پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۷ مطلب در دی ۱۳۹۰ ثبت شده است

یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه که با یک فنجان چای داغ تو یه عصر زمستونی خیلی می چسبه.




۱۷ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۰ ، ۲۳:۲۳
اسراء افسری

 اولین مدل سوپی که من یادمه از وقتی بچه بودم مامانم درست میکرد همین سوپه، بعدها سوپهای دیگه مثل سوپ جو و خامه و... رواج پیدا کرد. به جرات هم میتونم بگم این سوپ یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین سوپهایی که میشه تهیه کرد، البته به شرطی که یک استاک مرغ خوشمزه داشته باشید و مقدارمواد رو رعایت کنید.

 



۲۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۹۰ ، ۱۸:۵۵
اسراء افسری
کامکوات جزو مرکباته و میوه ای شبیه به پرتقاله اما در اندازه کوچکتر و به شکل بیضی، اگه خیلی بزرگ بشه میشه اندازه خرما. پوست اون زیاد تلخ نیست و میشه با پوست این میوه رو میل کرد. به خاطر عطر و شکل زیبایی که داره برای تهیه مربا خیلی عالیه..




۱۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ دی ۹۰ ، ۱۶:۱۶
اسراء افسری
بچه که بودم مادر بزرگم همیشه پودر کنجد تفت داده تو خونه داشت و وقتی خونش می موندم حتما واسه صبحانه کنجد دوشاب درست میکرد. امروز یاد بچگی هام کردم و کنجد دوشاب درست کردم، ولی کنجد دوشابی که مامان بزرگم درست میکرد یه چیز دیگه بود.

کنجد دوشاب یک چیزیه شبیه به مربا و ایده آل برای صبحانه، خواص کنجد در کنار دوشاب یک معجون تمام عیار میشه، البته اگه از چاق شدن میترسید در خوردنش زیاده روی نکنید.  

اگه دوشاب در دسترستون نیست، یا طعمش رو دوست ندارید میتونید شیره شکر(همون شربتی که برای تهیه خاگینه ازش استفاده میشه) رو جایگزینش کنید.




۱۸ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۹۰ ، ۰۰:۳۱
اسراء افسری

دویماج یا دُیمش یک صبحانه یا عصرانه کامل و بسیار خوشمزه است که از دیر باز در آذربایجان و تا جایی که من میدونم قزوین تهیه میشه. در زبان ترکی به کوبیدن، دیماخ با ضمه روی د گفته میشه و در تهیه دویماج نانهای کوبیده و خرد شده استفاده میشه، من ریشه این کلمه رو نمیدونم اما به احتمال زیاد از همون کلمه دیماخ گرفته شده.

گذشتگان ما نان رو برکت خدا میدونستند و حتی خرده ریزهای اون رو هم دور نمیریختن، اما متاسفانه امروزه خیلی راحت این برکت خدا دور ریخته میشه، ما وقتی نون لواش تو خونه زیاد داریم و همش مصرف نمیشه، اونها رو خشک میکنم و باهاش این صبحانه خوشمزه رو درست میکنم. البته اصلش با نان اسکو تهیه میشه اما اگه در دسترستون نبود میتونید با نان لواش هم تهیه کنید.




۲۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۰ ، ۲۱:۵۱
اسراء افسری

شپردز پای "Shepherds Pie" یا "cottage pie" یک غذای انگلیسی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد، یک پای گوشت با رویه پوره سیب زمینی می باشد، شپرد (Shepherd) در انگلیسی به معنی چوپان می باشد و شپردزپای هم میشه پای چوپان و (
cottage) هم به معنی کلبه میباشد، در دورانی که این غذا رایج شد سیب زمینی غذایی بعلت ارزان بودن مورد استفاده قشر فقیر جامعه انگلیس بوده که بعدها به این خاطر به پای چوپان معروف میشود. در تبریز این غذا به اسم پف طلایی رایجه و محبوب در میهمانی ها


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۹۰ ، ۲۳:۱۹
اسراء افسری

این سالاد رو واسه شب یلدا درست کرده بودم و امروز آپ میشه، سرعت عمل رو می بینین دیگه...  

اگه سالاد کلم رو دوست دارید با انار هم امتحانش کنید، طعم جالبی داره.


۱۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۹۰ ، ۰۰:۰۶
اسراء افسری