کوکوی مرغ
امروز به خودت قول بده هیچ نوع حال و هواى بدى را تحمل نکنى..
تو در انتخاب افکارت قدرت دارى
پس فقط
حال و هواى خوب رو انتخاب کنید...
سلام علیکم دوستهای نازنینم، عصر آدینه تون بخیر و خوشی، امروز اومدم با رسپی یه کوکوی خوشمزه، امیدوارم تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ 300 گرم
سیب زمینی 3 یا 4 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه رنگی نگینی خرد شده 2 پیمانه
پیازچه 1/2
جعفری 1.2 پیمانه
ماست 1.2 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
ادویه پلویی 1 قاشق مرباخوری (برای دسترسی به رسپی ادویه پلوی مرغ مخصوص اسراء اینجا کلیک کنید.)
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
مرغ رو نگینی خرد کنید، هر چقدر ریز تر خرد بشه بهتره، نمک و زعفران رو بهش اضافه کنید و کنار بذارید.
سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه ها رو هم نگینی خرد کنید.
داخل تابه یک قاشق روغن بریزید و بذارید گرم بشه، مرغ رو بریزید، حرارت باید زیاد باشه تا مرغ آب نندازه، هم می زنیم تا وقتی که مرغها طلایی بشه.
مرغ رو داخل کاسه خالی میکنیم، پیاز رو هم سرخ می کنیم داخل صافی بریزین تا روغن اضافه اون خارج بشه و به مرغ اضافه می کنیم.
سیب زمینی رو هم با نمک و زردچوبه سرخ می کنیم و روی صافی میریزیم تا روغن اضافه اون هم خارج بشه.
تخم مرغ و ماست و آرد و نمک و ادویه پلویی رو توی یه کاسه جداگانه می ریزیم و با چنگال هم میزنیم تا یکدست بشه،
به مرغ و پیاز اضافه می کنیم، فلفل دلمه رو هم نگینی خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.
تخم مرغ هم زده رو روی مواد بریزید و مخلوط کنید.
حالا اگه توی تابه می پزید که فبها ولی برای پخت در فر ظرف مخصوص فر رو خیلی کم چرب می کنیم چون مواد رو با روغن سرخ شده و اونا هم کمی روغن پس خواهند داد، مواد رو داخل ظرف می ریزیم و روی ظرف فویل می کشیم.
فر باید از یک ربع قبل با حرارت صد و هشتاد درجه گرم شده باشه، زمان رو روی چهل دقیقه تنظیم می کنیم، بعد از بیست دقیقه فویل رو برمی داریم و گریل رو روشن میکنیم تا روی کوکو طلایی بشه.
در رسپی اصلی پیازچه و جعفری هم جزو مواد کوکو هست ولی من وقتی تصمیم گرفتم این کوکو رو درست کنم در دسترس نبود و حذف کردم. و البته بدون اونها هم خیلی خوشمزه بود که تصمیم گرفتم رسپی رو منتشر کنم.
به همراه سالاد و دوغ نوش جان شد و بسی مقبول خانواده واقع شد.