چیکن استراگانف
به گفته ویکی پدیا بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکههای فیله گوشت گاو به همراه خامه ترش تشکیل شده است. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، به یک غذای محبوب در سراسر دنیا تبدیل شد، البته موادی رو اضافه کرده و تنوع زیادی در دستورهای پخت ایجاد شده. همونطور که میدونید بیف همون گوشت گاو (beef) و استروگانف (Stroganoff) اسم سرآشپز روسیه که برای اولین بار این غذا رو پخته. و بعدها از گوشت سینه مرغ هم برای تهیه این غذا استفاده شده که اون هم به چیکن(مرغ) استراگانف معروف شده.
این غذا هم میتونه یک شام خوشمزه باشه و یا یه سس خوشمزه برای پاستا و یا یه پیش غذای عالی برای مهمونی هاتون.
سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
قارچ 300 گرم
شیر دو لیوان
خامه 100 گرم
پیاز یک عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک مقداری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
چیپس خلالی سیب زمینی یک بسته
طرز تهیه:
سینه مرغ رو به شکل نواری به عرض یک و طول 3 الی 4 سانت برش بزنید. سرکه و نمک و فلفل رو روی مرغ بریزید و مخلوط کنید و نیم ساعت استراحت بدید تا مرغ مزه دار بشه.
پیاز رو خلالی خرد کنید و یا یک قاشق روغن مایع تفت بدید تا طلایی بشه.
مرغ مزه دار شده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا مرغ هم سرخ بشه.
مواد رو از تابه خارج کنید و خامه رو به مواد اضافه کنید.
قارچ رو خرد کنید و بهش یک قاشق آبلیمو بزنید توی همون تابه کره رو بگذارید ذوب بشه.شعله رو زیاد کنید و قارچ رو توی تابه بریزید و تفت بدید.
وقتی آب قارچ کشیده شد آرد رو اضافه کنید.
و آرد رو کمی تفت بدید.(شما میتونید سس سفید رو جداگانه تهیه کنید و به غذا اضافه کنید ولی من ترجیح میدم این مدلی درست کنم که راحتتره)
شیر رو اضافه کنید.(شیر باید به دمای محیط رسیده باشه و خیلی خنک نباشه چون می بره)
و هم بزنید تا آرد با شیر مخلوط بشه.
مرغ رو هم اضافه کنید.
شعله رو کم کنید و بگذارید سس غلیظ بشه.
غذا رو داخل ظرف سرو بکشید و با چیپس تزیین کنید.
چقدرم راحتتره اینجوریا...مرسی خانومی