پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

۷ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

قبلا در سایت یک نوع کیک هویج آموزش داده بودم که ترکیبی از سیب و هویج بود، این کیک بخاطر وجود سیب خوش عطر و خوش طعم هست ولی به نسبت کیکهای دیگه بافت نسبتا منسجمی داره و این کیکی که امروز میخواهم آموزش بدم ترکیبی خوشمزه ای از هویج و گردو هست و البته با بافتی اسفنجی. کیکهای هویج معمولا با رویه پنیری سرو میشوند، رویه پنیری رو در کیک هویج قبل آموزش دادم، ولی اینو باید بگم که این کیک بدون رویه پنیری هم بسیار خوشمزه ست، پس نیازی نیست با اضافه کردن رویه پنیری کالری اون رو بالاتر ببریم.



بریم سراغ رسپی

استفاده از رسپی های سایت فقط با ذکر صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد

 مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر یک لیوان

روغن مایع 3.4 لیوان

آرد 2 لیوان معادل 300 گرم

هویج رنده شده 3 لیوان

بیکینگ پودر 1 و 1.2 قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق غذاخوری

گردوی نگینی خرد شده 50 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه:

اول از همه مواد رو چند ساعت قبل از یخچال قرار بدید تا به دمای محیط برسه.

مواد رو دقیق اندازه گیری کنید.

آرد رو سه بار الک کنید.

فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید

قالب رو با کره یا روغن جامد کامل چرب کنید، هیچ جای قالب نباید خشک بمونه پس حسابی همه جای قالب رو روغن مالی کنید.

روی قالب رو آرد الک کنید تا همه جای قالب رو بپوشونه، قالب رو بتکونید تا آرد اضافه خارج بشه.





هویج رو با رنده درشت رنده کنید، عکس رنده ای که استفاده میکنم در عکس ذیل هست، رنده ای بسیار ارزان قیمت و صد البته بسیار کاربردی



مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید.





تخم مرغ، شکر و وانیل رو داخل کاسه بریزید.



پنج دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کرمی بشه.



روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.

 


آرد رو در سه مرحله داخل مواد الک میکنیم.



با لیسک آرد رو با مواد فولد میکنیم، باید مخلوط کردن به آرامی انجام بشه تا پف مواد نخوابد.




موقع هم زدن به صورت 8 انگلیسی مواد رو هم میزنیم. تا زمانی که مواد یکدست بشه، نباید زیاد هم زده بشه چون پف کیک می خوابه.



هویج رو میریزیم و هم می زنیم در حدی که فقط مخلوط بشه.



گردو رو هم اضافه میکنیم.



مایه کیک رو داخل قالب میریزیم، چند بار قالب رو روی میز می کوبیم تا حبابهای مایه خارج بشه. البته طوری به میز نکوبین که میز بشکنه :)

 


داخل فر به مدت 40 تا پنجاه دقیقه قرار میدیم. زمانی که چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کردیم تمیز بیرون بیاد کیک آماده شده.

در سی دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون کف کیک می خوابه.




مهمون فرصت نداد که از کامل کیک عکس بگیریم، به این یه تکه از کیک قناعت میکنیم.

یک عکس با فلش برای نشان دادن بافت کیک



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۵ ، ۲۱:۵۸
اسراء افسری

پیده یک غذای ترکی هست شبیه به پیتزا که به صورت قایق خمیرش شکل داده میشه، ترکها در تهیه غذاهای خمیری تبحر خاصی دارند و غذاهای متنوع و خوشمزه ای با انواع خمیر می پزند، پیده جزو غذاهای معروف و البته خوشمزه ترکیه هست.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۹
اسراء افسری

ارمنی پلو جزو پلوهای آسان پخت ولی خوشمزه هست، فقط بخاطر استفاده از بال مرغ و چرب بودنش زیاد توصیه نمیشه ولی خب گاه گداری ایرادی نداره که بیخیال غذای سلامت بشیم و هر چی دلمون خواست بخوریم.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۵ ، ۱۵:۲۰
اسراء افسری

دوزمه یه غذای ترکی هست تو مایه های رتتویی البته با گوشت، دوزماخ  به ترکی یعنی چیدن، و دوزمه میشه چیده شده، چون تو این غذا سبزیجات و گوشت کنار هم چیده میشه و پخته میشه.

اگه یتیمچه دوست دارید باید بگم این غذا خیلی خوشمزه تر از اون هست. قدیمها این غذا توی تنور پخته میشده، میشه روی گاز هم پخته بشه.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۹۵ ، ۱۹:۵۱
اسراء افسری
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۹۵ ، ۱۹:۴۸
اسراء افسری

فاهیتا یک غذای خوشمزه مکزیکی شامل مرغ و فلفل دلمه ای و پیاز هست، من پیتزای این غذای خوشمزه رو پختم.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ دی ۹۵ ، ۲۱:۵۲
اسراء افسری

کیک خوشمزه با عطر سیب و دارچین


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۹۵ ، ۲۲:۰۷
اسراء افسری