دنیای اسراء

جمعه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳ ب.ظ

کیک خیس شکلاتی

سلام سلام دوستان خوب و همیشگی سایت، امیدوارم ایام به کام و همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه. بعد از یک غیبت طولانی با یه رسپی فوق العاده اومدم.

هر چقدر از خوشمزگی این کیک بگم باز کم گفتم، برای امثال من که عاشق شکلات هستند یک گزینه عالی هست، هم بافت کیک که تو دهن آب میشه و هم رویه شکلاتیش که طعم فوق العاده ای داره

بریم سراغ رسپی





مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان (لیوان فرانسه)

شیر 1 لیوان

آرد قنادی 2 و 2/3 لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان (هشتاد گرم)

وانیل خالص نوک قاشق

رنده پوست یک عدد پرتقال یا لیمو

بکینگ پودر یک پاکت معادل ده گرم و یا 2/5 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه کیک

یک قوطی 200 گرمی خامه صبحانه

شیر نصف لیوان

یک سوم لیوان شکر

روغن مایع نصف لیوان

پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری

شکلات تلخ 100 گرم یا ترکیب شکلات تلخ و شیری


طرز تهیه:

قالب پیرکس یا هر قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید. اگه از قالب آلومینیومی استفاده میکنید آرد پاشی کنید. یعنی آرد رو روی کره الک کنید و بعد خوب بتکونید تا آرد اضافی خارج بشه. در قالب پیرکس نیازی به اینکار نیست.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید. الک کردن آرد در کیک پزی الزامی هست چون باعث هوادهی آرد و پف کیک میشه.

فر رو روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روشن کنید.



تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال و شکر را با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. شکر نباید درشت باشه چون داخل تخم مرغ حل نمیشه وباعث میشه پف کیک کم باشه.



شیر رو به مواد اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

روغن مایع رو هم همینطور

آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم بزنید.



مواد رو داخل قالب بریزید. کیک رو یک جا نریزید ترجیحا از کناره ها مایه رو بریزید داخل قالب، یا رویه کیک بعد از پخت صاف باشه.

من برای عکاسی چون توی دستم دوربین بود مجبور شدم از وسط بریزم که باعث شد کناره های کیک کم ارتقاع بشه.

چند بار قالب رو روی فرش بکوبید تا هوای اضافی خارج بشه. البته طوری نکوبید که ظرف پیرکس بشکنه

 قالب رو در طبقه وسط فر به مدت سی تا سی و پنج دقیقه بگذارید تا زمانی که تستر تمیز خارج بشه.

کیک رو از فر خارج کنید رو بعد از چند دقیقه برش بزنید

و با چنگال روی کیک رو سوراخ کنید.

سس شکلاتی ولرم رو روی کیک بریزید.



در مدتی که کیک داخل فر هست سس رو آماده میکنیم

خامه، شیر، روغن، شکر، پودر کاکائو رو داخل شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید، تا زمانی که به جوش بیاد.

شکلات رو تکه یا رنده کنید و داخل سس بریزید و هم بزنید تا شکلات داخل سس ذوب بشه.



روی کیک رو من با پودر پسته و توت فرنگی تزیین کردم

شما میتونید با هر میوه تزیین کنید.

من ترجیحم بر این هست که سس شکلاتی تلخ باشه برای همین کل شکلات رو شکلات تلخ میریزیم، ولی اگر شما تا تلخی مشکل دارید میتونید نصف شکلات رو شکلات شیری بریزید و مقدار پودر کاکائو رو تا دو قاشق کمتر کنید.




یک تکه کیک شکلاتی با چای یه عصر عالی می سازه


 





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک خیس شکلاتی

جمعه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳ ب.ظ

سلام سلام دوستان خوب و همیشگی سایت، امیدوارم ایام به کام و همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه. بعد از یک غیبت طولانی با یه رسپی فوق العاده اومدم.

هر چقدر از خوشمزگی این کیک بگم باز کم گفتم، برای امثال من که عاشق شکلات هستند یک گزینه عالی هست، هم بافت کیک که تو دهن آب میشه و هم رویه شکلاتیش که طعم فوق العاده ای داره

بریم سراغ رسپی





مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان (لیوان فرانسه)

شیر 1 لیوان

آرد قنادی 2 و 2/3 لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان (هشتاد گرم)

وانیل خالص نوک قاشق

رنده پوست یک عدد پرتقال یا لیمو

بکینگ پودر یک پاکت معادل ده گرم و یا 2/5 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه کیک

یک قوطی 200 گرمی خامه صبحانه

شیر نصف لیوان

یک سوم لیوان شکر

روغن مایع نصف لیوان

پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری

شکلات تلخ 100 گرم یا ترکیب شکلات تلخ و شیری


طرز تهیه:

قالب پیرکس یا هر قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید. اگه از قالب آلومینیومی استفاده میکنید آرد پاشی کنید. یعنی آرد رو روی کره الک کنید و بعد خوب بتکونید تا آرد اضافی خارج بشه. در قالب پیرکس نیازی به اینکار نیست.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید. الک کردن آرد در کیک پزی الزامی هست چون باعث هوادهی آرد و پف کیک میشه.

فر رو روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روشن کنید.



تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال و شکر را با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. شکر نباید درشت باشه چون داخل تخم مرغ حل نمیشه وباعث میشه پف کیک کم باشه.



شیر رو به مواد اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

روغن مایع رو هم همینطور

آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم بزنید.



مواد رو داخل قالب بریزید. کیک رو یک جا نریزید ترجیحا از کناره ها مایه رو بریزید داخل قالب، یا رویه کیک بعد از پخت صاف باشه.

من برای عکاسی چون توی دستم دوربین بود مجبور شدم از وسط بریزم که باعث شد کناره های کیک کم ارتقاع بشه.

چند بار قالب رو روی فرش بکوبید تا هوای اضافی خارج بشه. البته طوری نکوبید که ظرف پیرکس بشکنه

 قالب رو در طبقه وسط فر به مدت سی تا سی و پنج دقیقه بگذارید تا زمانی که تستر تمیز خارج بشه.

کیک رو از فر خارج کنید رو بعد از چند دقیقه برش بزنید

و با چنگال روی کیک رو سوراخ کنید.

سس شکلاتی ولرم رو روی کیک بریزید.



در مدتی که کیک داخل فر هست سس رو آماده میکنیم

خامه، شیر، روغن، شکر، پودر کاکائو رو داخل شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید، تا زمانی که به جوش بیاد.

شکلات رو تکه یا رنده کنید و داخل سس بریزید و هم بزنید تا شکلات داخل سس ذوب بشه.



روی کیک رو من با پودر پسته و توت فرنگی تزیین کردم

شما میتونید با هر میوه تزیین کنید.

من ترجیحم بر این هست که سس شکلاتی تلخ باشه برای همین کل شکلات رو شکلات تلخ میریزیم، ولی اگر شما تا تلخی مشکل دارید میتونید نصف شکلات رو شکلات شیری بریزید و مقدار پودر کاکائو رو تا دو قاشق کمتر کنید.




یک تکه کیک شکلاتی با چای یه عصر عالی می سازه


 



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۲/۱۴
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی