پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

۱۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۰ ثبت شده است

تو فصل تابستون وقتی وسط ظهر از بیرون به خونه میای یه نوشیدنی خنک خیلی میچسبه،خوب این نوشیدنی علاوه بر اینکه آدم رو سرحال میکنه و گرمای بدن رو میگیره اگه از عرقیات گیاهی درست شده باشه خواص زیادی هم برای بدن داره.من تو این پست براتون خواص چند تا عرق گیاهی رو میذارم، که میتونید تو این گرمای تابستون ازشون به عنوان یه نوشیدنی خنک یا به صورت شربت و یا اینکه داخل دوغ بریزین و استفاده کنین و هم از فوایدش بهره مند بشین و هم لذتش رو ببرین.البته زیاده روی در مصرف هر چیزی مضر است و عرقیات گیاهی هم از این امر مستثنی نیست پس از خوردن زیادش بپرهیزید.
سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق بید مشک

این عرق طبیعت معتدلی داره.خواص درمانی اون شامل:تقویت قلب،رفع گرفتگی و خفقان قلب،تب بر،ملین،تقویت دستگاه گوارش،و افزایش دهنده اشتها ،آرام کننده اعصاب و مصرف بیدمشک در جوانی مانع بروز فشار خون در پیری میشود. 


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

گلاب

طبیعت گرم،مقوی قلب و اعصاب و آرام بخش ،خوشبو کننده ،نشاط آور و روشن کننده پوست و محافظ آن، رفع عوارض حادث از زکام، قطع خونریزی از سینه، خشونت صدا، ضد سرفه، خفقان گرم، درد معده و روده، دل پیچه سرد و گرم، درد کبد و طحال، علاج نزله سرد
بوییدن: سردرد های گرم، دردچشم، سردردهای سرد، تقویت دماغ، حواس، ایجاد نشاط، تقویت دل، رفع خماری، بی هوشی، خفقان

تو تبریز و البته آذربایجان مهمترین شربتی که تو فصل تابستون با اون از مهمونها پذیرایی میشه شربت گل محمدیه.که واقعا عطر و طعم بی نظیری داره. 


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق کاتوتی

طبیعت گرم.تقویت بینایی،تقویت کننده دستگاه گوارش،درمان بی خوابی و تقویت کننده اعصاب،خلط آور،ضد سرما خوردگیو ضد عفونی کننده روده.

اگه عرق کاکوتی رو توی دوغ بریزید دوغ رو خیلی خوشمزه میکنه. 


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق نعنا


طبیعت گرم،تقویت کننده دستگاه گوارش،برطرف کننده ناراحتی های معده،ضداسهال و رفع دل درد و دل پیچه



سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق گاوزبان

طبیعت گرم،آرام بخش،تصفیه کننده خون،رفع التهاب و ورم کلیه،معرق،ادرار آور

یک فنجان عرق مخلوط با یک لیوان آب سرد کنیدو میل کنید.
 


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق شوید


طبیعت گرم،برطرف کننده چربی خون،،ضد دل درد و بیماری های روده،مقوی معده،هضم کننده غذا،زیاد کننده شیر مادران،درمان سوء هاضمه به ویژه کودکان

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق کاسنی


طبیعت سرد،تصفیه کننده خون،سفید کننده پوست،درمان کم خونی،درمان بیماری های مزمن پوستی،رفع یبوست،تقویت کبد،برطرف کننده جوش صورت. کاسنی مسکن عطش و حرارت درونی، درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری 


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

عرق شاهسپرم

برای درمان دل درد و دل پیچه و تقویت معده
یکی گیاهان دارویی بسیار خوشبو است که د رآذربایجان به ویژه در مراغه یافت میشه و تابستان‌ها که رشد آن پایان می رسه عرق آن را می‌گیرند.

از برگ اون یا از عرق شاهسپرم برای خوشبو و خوشمزه کردن چای،دوغ و آبدوغ خیار استفاده میشه و میتونید باشکر و تخم شربتی و یخ مخلوط کنید و یک شربت خوشمزه درست کنید.


۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۰ ، ۱۸:۲۹
اسراء افسری

این حلوا رو من همیشه خونه دختر خالم خوردم،اما نمیدونم مربوط به کدوم منطقه آذربایجانه.با اینکه مواد زیادی نداره ولی خوشمزه میشه.اینبار دست بکار شدم و خودم درستش کردم. 



   روش پخت در ادامه مطلب

۱۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۹۰ ، ۲۱:۰۶
اسراء افسری

 سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان 

  

امروز گلی شگفته در عالم شد                          کز مقدم پاک او جنان خرم شد

  در پیش علی دم از مسیحا کم زن                      عیسی زدم علی مسیحا دم شد.

                                                                                (سروده قاسم رسا)

 

ولادت امام علی(ع) و روز پدر بر همه شیعیانش و مخصوصا مردهای پیروش مکتبش مبارک باشه.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۹۰ ، ۱۱:۰۵
اسراء افسری

به جرات میتونم بگم کوکوی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست.این کوکو در تبریز خیلی طرفدار داره و اگه قرار باشه برای مهمونی کوکو درست بشه اولین گزینه است.این کوکو با مواد مختلقی درست میشه که معمول ترینش رو بهتون یاد میدم ،امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. 


 

 طرز تهیه در ادامه مطلب

۸ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۹۰ ، ۲۰:۱۸
اسراء افسری
هر وقت اسم تبریز و غذاهاش میشه اولین چیزی که به ذهن میاد کوفته تبریزیه.کوفته انواع واقسام زیادی داره و هر کشور و منطقه در خاورمیانه کوفته خاص خودش رو داره.علت تمایز این کوفته شاید استفاده از سبزی معطر و انواع مخلفاتی باشه که داخل کوفته گذاشته میشود. ر گذشته گوشت کوفته رو داخل یک هاون که به اون دیبه گفته میشده می کوبیدند و کم کم لپه رو به اون اضافه میکردند.گوشت رو انقدر میکوبیدند تا چسبندگی پیدا کنه.واقعا قدیمی ها چه زحمتی برای درست کردن غذا می کشیدند،اما امروزه با وجود انواع و اقسام لوازم برقی که کارها خیلی راحت کرده اما بازم بعضی وقتها میشنویم که بعضی ها میگن کوفته درست کردن سخته.واقعا که....

حالا اگه شما میخواین این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید ادامه مطلب رو بخونید.




 

۲۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ خرداد ۹۰ ، ۱۸:۳۷
اسراء افسری
امشب شب لیلة الرغائبه،شبی که تو اون همه فرشته ها به مسجد الحرام فرود میان و اونجا برای برآورده شدن جاجات مومنین دعا میکنن.خدا خیلی راه برامون گذاشته که بتونیم بهش نزدیک بشیم و خواسته هامون رو ازش بخوایم.توی سال دو شبه که خیلی مهمه و خدا تو اون شبا نظر خاصی به بنده هاش میکنه،یکی شب قدره و یکی لیله الرغائب.فارسی لیله الرغائب میشه شب آرزوهاست.خوب خدا خودش گفته (ادعونی استجب لکم) یعنی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را، پس دلیل اینکه یه شب خاص به اسم لیله الرغائب داریم چیه،خدا به این بهانه خواسته که ما راحتتر هر چی تو دلمون داریم آرزوهای کوچیک و برزگمون رو بهش بگیم،این شب شاید بهانه ای باشد تا کمی از دلمشغولی های دینوی دور بریزیم و با خدامون خیلی راحت حرفهای نگفته مون رو بزنیم.بیاین تو این شب دعا کنیم که خدا هیچ وقت ما رو به حال خودمون رها نکنه،و اون چیزایی رو برامون بخواد که فقط برای این دنیامون نباشه و به درد اون دنیامون هم بخوره و مهمتر از همه (اللهم عجل لولیک الفرج)رو فراموش نکنیم.برای من هم دعا کنین.


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ خرداد ۹۰ ، ۱۸:۳۸
اسراء افسری
قارنی یارخ یا شکم پاره یکی از پیش غذاهای آذربایجان است که پنج،ده سال پیش معمولا تو مهمونی ها به عنوان پیش غذا سرو میشد.اما این روزها با باب شدن انواع پیش غذاهای خارجی انواع دلمه و کوکو ها از رونق افتاده.
با یه کم تغییر میتونیم از غذاهای قدیمی خودمون باز هم تو مهمونیامون استفاده کنیم که به نظر من خیلی بهتر از انواع پیش غذاهایی هست که با سوسیس و کالباس درست میشه.


۱۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۱ ۱۶ خرداد ۹۰ ، ۱۶:۳۶
اسراء افسری

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

فردا ماهی شروع میشه که شیخ عباس قمی(ع) در فضیلت آن در مفاتیح الجنان می فرماید:این ماه و ماه شعبان و ماه رمضان در شرافت تمامند و روایت بسیار در فضیلت آن وارد شده.از حضرت رسول(ص) روایت شده که ماه رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است.کسی که یک روز در این ماه روزه دارد مستوجب خشنودی بزرگ خداست و دری از درهای جهنم به روی او بسته میشود.ماه رجب ماه کاشت و شعبان ماه داشت و رمضان ماه برداشت است.اگه تو ماه رجب کاشت خوبی نداشته باشیم نمیتونیم تو ماه رمضان برداشت کاملی داشته باشیم.رجب اعمال زیادی داره از جمله روزه و غسل و زیارت امام حسین و نماز سلمان(ع) در اول و نیمه ماه میباشد.اینماه ماه استغفار است و مداومت در ذکر«استغفرالله و اسئله التوبه»توصیه شده است.

ماه رجب بسیار پرخاطره و به یاد ماندنی است.ایام ولادت ائمه معصومین(ع)و بعثت نورانی پیامبر(ع) در این ماه قرار دارد.

رجب با ایام البیض مبارکش و اعمال ام داوود مجربش (در پانزدهم رجب)و نیز با لیله الرغائبش( اولین شب جمعه ماه رجب) که جزو برترین شب های سال است آغوش به روی مابازکرده است.خداوند توفیق استفاده از این ماههای مبارک را به ما عنایت کند.من رو هم از دعاهاتون تو این ماه فراموش نکنید که سخت محتاجم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ خرداد ۹۰ ، ۲۳:۳۶
اسراء افسری
این آش یکی از سنتی ترین آشهای منطقه آذربایجان است.به دلیل استفاده از سرکه و دوشاب(شیره انگور)طعم ترش و شیرین داره که شاید مورد پسند همه نباشد.من وقتی کوچیک بودم این آش رو دوست نداشتم ولی بعدا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که عاشق این آش شدم.

این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.


۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ خرداد ۹۰ ، ۲۳:۲۲
اسراء افسری


سلام دوستای گلم.امروز براتون دستور یه خورشت خوشمزه رو میذارم .این خورش رو من از خانم کتابی عزیز وبلاگ آشپزی رنگین یاد گرفتم.خورش سیب و آلبالو یه خورش ترش و شیرینه و طعم خاص خودش رو داره.

لینکش رو میذارم که مستقیما از آشپزی رنگین این خورش رو یاد بگیرید.




۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ خرداد ۹۰ ، ۱۳:۳۵
اسراء افسری