خودت زیاد اهل سوسیس و کالباس نیستم ولی اینو خیلی دوست دارم .. خوبیشم اینه که وقتی یه برش می خوری زیاد کالباس نخوردی.... خونه ما همه اینو دوست دارن...دستت درد نکنه عزیزم
پاسخ:
ممنونم هانیه جون
۲۲ فروردين ۹۱ ، ۲۳:۰۶ خودت میدونی کی هستم
خانم جان این آبگوشت سفارشی ما طبخیده نشد. حتماً گوشتش دیر پزه .
۲۷ فروردين ۹۱ ، ۱۵:۱۸ رفاقت برای همیشه تعطیل
منتظر حضور شما هستم
سلام اسرا جون یه سوال ؟؟؟موقع برگردونذن کرپ خراب نمیشه ؟؟؟
پاسخ:
سلام..نه اگه کاملا خودش رو بگیره خراب نمیشه.
خیلی خوب بود.من حتی از یادداشت کردن وخوندنش لذت بردم چه برسه به اینکه درستش کنم
سلام دوست عزیز
ممنون این غذا خیلی عالی بود درستش کردم کل خانواده خیلی دوستش داشتند و ابراز علاقه کردند که 2 باره درستش کنم
فقط من توش از چیپس خلالی و زیتون و سس قرمز هم استفاده کردم که خیلی طعم خوبی بهش داد
بازم ممنون
سلام اسرا جونم. منم اینو درست کردم و خیلی خوب شد. خواستم بدین وسیله ازت تشکر کنم! ممنونم دوست هنرمندم
ممنون من درست کردم خیلی خوب شد فقط به جای خیارشور پنیر پیتزا توش رنده کردم وکمی تو فر گذاشتم پنیر اب بشه که خیلی با فرمتر شد بازم ممنون
پاسخ:
روش خوبیه منم درست میکنم
خیلی خیلی ممنونم از این آموزش دقیق و عالی که دادید.
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
من امروز با شما اشنا شدم غذاهاتون بی نظیرند خیلی هم با سلیقه اس خوشحالم باهاتون اشنا شدم امروز این غذا رو درست میکنم مرسی امیدوارم همیشه شاداب و سرزنده باشید
پاسخ:

از آشنایی با شما خوشحالم، امیدوارم دوست داشته باشید

برای شما آرزوی خوشختی و آرامش دارم

سلام چه کردی خانم باسلیقه مرسی خیلی خوشمزه باید باشد.خیلی نازه.دست گلت درد نکنه.
پاسخ:
مرسی دوست عزیزم، خیلی لطف دارید.
عالیه

ممنون اسرا جون  از هنر زیبات من درست کردم واقعا عالی شد البته من مثل دوستمون به جای خیار شور از چیپس استفاده کردم با این تفاوت که پنیر پیتزا هم زدم و به اندازه چند دقیقه گذاشتمش در فر در خیلی خوشمزه شد بازم ممنون 

پاسخ:
مرسی دوست عزیزم، منم گاهی توش از چیپس استفاده میکنم ولی تا حالا تو فر نگذاشتمش.حتما امتحان میکنم.
اصن چی بگم من...دستت درد نکنه .فردا می خوام این رولتت خوشمزه رو درست کنم برا افطار ...امیدوارم عین واسه شما خوب دربیادددد..
پاسخ:
سر شما درد نکنه، مطمئنم عالی میشه.
چه نوع آردی استفاده کردی برای کرپ؟
پاسخ:
آرد شیرینی بهتره ولی با آرد نان باگت هم میشه.
سلام من دنبال همچی پیش غذایی بودم امشب درست میکنم مرسی
پاسخ:

سلام.

امیدوارم از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید

خوشمزه بود مرسی من به مامانم گفتم درست کرد واسم
پاسخ:
نوش جان و دست مامان گلت درد نکنه
سلام من درست کردم ولی با نون لواش خیلی خوب شد میخواستم بدونم برای نونش بذارم تو فر بپزه؟ sent from ipad mahtab
پاسخ:
سلام عزیزم این دستور نیازی به فر نداره نونش تو تابه پخته میشه اگه پست رو کامل بخونید توضیح دادم.
وای خیلی عالیه.فقط بهتر نیست خیار شور رو رنده کنیم؟
پاسخ:
 نه وقتی رنده بشه خیارشور آب می اندازه
من درست کردم خیل عالی شده بود . دستتون درد نکنه جیگر
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
خیلی عالی بند. ممنون
پاسخ:
مرسی عزیز
۰۴ آذر ۹۲ ، ۱۳:۰۵ سارا مامان علی
سلام عزیزم
شما فوق العاده با سلیقه و هنرمندید
از دیدن سایتتون خیلی لذت بردم
اگر تمایل به تبادل لینک داشتید خبرم کنید
پاسخ:

سلام

ممنون از لطفتون

با کمال میل لینک شدید

salam asra jan,man taze ba site fogoladat ashna shodam,manam ahle tabrizam va vagean bade didane in site b hamshahri budanemun eftekhar kardam,karet aliye,man ye mahe raftam khuneye khodam va noarus hesab misham,be ashpazi alage daram va az dastorhaye alit estefade mikonam,emruzam hamin roleto dorost kardam,vagean dastet dard nakone,ham honarmandi ham khosh salige,enshallah k hamin site ro edame bedi va ma estefade konim,merci
پاسخ:
سلام عزیزم,تبریک میگم خوشبخت بشى.
خوشحالم تونستید استفاده کنید
سلام من درست کردن نونش مزه خمیری داشت نازکتر بزنم بهتر نیست موقع رول کردن هم ترک میخورد ایرادش بگید وراهنماییم کنید ممنون میشم
لطف کنید نون شیرینی رولت وهم آموزش بدیدممنون میشم
پاسخ:
سلام اگه آردش زیاد باشه مزه خمیری میده، نه زیاد نازک و نه ضخیم باشه، بعد از پخت کمی هم پف میکنه
باید در تابه رو بگذارید تا کمی نرم بشه بعد رول کنید.
سلام من امریکا هستم ازدستورغذاهای ایرانی خوشم می اید به شکلش میخوره خوش طعم باشد
پاسخ:
سلام شیدا جان، بله خیلی خوشمزه است

مرسی

پاسخ:
ممنون
سلام اسرا جون خسته نباشید،بنده یک ماهی میشه با سایت شما آشنا

شدم،خواستم ازتون بابت این غذاهای عالی که آموزش میدین تشکر کنم، من سه

ماهه که ازدواج کردم واسه همین وبلاگتون خیلی کمکم کرد.

این غذاها رو از رو وبلاگ شما درست کردم وعالی ازآب دراومدن ، ساندویچ پین ویل،

رولت کالباس ، کوکو پگاه ، کیک راه راه و انار و پالدا خیلی ممنون بابت اموزش این

غذاهای خوشمزه ، طرفدارتون  سمانه
پاسخ:

سلام عزیزم

خوشحالم از آشنایی با شما

براتون آرزوی خوشبختی و آرامش در زندگی رو دارم.


مرسی خوشگلم ظاهرش که خیلی خوشمزه ستتتتتتتتتتتتتتتتت
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
مرسی واقعا .خیلی وقت بود دنبال طرز تهیه ی این رولت بودم
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
سلام خسته نباشید. خواستم بدونم میشه چیزه دیگه ای جانشین نان کرپ بشه.من زیاد طعم کرپو دوست ندارم.مثلا نون باگتم میشه که با وردنه پهنش کنیم..یا حداقل اگه بخوایم موادو نصف کنیم چندتا تخم مرغ میشه..مرسی
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم.میتونید از نان لواش یا تافتون هم استفاده کنید.
۲۱ بهمن ۹۲ ، ۱۹:۲۸ سپیده شکوهی
خیلی خوبه..سبکو خوشمزه
پاسخ:
مرسی عزیز
سلام اسرا جان من امروز باهاتون آشنا شدم و این رولت رو واسه شام درست کردم معرکه شد. تا حالا تو هیچ سایتی نظر ندادم.ولی رولت انقد خوشمزه شد که خواستم منم نظر بدم. از این به بعد منم مشتری سایت مشام. 
پاسخ:
سلام عزیزم، از آشناییتون خوشبختم.بازم منتظر نظرات دلگرم کنندتون هستم.
ممنون . من این ر و درست کردم عالی بود .تا حالا به چند تا از دوستام هم یاد دادم.
پاسخ:
سلام، نوش جانتون عزیزم
سلام دوست عزیز 
من بار اوله که به وبلاگ شما سر میزنم
ممنون بابت غذای خوب و البته حسن سلیقه شما حالا یه سوال
میشه از خمیرهای آماده نانوایی ها هم استفاده کرد؟یا حتما باید خمیرش رو خودمون درست کنیم؟

پاسخ:

سلام خوش اومدی زهره جان

خمیر این با خمیر نون فرق داره و مثل مایه کرپ رقیقه، درست کردنش هم خیلی راحته

سلام عالی هست
پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی