دنیای اسراء

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۱۳ ب.ظ

سالاد اندونزی

سلام دوستهای نازنین، امروز با یک سالاد ساده و خوشمزه اومدم اینجا. سالاد اندونزی میتونه گزینه خوبی برای شام یا مهمونی های شما باشه.



مواد لازم:

کلم سفید نصف یک کلم کوچک

کلم بنفش یک عدد کوچک

ژامبون 200 گرم

کنسرو ذرت نصف قوطی

نخود فرنگی یک فنجان

هویج یک عدد

خیارشور 2 عدد متوسط

سس مایونز به میزان لازم

فلفل قرمز یا پول بیبر(pulbiber)




طرز تهیه:

رو نگهداری نخود فرنگی رو در این پست توضیح دادم. من چند ساله که از روش بلانچ کردن برای نگهداری سبزیجاتی مثل نخودفرنگی و لوبیا سبز و ... در فریزر استفاده میکنم. با این روش سبزیجات عطر و رنگ و طعمشون رو خیلی بهتر از روشهای دیگه حفظ میشه. نخود فرنگی هایی که در تصویر می بینید من با این روش در فریزر نگه داشتم، همونطور که می بینید رنگش خیلی خوبه، با این روش تا 7،8 ماه نخود فرنگی با همین کیفیت می مونه. پس الان که فصل نخود فرنگیه و شما میخواهید نخود فرنگی رو فریز کنید حتما از این روش استفاده کنید.

نخود فرنگی رو سه،چهار دقیقه در آب جوش پختم تا نرم بشه، بعد آبکش کردم.




 من سالاد رو داخل کلم سرو کردم، برای اینکار اول ته کلم رو مثل عکس به صورت مخروطی با چاقو در میاریم.



باید قسمت سفت کلم کامل خارج بشه.




از قسمت انتهایی به آرامی برگ آخری رو میگیریم و بیرون میکشیم، 




به آرامی کناره ها رو جدا میکنیم.




تا برگ کلم بصورت یک کاسه جدا بشه.




برای این سالاد معمولا مواد رو بشکل خلالی خرد میکنیم. برای اینکار من معمولا از رنده v یا همون رنده آلمانی استفاده میکنم.ژامبون من ورقه شده نبود، پس با همین رنده خلالیش کردم.به هر روش ژامبون رو خلالی کنید.




خیارشور رو هم خلالی کنید.




کلم ها رو هم خلالی خرد کنید، برای کلم ها از این قسمت رنده استفاده میکنم که تیغه نداره.





هویچ رو هم با قسمت درشت رنده معمولی رنده میکنم.




کنسرو ذرت رو هم داخل صافی بریزید تا آبش بره بعد داخل سالاد بریزید.

نخود فرنگی رو هم اضافه کنید.




سس رو بریزید، من برای سس مقدار نگفتم، تا خودتون به میزانی که دوست دارید اضافه کنید.فلفل رو هم بریزید. من از پول بیبر استفاده کردم، پول بیبر همون فلفل قرمز یا پاپریکاست که کمی درشت تر و بشکل پولک هست و احتمالا هم به همین خاطر به پول بیبر معروف شده، البته تا جایی که من میدونم در فرآوری اون از روغن زیتون و نمک هم استفاده میشه، من داخل سالاد از نمک استفاده نکردم چون بنظرم شوریش رو ژامبون و خیارشور تامین میکنه ولی اگه شما غذاهاتون رو پرنمک درست میکنید نمک هم بریزید.




همه مواد رو مخلوط کرده و در ظرفمون رو می بندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیدم.




بعد به سبک دلخواهتون سالاد رو سرو کنید.




میتونید مثل من داخل برگهای کلم سرو کنید.




یا مثل روشی که در پست سالاد کلم توضیحش رو دادم.روی سالاد کلم کلیک کنید تا پست مربوط براتون باز بشه.

من چون زیاد اهل خوردن ژامبون نیستم اکثر اوقات مرغ پخته و خلال شده رو جایگزین ژامبون میکنم. ولی چون میخواستم ورژن اصلی سالاد رو آموزش بدم بالاجبار از ژامبون استفاده کردم.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

سالاد اندونزی

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۱۳ ب.ظ

سلام دوستهای نازنین، امروز با یک سالاد ساده و خوشمزه اومدم اینجا. سالاد اندونزی میتونه گزینه خوبی برای شام یا مهمونی های شما باشه.



مواد لازم:

کلم سفید نصف یک کلم کوچک

کلم بنفش یک عدد کوچک

ژامبون 200 گرم

کنسرو ذرت نصف قوطی

نخود فرنگی یک فنجان

هویج یک عدد

خیارشور 2 عدد متوسط

سس مایونز به میزان لازم

فلفل قرمز یا پول بیبر(pulbiber)




طرز تهیه:

رو نگهداری نخود فرنگی رو در این پست توضیح دادم. من چند ساله که از روش بلانچ کردن برای نگهداری سبزیجاتی مثل نخودفرنگی و لوبیا سبز و ... در فریزر استفاده میکنم. با این روش سبزیجات عطر و رنگ و طعمشون رو خیلی بهتر از روشهای دیگه حفظ میشه. نخود فرنگی هایی که در تصویر می بینید من با این روش در فریزر نگه داشتم، همونطور که می بینید رنگش خیلی خوبه، با این روش تا 7،8 ماه نخود فرنگی با همین کیفیت می مونه. پس الان که فصل نخود فرنگیه و شما میخواهید نخود فرنگی رو فریز کنید حتما از این روش استفاده کنید.

نخود فرنگی رو سه،چهار دقیقه در آب جوش پختم تا نرم بشه، بعد آبکش کردم.




 من سالاد رو داخل کلم سرو کردم، برای اینکار اول ته کلم رو مثل عکس به صورت مخروطی با چاقو در میاریم.



باید قسمت سفت کلم کامل خارج بشه.




از قسمت انتهایی به آرامی برگ آخری رو میگیریم و بیرون میکشیم، 




به آرامی کناره ها رو جدا میکنیم.




تا برگ کلم بصورت یک کاسه جدا بشه.




برای این سالاد معمولا مواد رو بشکل خلالی خرد میکنیم. برای اینکار من معمولا از رنده v یا همون رنده آلمانی استفاده میکنم.ژامبون من ورقه شده نبود، پس با همین رنده خلالیش کردم.به هر روش ژامبون رو خلالی کنید.




خیارشور رو هم خلالی کنید.




کلم ها رو هم خلالی خرد کنید، برای کلم ها از این قسمت رنده استفاده میکنم که تیغه نداره.





هویچ رو هم با قسمت درشت رنده معمولی رنده میکنم.




کنسرو ذرت رو هم داخل صافی بریزید تا آبش بره بعد داخل سالاد بریزید.

نخود فرنگی رو هم اضافه کنید.




سس رو بریزید، من برای سس مقدار نگفتم، تا خودتون به میزانی که دوست دارید اضافه کنید.فلفل رو هم بریزید. من از پول بیبر استفاده کردم، پول بیبر همون فلفل قرمز یا پاپریکاست که کمی درشت تر و بشکل پولک هست و احتمالا هم به همین خاطر به پول بیبر معروف شده، البته تا جایی که من میدونم در فرآوری اون از روغن زیتون و نمک هم استفاده میشه، من داخل سالاد از نمک استفاده نکردم چون بنظرم شوریش رو ژامبون و خیارشور تامین میکنه ولی اگه شما غذاهاتون رو پرنمک درست میکنید نمک هم بریزید.




همه مواد رو مخلوط کرده و در ظرفمون رو می بندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیدم.




بعد به سبک دلخواهتون سالاد رو سرو کنید.




میتونید مثل من داخل برگهای کلم سرو کنید.




یا مثل روشی که در پست سالاد کلم توضیحش رو دادم.روی سالاد کلم کلیک کنید تا پست مربوط براتون باز بشه.

من چون زیاد اهل خوردن ژامبون نیستم اکثر اوقات مرغ پخته و خلال شده رو جایگزین ژامبون میکنم. ولی چون میخواستم ورژن اصلی سالاد رو آموزش بدم بالاجبار از ژامبون استفاده کردم.

نظرات  (۲۰)

سلام اسرا جان واقعا" دستت درد نکنه.اگه میشه آموزش دلمه برگ رو هم بذار. من یه مدلشو خوردم که به جای لپه توش گوشت بود.خیلی خوشمزه بود.ممنون می شم آموزش بدی.اللرین آغریماسین هم شهری
پاسخ:
سلام عزیزم، دلمه برگ مو در سایت هست
دوست عزیزم دست گلت درد نکنه ممنون از وبلاگ خوبت . آرزوی موفقیت برات دارم

پاسخ:
مرسی عزیزم، موفق و موید باشید
با سلام وقت بخیر ممنون از سایتتون عالیه مخصوصا اینکه آموزشتون تصویری نتشکرم

پاسخ:
سلام، مرسی از لطفتون عزیزم
سلام..خیلی خوشگله.حتما درستش میکنم. مرسی خانومی
پاسخ:
سلام، مرسی عزیز
مرسی عااااااالیههههههه
پاسخ:
ممنون
سلام خسته نباشی من اصلیتم اذری وخویی هستم یه سایتی پیدا کردم به اسم
irancook.ir/10/03/tazin hendevane /389
,واز اونجا هنر خانه داری وتزیین غذا هارا پیدا واش های نذری داره میشه خوهش کنم اموزششو بگذاری ممنون اللرین اریماسین
پاسخ:
سلام، مرسی عزیزم
متاسفانه تزیین هندوانه رو بلد نیستم
دستت درد نکنه  اسراء جون
منم این سالاد رو درست می کنم منتهی از هویچ و کلم سفید داخلش استفاده نکردم
به نظرم این مدلی خوشمزه تر میشه
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
بله طعم خوب و خوشمزه ای داره حتما امتحان کنید
وای خیلی نازن.معلومه خییییلی خوشمزه بودن.نوش جان
آپم عزیزم
پاسخ:
مرسی هانیه جون، آره واقعا خوشمزه است
حتما سر میزنم بهت عزیز
سلام
دوستت دارم اسرا جان

پاسخ:
سلام
ممنون دوست عزیز
عزیزم واقعا" ممنون عالیه
پاسخ:
مرسی
با سلام و خسته نباشی
جالب بود.خیلی خوبه که با اینهمه مشغله اینقدر حوصله هم داری
ایشالله متاهل هم شدی اینجور بمونی!
با این بچه که من دارم اصلا نمیشه هیچ کاری کرد
سربلند باشی
پاسخ:
سلام عزیزم
مرسی از لطفت، خدا فرزند نازنیت رو حفظ کنه، انشاله کمی که بزرگتر بشه میتونی دست بکار بشی
باسلام وخسته نباشید من از دوستان ساکت شما هستم که به سایت سر می زنم امیدوارم همیشه موفق وپیروز باشی
پاسخ:
سلام، خیلی خوشحالم از آشناییتون دوست نازنینم
خیلی واسم جالب بود بایدیکبارم که شده درستش کنم مرسی
پاسخ:
حتما خیلی هم خوشمزه است
برام جالب بود دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی
سلام اسرا جون،من 2 ماهی هست با وبلاگتون آشنا شدم.دستتون درد نکنه،مطالبت عالیه،من اهل ارومیه و ساکن زنجانم،
پاسخ:
سلام خوش اومدی دوست همزبان من
من تا حالا این پیش غذا رو درست نکردم قیافش خیلی قشنگه ی جورایی موادش مثل سالاد ماکارونیه.واسه پیش غذا چیز قشنگیه.مرسی
پاسخ:
بله همینطوره
سلام اسرا خانم.ممنون از اموزشهای خوبتون .لطفا نان افطار رو به مناسبت ماه مبارک رمضان اموزش بدبد . ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم، ان شاء الله
سلام
خسته نباشید
کارتون عالیه بهترینارو براتون ارزومندم
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
اسرا جون پستات خیلی عالیه کارا تو خیلی دوست دارم!
ممنون!
پاسخ:
لطف داری دوست خوبم
آفرین به تو. مختصر و مفید توضیح دادى. تازه تصویرى هم بود. ممنونم ازت جیگر
پاسخ:
مچکرم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی