کیک سیب و دارچین
کیک خوشمزه با عطر سیب و دارچین
مواد لازم:
کره 113 گرم معادل نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 ق چایخوری
آرد سفید قنادی 2 لیوان
بکینگ پودر 2 ق چایخوری
ماست شیرین و نسبتا غلیظ 1 لیوان
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
سیب ترجیحا قرمز دو عدد
پودر دارچین و پودر شکر برای پاشیدن روی سیب ها مقداری
پودر پسته برای تزیین
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
پیمانه استفاده شده لیوان معمولی با گنجایش 250 میلی لیتر می باشد.
شکر ترجیحا باید دانه ریز باشد.
طرز تهیه:
فر رو با صد و هشتاد درجه سانتیگراد روشن کنید.
قالب 23 سانتی رو با کره حسابی چرب کنید و آرد بپاشید تا همه جای قالب با آرد پوشیده بشه، هیچ جای خالی نباید بمونه. آرد اضافی رو بتکونید.
بکینگ پودر و نمک را داخل آرد بریزید و سه بار الک کنید.
سیب رو نصف کنید و هسته ش رو در بیارید و به صورت ورقه ای برش بزنید. حدودا به قطر دو میلی متر. روی سیبها یک قاشق آبلیمو بریزید و شکر یا پودر شکر بپاشید.
کره و روغن مایع و شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنید
مواد رو دو دقیقه هم بزنید تا سفید و پفکی بشه.
تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و هر کدوم رو سی ثانیه بزنید.
ماست رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و هر بار سی ثانیه هم بزنید.
مواد رو داخل قالب بریزید. همیشه مایه کیک رو از کناره ها داخل قالب بریزید تا وسط کیک گنبدی نشه.
سیبها رو روی کیک بچینید و روی سیبها دارچین بپاشید.
در طبقه وسط فر بگذارید به مدت چهل تا پنجاه دقیقه تا وقتی که خلال دندان داخل کیک فرو کردید تمیز خارج بشه.
بگذارید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.
روی کیک رو با پودر پسته تزیین کردم.
نوووووووش جان
دلتون بی غم دوستای نازنینم