ملکه بادام
سلام دوستهای نازنینم. سال نو رو خدمتتون تبریک میگم، اولین پست امسال اختصاص میدم به یک شیرینی خوشمزه، ملکه بادام واقعا ملکه هست چون بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
آرد 375 گرم معادل دو و یک دوم پیمانه
پودر قند 125 گرم معادل سه چهارم لیوان
روغن جامد 170 گرم معادل 3/4 لیوان یا جایگزین روغن 200 گرم کره
تخم مرع دو عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
خامه پنجاه گرم
مواد رویه:
عسل 200 گرم
خلال بادام 200 گرم
کره 75 گرم
خامه 50 گرم
شکر 100 گرم
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
کره رو بیرون بگذارید تا نرم بشه.
بکینگ پودر رو داخل آرد بریزید.
پودر هل رو هم بریزید داخل آرد و آرد رو الک کنید.
کره و پودر قند هل رو مخلوط کنید.
هم بزنید تا یکدست بشه.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام رو یک دقیقه بزنید.
بعد خامه رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر
و پودر هل رو مخلوط کنید و الک کنید.
آرد رو روی مواد بریزید، اول کمی با قاشق هم بزنید تا موقع هم زدن آرد به اطراف نپاشد، بعد با همزن تا جائیکه خمیر یکنواختی بدست آید مخلوط کنید.
سینی سی در چهل سانت رو کاغذ روغنی بندازید.
مواد رو روی سینی بگذارید و با قاشق پهن کنید.
اگه با قاشق براتون مشکل بود با دست یکدست خمیر رو پهن کنید.
فر رو از بیست دقیقه قبل با درجه 170 گرم کنید.
خمیر رو به مدت ده دقیقه در طبقه وسط، فقط کافی هست روی خمیر به دست بچسبد.
در حین پخت خمیر مواد رویی رو تهیه می کنیم.
همه مواد رویه رو بجز زعفران و خلال بادام مخلوط کنید.
و پنج دقیقه بجوشونید.
خلال بادام و
و زعفران رو هم بریزید.
مواد رویه رو روی خمیر پخته شده بریزید
و پخش کنید.
سینی را در طبقه بالای وسط با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.تا روی شیرینی طلایی شود.
میتوانید 2تا3 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.
وقتی روی شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید، بگذارید خنک بشه.
بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.
و با پودر پسته تزیین کنید.
نکته:
جایگزین کردن روغن جامد به جای کره باعث ماندگاری بیشتر شیرینی میشود.
میتوانید از پرک بادام به جای خلال بادام استفاده کنید.
با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی بدست میاد.