دنیای اسراء

جمعه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۷:۲۸ ب.ظ

دسر مطبق پرتقالی

این دسر واسه اونایی که مشکل برگردونندن دسر از قالب رو دارن میتونه ایده خوبی باشه چون تو ظرفی که دسر رو آماده میکنیم سرو میشه.لایه اول این دسر کرم پرتقاله و لایه دوم ژله پرتقال وسوم کرم شیر و لایه رویی فیله پرتقال و ژله آناناس تشکیل شده. به نظر من که خیلی خوشمزه و خوشگله، البته کمی پر کالری ولی با نیم ساعت پیاده روی حل میشه.  

 


مواد لازم کرم پرتقال:

آب پرتقال دو لیوان

خامه صبحانه 100گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 3 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب سرد 1.4 پیمانه

رنده پوست پرتقال کمی


مواد لازم کرم شیر:

شیر 3 لیوان

خامه صبحانه 100گرم

شکر3.4 پیمانه

 وانیل کمی

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری


بقیه مواد :

 نصف بسته ژله پرتقال

 نصف بسته زله آناناس

پرتقال یک عدد



طرز تهیه کرم پرتقال(لایه اول)

آب سرد را توی یه فنجان بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشین و روی کتری در حال جوش بذارین تا ژلاتین حل بشه.سفیده تخم مرغ رو با هم زن بزنید تا پوک بشه نصف شکر روکم کم به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا سفت وسفید شود.زرده تخم مرغ رو با کمی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.چند قاشق از آب پرتقال رو خامه رو با چند قاشق از آب پرتقال رقیق کنید.بقیه آب پرتقال رو با ژلاتین که حل کردیم مخلوط کنیدو به زرده تخم مرغ اضافه کنید.خامه رو داخل زرده تخم مرغ بریزید هم بزنید.بعدسفیده رو در دو نوبت اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید مایع آماده شده رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزد.ظرف رو چند بار به آرامی روی میز بزنید تا حباهای اون خارج بشه.روش سلفون بکشید و داخل یخجال قراربدید تاخودش روبگیره.

نکته:
میزان شکر رو بنا به ذائقه میتونید کم یا زیاد کنید.
برای رنگ دسر میتونید کمی رنگ خوراکی زرد به دسر اضافه کنید

میتونید پوست پرتقال رو رنده کرده و داخل دسر بریزید که خوش عطر میشه.


(لایه دوم)

 نصف ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی کتری بگذارید تا شفاف بشه کنار بگذارید تا خنک بشه بعد روی لایه اول بریزید.



کرم شیر(لایه سوم)

شیر و ژلاتین و شکر رو مخلوط کرده روی گاز بگذارید و دایم هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شود به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید و کمی وانیل اضافه کنید وقتی کمی خنک شد خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.وقتی ژله پرتقال خودش رو گرفت کرم شیر رو روی اون بریزد.

نکته:

 گه نگران اضافه شدن وزنتون نیستید میتونید مقدار خامه رو بیشتر و به ازای اون شیر رو کم کنید ولی همینجوریش هم خوشمزه است.


لایه آخر

  ژله آناناس رو مثل ژله پرتقال آماده کنید.پرتقال رو فیله کنید و روی دسر بچینید.ژله آناناس رو بگذارید تا کمی خودش رو بگیره وقتی غلظتش شبیه سفیده تخم مرغ شد با احتیاط روی پرتقالها با قاشق بریزد تا شکل پرتقالها به هم نخوره.اونقدر ژله بریزید که فقط یه لایه نازک بشه و پرتقالها توش معلق نشه.
بقیه ژله آناناس رو هم تا دسر تون آماده بشه میتونین واسه اینکه بیکار نمونین نوش جان کنید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

دسر مطبق پرتقالی

جمعه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۷:۲۸ ب.ظ
این دسر واسه اونایی که مشکل برگردونندن دسر از قالب رو دارن میتونه ایده خوبی باشه چون تو ظرفی که دسر رو آماده میکنیم سرو میشه.لایه اول این دسر کرم پرتقاله و لایه دوم ژله پرتقال وسوم کرم شیر و لایه رویی فیله پرتقال و ژله آناناس تشکیل شده. به نظر من که خیلی خوشمزه و خوشگله، البته کمی پر کالری ولی با نیم ساعت پیاده روی حل میشه.  

 


مواد لازم کرم پرتقال:

آب پرتقال دو لیوان

خامه صبحانه 100گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 3 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب سرد 1.4 پیمانه

رنده پوست پرتقال کمی


مواد لازم کرم شیر:

شیر 3 لیوان

خامه صبحانه 100گرم

شکر3.4 پیمانه

 وانیل کمی

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری


بقیه مواد :

 نصف بسته ژله پرتقال

 نصف بسته زله آناناس

پرتقال یک عدد



طرز تهیه کرم پرتقال(لایه اول)

آب سرد را توی یه فنجان بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشین و روی کتری در حال جوش بذارین تا ژلاتین حل بشه.سفیده تخم مرغ رو با هم زن بزنید تا پوک بشه نصف شکر روکم کم به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا سفت وسفید شود.زرده تخم مرغ رو با کمی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.چند قاشق از آب پرتقال رو خامه رو با چند قاشق از آب پرتقال رقیق کنید.بقیه آب پرتقال رو با ژلاتین که حل کردیم مخلوط کنیدو به زرده تخم مرغ اضافه کنید.خامه رو داخل زرده تخم مرغ بریزید هم بزنید.بعدسفیده رو در دو نوبت اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید مایع آماده شده رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزد.ظرف رو چند بار به آرامی روی میز بزنید تا حباهای اون خارج بشه.روش سلفون بکشید و داخل یخجال قراربدید تاخودش روبگیره.

نکته:
میزان شکر رو بنا به ذائقه میتونید کم یا زیاد کنید.
برای رنگ دسر میتونید کمی رنگ خوراکی زرد به دسر اضافه کنید

میتونید پوست پرتقال رو رنده کرده و داخل دسر بریزید که خوش عطر میشه.


(لایه دوم)

 نصف ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی کتری بگذارید تا شفاف بشه کنار بگذارید تا خنک بشه بعد روی لایه اول بریزید.



کرم شیر(لایه سوم)

شیر و ژلاتین و شکر رو مخلوط کرده روی گاز بگذارید و دایم هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شود به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید و کمی وانیل اضافه کنید وقتی کمی خنک شد خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.وقتی ژله پرتقال خودش رو گرفت کرم شیر رو روی اون بریزد.

نکته:

 گه نگران اضافه شدن وزنتون نیستید میتونید مقدار خامه رو بیشتر و به ازای اون شیر رو کم کنید ولی همینجوریش هم خوشمزه است.


لایه آخر

  ژله آناناس رو مثل ژله پرتقال آماده کنید.پرتقال رو فیله کنید و روی دسر بچینید.ژله آناناس رو بگذارید تا کمی خودش رو بگیره وقتی غلظتش شبیه سفیده تخم مرغ شد با احتیاط روی پرتقالها با قاشق بریزد تا شکل پرتقالها به هم نخوره.اونقدر ژله بریزید که فقط یه لایه نازک بشه و پرتقالها توش معلق نشه.
بقیه ژله آناناس رو هم تا دسر تون آماده بشه میتونین واسه اینکه بیکار نمونین نوش جان کنید.




نظرات  (۷)

سلام
اگه ما هوس این غذاهارو بکنیم چطوری باید بخوریمشون.
خانم برامون پیک میکنید؟ ببخشید راهمون دوره. تهران غذای تبریز رو که نداره
پاسخ:
سلام داداش خوبم.ببخش اونجا نمیتونم بفرستم اما هر وقت اومدی به روی چشم.
آقا حسین راست میگن دیگه.خوب تهران دوره نمیشه فرستاد.ولی من که همین بغل گوشتونم!
پاسخ:
خانمی شما افتخار بده و تشریف بیار اینورا به روی چشم حتما برات درست میکنم.
سلام
مرسی وبتون خیلی جالب و خوشمزه اس
منم دلم میخواد باشه خوب دارم میرم بدرستم دیگه
با سلام و تشکر از مطلبتون 
از اونجایی که خانم ها اینجان اگه تولد بچه هاتونه یه سری ژله بچگونه هم هست ببینین 
باحالن البته میشه برای مهمونی های دیگه هم از شون استفاده کرد
پاسخ:

سلام ممنونم

جالب بود


هوس این غذاهارو بکنی  مرسی وبتون خیلی جالب و خوشمزه اس WAW LIVE

مرسی وبتون خیلی جالب و خوشمزه اس  اگه ما هوس این غذاهارو بکنیم چطوری باید بخوریمشون  WAW AiVAL KHONAK VA NITRO
پاسخ:
ممنونم از لطفتون، آموزشش که اینجا هست میتونید خودتون دست بکار بشید. قرار نیست که همیشه خانمها آشپزی کنند.
ممنون از مطالب مفیدی که میذارین
شما آموزشگاه هم دارین؟
پاسخ:

ممنون دوست عزیز

فعلا نخیر

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی