ادویه پلویی تبریز
ادویه پلویی یکی از خوشمزه ترین ادویه ها برای پخت انواع پلوی مخلوط هست. البته انواع مختلفی داره که نسبتهاشون با هم فرق میکنه. من بعد از چند بار تست به این تناسب رسیدم، من مقدار گل سرخش رو خیلی بیشتر از ادویه های دیگه میریزم چون هم خوشرنگتر میشه و هم خوش طعمتر. ادویه وقتی می مونه عطرش کمتر میشه برای همین من کم درست میکنم و مقادیر رو دقیقا به میزانی میگم که خودم درست میکنم، شما مختارید بیشترش کنید.
چقدر من من کردم امروز
مواد لازم:
پودر گل سرخ 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری
زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
هل سبز 20 عدد
میخک 2 عدد
نصف یک جوز هندی
طرز تهیه:
نصف جوز هندی رو با رنده این قسمت رنده، رنده میکنیم. کاردبرد دیگه این قسمت رنده رو نمیدونم من فقط واسه رنده کردن جوز هندی استفاده میکنم. اگه شما میدونید به منم بگید.
اگه از نشکستن تیغه آسیابتون مطمئن هستید میتونید جوز هندی رو هم به همراه بقیه ادویه ها داخل آسیاب بندازید.
همه ادویه ها رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید. باید کامل پودر بشن، میتونید از رنده ریز الک کنید.
قدیما تو این هاونها ادویه رو می کوبیدند، چه سختی می کشیدند مادر بزرگهای ما.البته هاون من سایز کوچیکش هست برای زعفران استفاده میشه.