خورشت داوود پاشا
باید اعتراف کنم اولین باری که رسپی این خورشت رو خوندم بنظرم مزخرف اومد.😁 ولی خب باید امتحانش میکردم😉 آخه وقتی یه چیزی وارد این کله میشه تا عملی نکنم اصولا راحت نمیشم و اینگونه بود که دست بکار شدم و خورشت رو آماده کردم، بازم اعتراف کنم که از خوردنش با برنج ایرانی و تهدیگ واقعا لذت بردم😋
این خورشت متعلق به کشور ترکیه است و به فسنجان ترکیه ای هم شهرت داره بسیار ساده درست میشه و علاوه بر اون میتونه برای تغییر ذائقه و تنوع دادن به سفرمون گزینه خوبی باشه. اگه طعم فسنجان رو دوست دارید از این خورشت هم خوشتون خواهد اومد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط سه عدد
رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری
پودر نعنا خشک 1 قاشق
نمک و ادویه گوشت قرمز و دارچین کمی
روغن مقداری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اولش یک دونه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
به همراه کمی نمک و ادویه و یه کوچولو دارچین با دویست و پنجاه گرم گوشت
چرخ کرده مخلوط کردم و گوشت رو ورز دادم،
از گوشت گردالی هایی به اندازه
گردو درست کردم
بعد دو تا پیاز دیگه رو هم رنده کردم، داخل تابه ریختم و
با روغن تفت دادم،فقط در حدی که کمی سبک بشه،
گردالی های گوشت رو داخلش
ریختم و به همراه پیاز تفت دادم، حسابی تا خوب گوشتها سرخ بشن و پیازها هم
طلایی،
بعدش پودر نعنا خشک اضافه کردم و یه کوچولو تفت
دادم،
رب انار ملس رو با یک لیوان آب مخلوط کردم و روی مواد ریختم،
در ظرف رو گذاشتم تا خورشت قل بخوره و جا بیفته.
آخر سر با اجازه خودم یک قاشق زعفران آب کرده هم داخل خورشت ریختم، خورشت ایرانی باشه یا فرنگی بدون زعفران نمیشه😊
اگه فصل انار باشه حتما موقع سرو روی خورشت انار دون شده بریزید.
رسپی خیلی ساده و راحتی داره ولی من که از خوردنش واقعا لذت بردم چون طعم جدید و متفاوتی داشت. توصیه میشه حتما امتحان کنید.