دنیای اسراء

پنجشنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۱، ۱۰:۳۲ ب.ظ

ژله خرده شیشه (Broken Glass Jelly)

ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی یکی از زیباترین و راحتترین مدلهای تهیه ژله است. هم خوشگله و هم درست کردنش سخت نیست. مطمئنم خیلی از دوستهای هنرمندم این ژله رو بلدن ولی واسه عزیزایی که تازه کارند این پست میتونه مفید باشه.



مواد لازم:

پودر ژله برای خرده شیشه ها در رنگهای مختلف من از چهار رنگ استفاده کردم (آلبالو، انگور بنفش، تمشک آبی و آناناس) از هر کدام نصف بسته

پودر ژله آلوورا برای ژله پایه 2 بسته

بستنی یک لیوان

شیر نصف لیوان




طرز تهیه:

اول ژله های رنگی رو درست میکنیم با این روشی که در این پست نوشتم عمل میکنیم.

برای درست کردن ژله پایه (قسمت سفید رنگ ژله) هم میتونید از چند روش استفاده کنید.

میتونید از کرم شیر که تو این پست توضیح دادم برای ژله پایه استفاده کنید.

یا ژله آلوورا رو با شیر مخلوط کنید که توضیح کامل در این پست هست.

اما اینبار من برای ژله پایه از ژله بستنی استفاده کردم که توضیح اون هم در این پست هست. اما یکبار دیگه اینحا هم توضیح میدم.

بستنی رو بیرون از فریزر بگذارید تا  بستنی آب بشه، و شیر رو بهش اضافه کنید. (من شیر اضافه کردم تا ژله زیادی شیرین نشه، چون هم بستنی و هم ژله شیرینه و زله زیادی شیرین میشه، شما اگه شیرین دوست دارین به جای شیر هم همون مقدار بستنی اضافه تر بریزید.)

ژله آلوورا رو با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.




بگذارید کنار تا خنک بشه. البته فقط خنک بشه ولی نبنده.

وقتی ژله آلوورا خنک شده مخلوط بستنی رو شیر رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشه.




ژله های رنگی  رو به روشی که  تو این پست توضیح دادم، خرد کنید.

ژله ها رو با هم مخلوط کنید و بریزید داخل ظرف مورد نظر

روش رو ژله پایه بریزید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا همه جای یکنواخت ژله رنگی باشه.

قالب رو چند تا ضربه بزندی یا آروم بزنید روی میز، تا احیانا اگه حبابی بین مواد باشه خارج بشه.




روش رو سلفون بکشید و نصف روز یا شب بگذارید داخل یخجال

بعد از این مدت ژله رو از یخچال خارج کنید و با چاقو کنار های ژله رو آزاد کنید.



 بازم ژله رو به روشی که تو این پست توضیح دادم برگردونید.

یه چاقوی بلند رو داخل آب جوش فرو کنید تا گرم بشه و ژله رو با اون برش بزنید، اینکار باعث میشه چاقو هم گرم و هم خیس بشه و ژله رو خیلی راحت بتونید برش بزنید بدون اینکه به چاقو بچسبه.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ژله خرده شیشه (Broken Glass Jelly)

پنجشنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۱، ۱۰:۳۲ ب.ظ
ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی یکی از زیباترین و راحتترین مدلهای تهیه ژله است. هم خوشگله و هم درست کردنش سخت نیست. مطمئنم خیلی از دوستهای هنرمندم این ژله رو بلدن ولی واسه عزیزایی که تازه کارند این پست میتونه مفید باشه.



مواد لازم:

پودر ژله برای خرده شیشه ها در رنگهای مختلف من از چهار رنگ استفاده کردم (آلبالو، انگور بنفش، تمشک آبی و آناناس) از هر کدام نصف بسته

پودر ژله آلوورا برای ژله پایه 2 بسته

بستنی یک لیوان

شیر نصف لیوان




طرز تهیه:

اول ژله های رنگی رو درست میکنیم با این روشی که در این پست نوشتم عمل میکنیم.

برای درست کردن ژله پایه (قسمت سفید رنگ ژله) هم میتونید از چند روش استفاده کنید.

میتونید از کرم شیر که تو این پست توضیح دادم برای ژله پایه استفاده کنید.

یا ژله آلوورا رو با شیر مخلوط کنید که توضیح کامل در این پست هست.

اما اینبار من برای ژله پایه از ژله بستنی استفاده کردم که توضیح اون هم در این پست هست. اما یکبار دیگه اینحا هم توضیح میدم.

بستنی رو بیرون از فریزر بگذارید تا  بستنی آب بشه، و شیر رو بهش اضافه کنید. (من شیر اضافه کردم تا ژله زیادی شیرین نشه، چون هم بستنی و هم ژله شیرینه و زله زیادی شیرین میشه، شما اگه شیرین دوست دارین به جای شیر هم همون مقدار بستنی اضافه تر بریزید.)

ژله آلوورا رو با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.




بگذارید کنار تا خنک بشه. البته فقط خنک بشه ولی نبنده.

وقتی ژله آلوورا خنک شده مخلوط بستنی رو شیر رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشه.




ژله های رنگی  رو به روشی که  تو این پست توضیح دادم، خرد کنید.

ژله ها رو با هم مخلوط کنید و بریزید داخل ظرف مورد نظر

روش رو ژله پایه بریزید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا همه جای یکنواخت ژله رنگی باشه.

قالب رو چند تا ضربه بزندی یا آروم بزنید روی میز، تا احیانا اگه حبابی بین مواد باشه خارج بشه.




روش رو سلفون بکشید و نصف روز یا شب بگذارید داخل یخجال

بعد از این مدت ژله رو از یخچال خارج کنید و با چاقو کنار های ژله رو آزاد کنید.



 بازم ژله رو به روشی که تو این پست توضیح دادم برگردونید.

یه چاقوی بلند رو داخل آب جوش فرو کنید تا گرم بشه و ژله رو با اون برش بزنید، اینکار باعث میشه چاقو هم گرم و هم خیس بشه و ژله رو خیلی راحت بتونید برش بزنید بدون اینکه به چاقو بچسبه.




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۱/۲۴
اسراء افسری

نظرات  (۴۵)

سلام عاللللللللللللللللیست !!!الویه ورا جانشین نداره منظور رنگ ان است که ان هم سفید شود ؟؟؟؟
پاسخ:
میتونی به جای پودر ژله آلوورا از پودر ژلاتین استفاده کنی به این صورت که به ازای هر یک لیوان بستتی، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با چند قاشق آب سرد مخلوط کنی و بگذاری بصورت بن ماری تا ذرات ژلاتین حل بشه بعد بستنی رو بهش اضافه کن. درست مثل ژله پایه ای میشه که من درست کردم.
عالی بود اسرا جان حتمن امنحان میکنم

اسرا جون حسابی رفتی تو کار دسرهای خوشمزه دست گلت درد نکنه چقدر هم که خوشکل شده
جالبه خیلی خوشم اومد دستت درد نکنه درستش میکنم
پاسخ:
قابل شما رو نداره عزیزم
محبت چشمه ایست از جنس نور
هم ارادت هم سلام از راه دور
دست گلت درد نکنه خانم گل
سلام
خیلی خیلی خوب شده ولی من اون ژله دیگریتو بیشتر دوست دارم اون خوشگلتره
راستی منم اپم دوست داشتی بیا
سلام اسرا جون ژله ی الوئه ورا جانشین داره ؟؟؟
سلام اسرایی جووووووووونم خوووبی .چقد ژله ها خوشکل شدن .فکرشم نمیکردم با ژله بشه مدلای دیگه هم دسر درست کرد یا چیزی مثل بستنی و.... بهش اضافه کردو مچ شن باهممرسی در اسرع وقت درستش میکنم.[بوسه .مواظب خودتو دلت باش خانم گل
سلام عزیزم
واقعا خانم کدبانو یی هستید
دستتون درد نکنه استفاده کردم
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
۲۷ فروردين ۹۱ ، ۱۴:۱۱ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام

اون رولت کالباست خیلی خوشگله

یه جورایی شبیه کرپ من هستش

من عاشق اینجور پیش غذا ها هستم


...............


راستی این طرح شبکه بندی غذاهات خیلی عالیه

چه جوری اینجوری کردی؟

به منم هم یاد میدی؟
پاسخ:
توضیحاتش زیاده تویه کامنت برای سپیده جون نوشته بودم، پیداش کنم حتما برات میگذارم.
۲۷ فروردين ۹۱ ، ۱۶:۱۲ سراشپز سپیده
اصن تابلوئه که خوشمزه س
موافقم که خیلی خوشگل و خوشمزه ست...دستت درد نکنه عزیزم
از ژله خرده شیشه خوشم میاد،منم درست کرده بودم،توی وبلاگم هست،فقط مال من خیلی شل بود،مال شما خیلی محکم مونده.چرا؟؟
من این مدلی برش نزده بودما،قالب رو برگردوندم.
من آپم.
پاسخ:
آره تو وبلاگت دیدم خیلی خوشگل شده، مشکل کارت اینه که ژله پایه( آلوورا)رو باید سفت تر میگرفتی یعنی مقدار آبش رو کمتر میریختی تا راحت برگرده.
راحت برگشته که،برش میزدم شل بود،مال شما محکم مونده.
پاسخ:
آره دیگه اگه سفت تر میگرفتی موقع برش زدن شل نمیشد.
تا حالا درست نکردم دست گلت درد نکنه اسرای عزیز . خیلی ژله خوشگل و شیکی است
پاسخ:
حتما یه بار امتحان کن، خیلی راحته درست کردنش و خوشگل هم میشه.
سلام اسرا جووونم
خیلی خوشکل بود، حتما درست میکنم
دست گلت درد نکنه، آدم وقتی هنرتو می بینه دپرس میشه ها

خیلی ازوبلاگت خوشم اومد درستش کردم همه خوششون اومد
پاسخ:
نوش جونتون عزیزم
هنرمند جان عالیه چقدر خوشگله
پاسخ:
ممنونم دوست خوبم
سلام اسرا جون معلومه دسر خیلی خوشمزه ایه و خیلی براش زحمت کشیدی خیلی هم با کلاس و شیکه منم حتما درستش میکنم فقط 1 سوال ژله آلوورا رو از کجا میشه تهیه کرد؟ بازم ممنون بابت وبلاگ زیبات
پاسخ:
مرسیییییییییییییی
سلام عزیزم.عزیز من یه سوال داشتم این تیکه های ژله های رنگی رو چجوری شکل مربع در بیارم؟
پاسخ:
ژله رو توی یه سینی برگردون، یه ظرف آب داغ کنار دستت بگذار، چاقو رو توی آب بزن چند ثانیه نگه دار وقتی چاقو کمی گرم شد خیلی راحت برش میخوره.
من این دسر رو درست کردم . خیلی عالی و خوشمزه شد و همه خوششون اومد
دستت درد نکنه اسرا جان بابت دسرهای خوشمزت و وبلاگ خوبت
۱۳ آبان ۹۱ ، ۱۸:۳۰ زکیه محمدی
سلام عزیزم
من همیشه برای تنوع در آشپزی و آموزش فقط یه سایت شما میام
خیلی عالیه
آموزش شما همراه با عکسای مرحله به مرحله به ذوق میاره
من این ژله رو درست کردم و خیلی خوشحالم که موفق شدم
دوستت دارم
(من از تبریزم)
سلام
لطفا راهنمایی کنید که تمشک آبی تازه رو از کجا میتونم تهیه کنم ممنون
پاسخ:
دوست عزیز فکر نمیکنم بتونی تو ایران پیدا کنی اگر هم باشه که تبریز ندیدم تا حالا.
سلام
از توجه شما به سوالم بی نهایت ممنونم.وبلاگ بسیار خوبی دارید آموزنده است
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز

سلام دست گلتون درد نکنه ماه بود من تازه عروسم خیلی خوبه میتونم از دستور های اشپزیتون استفاده کنم خیلی خوشحالم  دیگه هر مشکلی داشتم میام سراغ شما

 یک دنیا ممنون بوس

 

پاسخ:

سلام، ممنونم از لطفتون، خوشحالم مطالب وبلاگ براتون مفید بوده

موفق باشید

سلام .دستت درد نکنه واقعا خیلی  خوشگله فقط یه سؤال : اگه ژله آلوورا پیدا نکردیم به جاش از چه ژله ای استفاده کنیم؟
پاسخ:
سلام، ممنون از لطفتون، ژله های دیگه معمولا رنگی هستند و کاملا سفید در نمیان ،میتونید همونطور که تو پست توضیح دادم از کرم شیر استفاده کنید.

سلام، خوبید؟ من دیروز ژله خرده شیشه شما را درست کردم، خیلی عالی بود، دستتون درد نکنه، مرسی از اینکه با محبت دستور غذاییتونو در اختیار ما میگذارید. با احترام

پاسخ:

سلام ممنونم دوست عزیز

موفق باشید

سلام ملسی خیلی باحاله من که خیلی خوشم اومد هنوز دلس نکرده دهنم آب افتاد
ممنوووووووووووون گلم
پاسخ:

سلام ،امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید

مرسی عزیزم

من دیشب برای اولین بار این ژله رو خوردم و خیلی خوشم اومد
پاسخ:
نوش جونتون
سلام اسراجان..من این ژله رو درست  کردم وقتی ژله پایه رو روی ژله ها ریختم خرده شیشه هام رنگ دادن و کلا یه جور ابروبادی و خراب شد..بهنظرت مشکل از کجابود؟؟؟
پاسخ:
سلام عزیزم، حتما ژله پایه گرم بوده یا اینکه خرده شیشه ها زیاد سفت نشده بودن. برای این مدل زله ها بهتره مقدار آب رو کمتر بگیری بجای یک لیوان 3.4 لیوان آب بریز
اسراجون بی زحمت طرز تهیه ژله فالوده رو بهمون آموزش بده..
پاسخ:
راستش رو بخوای تو تبریز من نتونستم فالوده برنجی رو پیدا کنم پارسال زیاد دنبالش گشتم باز اگه پیدا کردم حتما

دستت درد نکنه از این آموزش خوب

ولی من درست کردم وقتی بستنی را به ژله پایه اضافه کردم و گذاشتم ببنده اصلا نبست

یه بار دیگم که فقط ژله را خواستم با بستنی درست کنم با این بستنی کاملا آب شده بود وقتی به ژله اضافه کردم کفهای بستنی (بستنی وانیلی) اومد روی ژله قرار گرفت بست ولی ظاهر خوبی پیدا نکرد

چـــــــــــــــــــــــــــرا؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ:

مرسی عزیزم

مقدار بستنی رو رعایت کردید؟ اگه بستنیش زیاد نبوده کیفیت ژله خوب نبوده. و اینکه باید ژله خنک بشه البته نه اینکه بسته بشه بعد بستنی رو اضافه کنید.

این دسر رو درست کردم البته با تغییرات جزیی عکسش تو وبم هست خوشحال میشم بیای پیشم
پاسخ:
نوش جان عزیزم
harf nadare dastet dard nakone jonam

پاسخ:
مرسی عزیزم
اسرا جون من درست کردم ولی زله رنگیام تو زله پایه حل شدن باید چکار کنم.
پاسخ:
ژله های رنگی رو باید سفت بگیرید همونطور که تو پست گفتم ژله رو باید یک لیوان  آماده کنید تا سفت باشند و موقع ریختن ژله پایه حل نشن و ژله پایه هم باید خنک باشه.
عالی بود
پاسخ:
مرسی
منظور از ژله ای پایه چی هست که گفتی رو همه اش بریزیم
منظور از ژله ای پایه چی هست که گفتی رو همه اش بریزیم
پاسخ:
منظور قسمت سفید رنگ ژله هست، اگر روی این پست کلیک کنید پست مربوطه باز میشه و توضیح کامل هر کدوم از روشها در این پستها وجود داره
سلام عالی بود
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
اسرا جون من اگه بخوام با یک بسته ژله آلویه ورا درست کنم اندازه ها چطور میشن؟
پاسخ:
همه مقادیر رو نصف کن عزیزم
سلام اگر می شه فوری جواب بدید که بدونم چیکار کنم. ببخشید من برای 5 شنبه که مهمون دارم می خوام درستش کنم. فقط یک سوال اینکه اشکال نداره من روز سه شنبه درستش کنم و چهار شنبه هم برش گردونم و قاچ بزنم که از دسرم خیالم راحت باشه چون دفعه اول درستش می کنم می خوام خیالم راحت باشه دسرم درست شده. دسر زودتر این کارهاش را بکنم خراب نمی شه؟
پاسخ:
سلام، بله میتونید از قبل آماده کنید، فقط کافیه روش سلفون بکشید و در یخچال نگهداری کنید.
سلام میخواستم بدونم تو هر ظرفی بریزم راحت برمیگرده یا ظرف مخصوص میخواد؟
پاسخ:
سلام، همونطور که می بینید من از ظرف پیرکس استفاده کردم، میتونید از قالب آلومینیومی یا سلیکونی و پلاستیکی هم استفاده کنید.
سلام ببخشید من می خوام برای 30 نفر این ژله رو درست کنم با سه رنگ به نظرتون چه میزان از هرنگ چند ژله و برای بیس چند زله آلوورا لازم است ؟
پاسخ:
سلام، مقدار رو دوبرابر کنید، چهار بسته ژله آلوورا و هشت بسته ژله رنگی حالا در هر رنگی که دوست دارید.
سلام
 خیلی جالب و زیبان دستتون درد نکنه استفاده کردم .... موفق و سربلند باشید
پاسخ:
سلام
مرسی از لطفتون
سلام ببخشید من با توجه به دستور درست کردن ژله سفید ی سفیدی که دادین درست کردم اما ژله ام بریده بریده شد حالا باید چی کار بکنم ممنون اگه راهنمایی ام کنین !
پاسخ:
سلام وقتی از شیر استفاده میشه باعث میشه ژله بریده بریده بشه، با هم زن بزنید و بعد از تنظیف رد کنید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی