دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۹ فروردين ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶ ب.ظ

کوکوی سیب زمینی پگاه

من این کوکو رو از یک دوست یاد گرفتم. اسمش واسم جالب بود، ازش پرسیدم، حالا چرا پگاه  نمیدونست. بعدها توی یه مجله آشپزی این کوکو رو با همین اسم دیدم،با دستور خانم مالک. 

به هرحال درستش کردم و واقعا هم خوشمزه شد و همه افراد خانواده دوست داشتند.



مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 4 عدد

هویج متوسط 2 عدد

فلفل دلمه ای یک عدد(من از سه رنگ فلفل دلمه ای و هر کدوم نصفش رو استفاده کردم، البته زیاد بزرگ نبودند.)

نخود فرنگی نصف پیمانه

زرشک 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده یا سوسیس یا کالباس 100 گرم

تخم مرغ 4 عدد

گوجه فرنگی سفت 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه




طرز تهیه:

سیب زمینی و هویچ و فلفل دلمه ای ها رو نگینی خرد کنید. در دستور اصلی سیب زمینی و هویج باید سرخ بشه ولی من آبپز کردم.

به این صورت که بعد از اینکه خرد کردم جداگانه ریختم داخل قابلمه و روش نصف فنجان آب و کمی نمک ریختم و چند دقیقه گذاشتم تا کمی نرم بشن. مواظب سیب زمینی باشین چون ریز خرد شده خیلی سریع پخته و له میشه. فقط در حدی میخواهیم که از خامی در بیاد و خیلی کم نرم بشه.

پ ن.بعد از پخت نباید به هیچ عنوان آبی داشته باشند ،بهتره بریزید داخل یک صافی و کمی صبر کنید تا اگر احیانا هویج و سیب زمینی مربوط بودند خشک بشن و اینکه خنک بشن چون در غیر اینصورت کوکو وا میره.






اگه از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید. گوشت رو داخل یه قابلمه بریزید و کمی روش آب بریزید و روی شعله قرار بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه تا این حد کافیه.

هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه رو داخل یه کاسه بریزید.




نخود فرنگی رو بریزید (نخود فرنگی های من همونهایی هستند که تو این پست روش نگهداریش رو یاد دادم اینها رو با روش اول نگه داشتم، ببینید چقدر خوب مونده)




زرشک و پیاز داغ و گوشت چرخ کرده یا کالباس(اینها کالباسهایی هستند که از این پست باقی مونده بودند، باید یه جایی استفاده می شدند.) رو هم اضافه کنید.




تخم های گوجه فرنگی رو جدا کنید و گوشتش رو نگینی خرد کنی.دو به مواد اضافه کنید. من گوجه نداشتم به جای اون از یک قاشق مرباخوری رب استفاده کردم.

تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو بهش اضافه کنید و بریزید روی مواد و مخلوط کنید.





تابه رو چرب کنید و بگذارید روی شعله و مواد رو توی تابه پخش کنید. این مقدار مواد رو من توی یک تابه 30 و یک تابه  15 سانتی ریختم، چون نمیخواستم کوکو زیاد کلفت بشه. درب تابه رو بگذارید وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه، دیگه وقتی طرف دومش رو سرخ میکنید، در تابه رو نگذارید چون کوکو نرم میشه.




به همراه دوغ و گوجه و خیار شور خیلی خوشمزه میشه، نوش جان

تزیین کنار بشقاب رو تو این پست یاد بگیرید.


 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کوکوی سیب زمینی پگاه

سه شنبه, ۲۹ فروردين ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶ ب.ظ

من این کوکو رو از یک دوست یاد گرفتم. اسمش واسم جالب بود، ازش پرسیدم، حالا چرا پگاه  نمیدونست. بعدها توی یه مجله آشپزی این کوکو رو با همین اسم دیدم،با دستور خانم مالک. 

به هرحال درستش کردم و واقعا هم خوشمزه شد و همه افراد خانواده دوست داشتند.



مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 4 عدد

هویج متوسط 2 عدد

فلفل دلمه ای یک عدد(من از سه رنگ فلفل دلمه ای و هر کدوم نصفش رو استفاده کردم، البته زیاد بزرگ نبودند.)

نخود فرنگی نصف پیمانه

زرشک 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده یا سوسیس یا کالباس 100 گرم

تخم مرغ 4 عدد

گوجه فرنگی سفت 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه




طرز تهیه:

سیب زمینی و هویچ و فلفل دلمه ای ها رو نگینی خرد کنید. در دستور اصلی سیب زمینی و هویج باید سرخ بشه ولی من آبپز کردم.

به این صورت که بعد از اینکه خرد کردم جداگانه ریختم داخل قابلمه و روش نصف فنجان آب و کمی نمک ریختم و چند دقیقه گذاشتم تا کمی نرم بشن. مواظب سیب زمینی باشین چون ریز خرد شده خیلی سریع پخته و له میشه. فقط در حدی میخواهیم که از خامی در بیاد و خیلی کم نرم بشه.

پ ن.بعد از پخت نباید به هیچ عنوان آبی داشته باشند ،بهتره بریزید داخل یک صافی و کمی صبر کنید تا اگر احیانا هویج و سیب زمینی مربوط بودند خشک بشن و اینکه خنک بشن چون در غیر اینصورت کوکو وا میره.






اگه از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید. گوشت رو داخل یه قابلمه بریزید و کمی روش آب بریزید و روی شعله قرار بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه تا این حد کافیه.

هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه رو داخل یه کاسه بریزید.




نخود فرنگی رو بریزید (نخود فرنگی های من همونهایی هستند که تو این پست روش نگهداریش رو یاد دادم اینها رو با روش اول نگه داشتم، ببینید چقدر خوب مونده)




زرشک و پیاز داغ و گوشت چرخ کرده یا کالباس(اینها کالباسهایی هستند که از این پست باقی مونده بودند، باید یه جایی استفاده می شدند.) رو هم اضافه کنید.




تخم های گوجه فرنگی رو جدا کنید و گوشتش رو نگینی خرد کنی.دو به مواد اضافه کنید. من گوجه نداشتم به جای اون از یک قاشق مرباخوری رب استفاده کردم.

تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو بهش اضافه کنید و بریزید روی مواد و مخلوط کنید.





تابه رو چرب کنید و بگذارید روی شعله و مواد رو توی تابه پخش کنید. این مقدار مواد رو من توی یک تابه 30 و یک تابه  15 سانتی ریختم، چون نمیخواستم کوکو زیاد کلفت بشه. درب تابه رو بگذارید وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه، دیگه وقتی طرف دومش رو سرخ میکنید، در تابه رو نگذارید چون کوکو نرم میشه.




به همراه دوغ و گوجه و خیار شور خیلی خوشمزه میشه، نوش جان

تزیین کنار بشقاب رو تو این پست یاد بگیرید.


 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۱/۲۹
اسراء افسری

نظرات  (۵۱)

اسم جالبی داره ها!! ولی خوشمزه باید باشه .... خیلی این ترکیب رو توی کوکو استفاده کردم .. گاها کمتر و بیشتر...مرسی اسرا جونم..خیلی عالی بود
پاسخ:
قابل شما رو نداره هانیه جون
میشه نخودفرنگی نریخت؟؟؟
آخه نخود فرنگی دوست ندارم.
ولی واقعا خیلی خوش رنگه...
ذستت درد نکنه...
سلام محشره اسرا جون من با کمی تفاوت مدل دیگشو درست کرده بودم از مرغ ریش ریش وذرت استفاده کرده بودم باز هم ممنون
پاسخ:
مرسی عزیزم
حتما درست میکنم . مرسی اسرا جان
پاسخ:
خوشحالم که دوست داشتی خانمی
سلام به اسرای گلم عالیه و حتما هم خیلی خوشمزه ست ممنونم...
۳۱ فروردين ۹۱ ، ۱۲:۵۲ ریحانه بهشتی
واییییییییییی اسرا جون چه کردی بابا تو رو خدا فکر ما رو هم بکن تا ساعت 2 سرکار هستیم و البته گرسنه خیلی خوشگل شده دستت طلا
چه دستور بامزه ای داره معلومه خوشمزست و تنوع رنگش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه اسرا جون
خیلی خوشگله. حتما خوشمزه م هست.
میشه از گوشت و کالباس اصلا استفاده نکرد؟
پاسخ:
چرا که نه میتونی حذفشون کنی و خوشمزه هم میشه مطمئن باش.
سلام عزیزم عاشق این دستور غذاتون شدم هم راحته و هم موادش در دسترس .فکر کنم همه فهمیدند ما امشب شام چی داریم !!!
ممنون
سلام اسرا جان ممنون ازاین کوکوی خوشرنگ ولعابت عزیزم.من مادرشوهرم تقریبایه همچین کوکویی درست میکنه ولی نه با این همه مواد فقط سیب زمینی وپیازو همینجوری نگینی خردمیکنه با کمی ارد وتخم مرغ.خوشمزه میشه ومن خیلی دوست دارم.
پاسخ:
یه سوال پیاز و سیب زمینی رو خام استفاده میکنه یا آبپز و یا سرخ میکنه؟ میخوام اون مدلی منم درست کنم.
asra jon mrc kheili khoshmaze bod
پاسخ:
نوش جونتون
مرسی اسرا جونم حتما درست میکنم دست گلت درد نکنه در ضمن یه سالگی وبت مبارک عسلم امیدوارم ادامه بدی تا ما هم از تجربیات هنرمندی مثل تواستفاده کنیم
دوست دارممممممممممممممم
پاسخ:
منم دوست دارممممممممممممم
خیلی خوشگل شده اسرا جان مخصوصا با این تزیین زیبای سسها .اگر میشه لطفا آموزش بدید.
سلام
من درستش کردم
عالی بود
تازه من گوشت دوست ندارم سوسیس کالباس ژامبونم شوهرم نمیخوره هیچ کدوم اینا رو نریختم اما عالى شد
مرسی اسرا جون
پاسخ:
قربانت باران جان
درست کردم خوشمزه بود مرسی
اسرا جون خواستم ازت خواهش کنم مدت زمانی که باید غذاها رو بذاریم هم برامون بگی برا همین کوکو من 2بار هی برش گردوندم تا دیدم سرخ شده
تازه من گاهی وقتا برا کوکو سبزی با این که روغنم داغ میشه بعد کوکو رو میندازم میچسبه به تابه چی کار باید کنم؟
ممنونم ازت
پاسخ:
اما در مورد چسبیدن کوکو حتما تابه مشکل داره و کاملا نچسب نیست و باید تابه رو عوض کنی و راه حل دیگه ای هم نداره عزیزم
سلام اسرا جان درباره سوالی که پرسیده بودی باید بگم که سیب زمینی و پیاز رو همینطور خام خرد میکنه خیلی ریز.ممنون ازت
پاسخ:
سلام بهار جان ممنونم
ممنون خانمی راحت و به نظر خوشمزه میاد لطفا کوکوهای مجلسی جدید بذارید
پاسخ:
خواهش میکنم، چشم به امید خدا
سلام خوشبختم اسم من هم اسراست ما تبریزی هستیم شما کجایی

هستید ؟
پاسخ:
خیلی خوش اومدی
سلام اسرا جان.از این همه سلیقتون به وجد اومدم.سایتتونو به همه معرفی کردم.این کوکو سیب زمینی خوشمزه رو هم درست کردم خیلی قشنگ وعالی بود.واقعا ممنون.
پاسخ:
سلام ممنونم آرام جان، خیلی لطف داری. خوشحالم که مورد پسندت بوده عزیزم
سلام اسراء جان
دیشب این کوکو رو درست کردم اول که خواستم زرشک رو بریزم تردید داشتم ولی معرکه بود. خیــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــی از این کوکو خوشم اومد.ممنون
پاسخ:
قربانت
Salam. Man bishtare ghazahaei ke neveshtid ro ba dastoore Shoma Pokhtam. Azatun mamnunam. Kheili Amalie
پاسخ:
سلامف خوشحالم که از دستورات وبلاگ استفاده کردید و مورد پسند بوده.
kareton alie
پاسخ:
مرسی
سلام اسرا جان مرسی از مطالب مفیدت
من برای تولد پسرم دیشب از وبلاگتون اینارو درست کردم:
رولت کالباس چیکن استراگانف و کوکوی پگاه
واقعا عالی بود و همه دوست داشتن مخصوصا این کوکو رو همه دستورشو ازم گرفتن
فقط یه سوال:
چرا کوکوی من زیاد انسجام نداشت؟ یعنی این دونه هاش از هم جدا میشد موقع برگردوندن؟
بازم ممنون
پاسخ:

سلام مریم جان

تولد پسرت مبارک باشه انشاا... در کنار مادر و پدر خوش و شاد باشه

احتمالا اگه مواد رو سرخ کردید روغن اضافیش رو نگرفتید و اگه آبپز کردید آب داشتند که باعث شده مواد انسجام نداشته باشه. در این موارد میتونید یک قاشق آرد به مواد کوکو اضافه کنید.

اسرا جوووووون این کوکو رو دیشب برا شام درس کردم طعمش واقعا بی نظیرههههههههه ممنون ازت
پاسخ:
قابلی نداشت عزیزم
سلام من این کوکو رو درست کردم خوشمزه بود دوست داشتم
خواستم بپرسم من وقتی درست کردم داخل تابه تخم مرغها ته نشین میشه
و طرف اول خوب سرخ میشه اما برای برگردوندنش از هم داشت جدا میشد چطوری کلش رو یک دست برگردونم ؟ مورد بعدی اینکه اون طرفی که اول سرخ کردم خیلی خوب سرخ شد اما وقتی برگردوندم طرف دیگش تخم مرغ نداشت دیگه زیاد خوب سرخ نشد و موادش فقط برشته شد چیکار کنم؟ نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه
ازتون خیلی تشکر میکنم وبلاگ خیلی خوبی دارید
پاسخ:

سلام نوش جونتون عزیزم

تخم مرغتون کم بوده عزیزم باید روش رو بگیره و اینکه اگه موادش رو سرخ میکنید حتما روغنش رو بگیرید و اگه آبپز میکنید موادتون اصلا آب نداشته باشن.

برای برگردون هم یک سینی هم اندازه در تابه رو چرب کنید و روی تابه برگردونید دستتون رو روی سینی بگذارید و تابه رو روی سینی برگردونید تابه رو بردارید و سینی رو کمی کچ بگیرید و کوکو رو به آرامی توی تابه سر بدید.

امیداوارم از توضیحاتم متوجه شده باشید


پگاه اسم دختر خانم زیبا مالک (اشپز معروف تبریزی) عزیزاست. 
استاد آشپزی بنده
پاسخ:

بله دوست عزیز 

ممنون از تذکرتون

سلام. کوکوی جالبی بود برای اولین بار می دیدم اینطوری کوکو درست میکنن. خودم درست کردم بسیار خوشمزه بود با اینکه دستپختمون به پای خانم های مهربون آشپز نمی رسه . .. اولین باره به سایت شما میام. امیدارم بتونم از دستورهای غذایی دیگه تون هم استفاده کنم. من بعد از مطالعه کردن دومین کاری که خیلی ازش لذت میبرم آشپزی هست... موفق باشید و ممنون
پاسخ:

سلام

لطف دارید ،خوشحالم مطالب سایت براتون مفید بوده

شاد و سربلند باشید.

جون من بگو سس ها تو چطوری تزیین کردی خواهش اجی
پاسخ:
تو پست رولت اسفناج با سالاد مرغ تصویری توضیح دادم آجی
سلام وافعا مطالبتون عالیه میخواستم اگه ممکنه این تزیینات کناره کوکورو بهم یاد بدین ممنون میشم اون شکلارو چطوری درست کردین؟
پاسخ:
سلام. تو پست رولت اسفناج با سالاد مرغ آموزش تصویریش هست. لینکش رو گذاشتم تو این پست.
سلام أسرا جون من  تقربیا از اول ماه رمضان باسایتتون اشنا شدم وخیلی به دردم خورد غذا هاتون خیلی عالیه واقعاً دستتون درد نکنه. 
پاسخ:
سلام  عزیزم. آشنایی شما باعث افتخار منه. مرسی گلم

سلام دستت درد نکنه خوشمزه به نظر میاد امروز درستش میکنم منم یه کوکو درست میکنم شبیه کوکوی شماست سیب زمینی و فلفل و قارچ و سوسیس و مرغ و نخود فرنگی ولی سیب زمینی رو سرخ میکنم

پاسخ:
سلام، مرسی گلم، بله اصلش سیب زمینی رو سرخ میکنند ولی من اینجوری ترجیح میدم.
سلام چقدر ترکیب خوبی داره،میشه فلفل دلمه نزنیم بابام از طعمش خوشش نمیاد لطفا کمکم کن، مرسی گلم
پاسخ:
سلام ، میشه ولی با فلفل دلمه ای هم خوشرنگ و هم خوش طعم میشه. ولی زیاد سخت نگیر بدون فلفل درست کن و در کنار پدر نازنینت نوش جان کنید.
عالی بود اسرار جان
پاسخ:
مرسی عزیز
بسیار عالی بود می خواستم ازت تشکر کنم مرسی اسراء جون
پاسخ:
ممنون از لطفتون
سلام اسرا جووون من اولین باره که از دیدن غذای خوشمزت لذت بردم ،خیلی معرکه ای جوجو
پاسخ:
سلام ممنون از لطفتون
سلام اسرا جون ممنون خیلی خوشمزه بود میشه لطفا دستور پخت ظرت مکزیکی خونگی بهمون بگی؟
پاسخ:
سلام عزیزم، انشاا...
واقعابیداناسان یاشا
پاسخ:
ساغول مهسا جان
سلام عزیزم
من اولین بارمه که برات پیام میذارم
به نظر کوکوی خوشمزه ای میاد.
ممنون که هنرمندیات و با همه تقسیم میکنی.
انشالله همیشه موفق باشی.
پاسخ:

سلام سعیده جان

ممنون از لطفتون

شاد باشی گلم

سلام شف جون من این غذا رو درستیدم آب مواد رو هم کلا گرفتم ولی باز انسجام نداشت تازه من٥تا تخم مرغ زدم .شرمنده چند تا سوال ١) گوشت را که پختیم گرم اضافه کنیم یا خنک شه بعد ٢) زرشکو خشک اضافه کنیم یا قبلش بزاریم توآب داغ و دم سیاهی که بهش وصله رو باید کند ٣) چکار کنیم مواد طرف دوم این همه از هم سوا نباشه طرف اول شکیل میشه اما طرف دوم از هم وا می رفت؟؟؟؟؟؟ ببخشید کلی سوال کردم این اولین باری که از سایتتون غذا درستیدم به هر حال ممنون در ضمن شوشوی من پسندید اما حیف که همش وا رفته بود ممنون اسرا جون که برای ما وقت انرژی میذاری 💋
پاسخ:
سلام عزیزم.باید همه مواد تقریبا خنک بشه، چون اگه ذاغ باشن باعث میشه کوکو وابره، برای زرشک هم من همیشه زرشک رو که خریدم، پاک میکنم و داخل مقداری آب میریزم و بعد از چند دقیقه آبکش میکنم. بعد میگذارم خشک بشه بعد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری میکنم هر وقت لازم بود براحتی استفاده میکنم
سلام اسرا جون من بعد درست کردن رولت ژآزمون دیگه طرف دارت شدم امروزم واسه شام این کوکوی خوشمزه رو میپزم.میدونی بیشتر دستور پرتاب تو ساینا بد مژه میشن .چند وقت پیش یه کوکوی پیاز از تو یه سایتی پیدا کردم کلی ام تعریف خوشمزه بودنشون میکرد ولی وقتی درست کردم حالمون بهم خورد اون شب گرسنه موندیم. ولی خدایی دستور پختات حرف ندارن مرسی
پاسخ:
سلام مرسی از لطفت عزیزم، امیدوارم از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید
۳۰ فروردين ۹۳ ، ۱۳:۰۵ الهام حسینی فرد
سلام ممنون از آشپزیت حتما استفاده می کنم موندم برای روز یکشنبه ناهار چی درست کنم آخه روز مادره می خوام خوشحال بشه راهنماییم کن و به وبلاگ منم بیا khande-eh.mihanblog.com
پاسخ:

       سلام الهام جان

متاسفانه دیر جوبا کامنتتون رو میدم، ان شاء الله سال دیگه  

سلام اسرا جون کوکوی پگاه رو درست کردم خیلی خوشمزه شد عالی بود ممنون همشهری عزیز مربای بالنگ رو هم برا اولین بار با دستور شما درست کردم عالی و خوشمزه
پاسخ:
سلام، نوش جونت دوست نازنینم
خیلی ممنون من که عاشقش شدم
پاسخ:
نوش جونتون
سلام. خیلی جذاب بنظر میاد.
اول که دیدم فکر کردم حتما پنیر پیتزا هم داره.
پاسخ:
سلام. خیلی هم خوشمزه است دوست عزیز

سلام

من این کوکو رو درست کردم خیلی خوشمزه بود ممنون

پاسخ:
سلام
نوش جان
سلام اسرا جان
امروز خیلی تو فکر بودم واسه افطار چی بپزم تا اینکه کوکوی زیباتونو دیدم. 
دستت درد نکنه خانوم گل. التماس دعا
پاسخ:
سلام صونا جان
نوش جونتون عزیزم
محتاج دعا
سلام ممنون این دستورپخت خیلی عالی بود
پاسخ:
سلام ،  ممنون از لطفتون
مرسی اسرا جون من امشب درست میکنم به نظر خوشمزه میاد
پاسخ:
حتما خوشتون میاد
خیلی خوش رنگ و رو بود از  کوکو های تکراری خسته شده بودم واقعا ممنونم
پاسخ:
نوش جان
سلام.خیلی کوکوی مزخرفی بودو خیلی بدمزه.طبق دستور خودت درست کردم ولی اصلا خوشمزه نبود

پاسخ:
سلام، سلایق مختلف هست دوست من و لزومی همه غذاها باب میل همه نخواهد بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی