پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

به نقل از ویکی پدیا کرِپ یا کرِیپ (  Crepe،  kreɪp ) یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم تهیه می‌گردد و کلمۀ کرپ به فرانسوی از ریشۀ لاتین crispa به معنی "پیچاندن" گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیۀ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. 



کرپ از ریختن خمیر رقیقی که از ترکیب تخم مرغ و شیر و آرد و کمی نمک تهیه شده در تابه ای که با کره چرب شده تهیه میشود. کرپ را میتوان بصورت شیرین برای صبحانه و یا بعنوان دسر مصرف کرد، و کرپ نمکی به همراه سبزیجات برای عصرانه یا پیش غذا مصرف میشود.



۲۳ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۲ خرداد ۹۳ ، ۲۰:۳۸
اسراء افسری

سلام دوستهای نازنین، امروز با یک سالاد ساده و خوشمزه اومدم اینجا. سالاد اندونزی میتونه گزینه خوبی برای شام یا مهمونی های شما باشه.



۲۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۲ خرداد ۹۳ ، ۱۳:۱۳
اسراء افسری