ژله خرده شیشه (Broken Glass Jelly)
مواد لازم:
پودر ژله برای خرده شیشه ها در رنگهای مختلف من از چهار رنگ استفاده کردم (آلبالو، انگور بنفش، تمشک آبی و آناناس) از هر کدام نصف بسته
پودر ژله آلوورا برای ژله پایه 2 بسته
بستنی یک لیوان
شیر نصف لیوان
طرز تهیه:
اول ژله های رنگی رو درست میکنیم با این روشی که در این پست نوشتم عمل میکنیم.
برای درست کردن ژله پایه (قسمت سفید رنگ ژله) هم میتونید از چند روش استفاده کنید.
میتونید از کرم شیر که تو این پست توضیح دادم برای ژله پایه استفاده کنید.
یا ژله آلوورا رو با شیر مخلوط کنید که توضیح کامل در این پست هست.
اما اینبار من برای ژله پایه از ژله بستنی استفاده کردم که توضیح اون هم در این پست هست. اما یکبار دیگه اینحا هم توضیح میدم.
بستنی رو بیرون از فریزر بگذارید تا بستنی آب بشه، و شیر رو بهش اضافه کنید. (من شیر اضافه کردم تا ژله زیادی شیرین نشه، چون هم بستنی و هم ژله شیرینه و زله زیادی شیرین میشه، شما اگه شیرین دوست دارین به جای شیر هم همون مقدار بستنی اضافه تر بریزید.)
ژله آلوورا رو با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.
بگذارید کنار تا خنک بشه. البته فقط خنک بشه ولی نبنده.
وقتی ژله آلوورا خنک شده مخلوط بستنی رو شیر رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
ژله های رنگی رو به روشی که تو این پست توضیح دادم، خرد کنید.
ژله ها رو با هم مخلوط کنید و بریزید داخل ظرف مورد نظر
روش رو ژله پایه بریزید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا همه جای یکنواخت ژله رنگی باشه.
قالب رو چند تا ضربه بزندی یا آروم بزنید روی میز، تا احیانا اگه حبابی بین مواد باشه خارج بشه.
روش رو سلفون بکشید و نصف روز یا شب بگذارید داخل یخجال
بعد از این مدت ژله رو از یخچال خارج کنید و با چاقو کنار های ژله رو آزاد کنید.
بازم ژله رو به روشی که تو این پست توضیح دادم برگردونید.
یه چاقوی بلند رو داخل آب جوش فرو کنید تا گرم بشه و ژله رو با اون برش بزنید، اینکار باعث میشه چاقو هم گرم و هم خیس بشه و ژله رو خیلی راحت بتونید برش بزنید بدون اینکه به چاقو بچسبه.