دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۰۸:۱۸ ب.ظ

کوکوی لوبیا سبز تبریز

به جرات میتونم بگم کوکوی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست.این کوکو در تبریز خیلی طرفدار داره و اگه قرار باشه برای مهمونی کوکو درست بشه اولین گزینه است.این کوکو با مواد مختلقی درست میشه که معمول ترینش رو بهتون یاد میدم ،امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.


 


مواد لازم:

لوبیا سبز 500 گرم
سیب زمینی 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
هویچ 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150گرم یا یک پیمانه مرغ پخته خرد شده)از قسمتهای مختلف مرغ میشه استفاده کرد(
تخم مرغ 4 عدد
زرشک 1 قاشق
گردو 4،5 عدد
نمک
 ادویه شامل پودر گل محمدی،زیره یا ادویه پلویی یک قاشق چایخوری
 زرد چوبه

 طرز تهیه:

همه مواد رو نگینی خرد کنید.نکته مهم در این کوکو یکنواخت خرد شدن مواد کوکو است که باعث زیبایی کوکو می شود.

لوبیا رو آبپز کنید.چون دو مرحله پخت داریم نیاز نیست که لوبیاها خیلی پخته بشه.
 
 

هویچ رو هم آبپز کنید و بعد با روغن کمی تفت دهید.
پیاز را تفت بدید فقط در حدی که کمی نرم و سبک بشه.
گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید.و گوشت رو با پیاز تفت دهید. 

 

 

سیب زمینی ها رو توی روغن سرخ کنید.و در آخر کمی زرد چوبه به اون بزنید.چند قاشق از سیب زمینی رو برای روی کوکو کنار بگذارید.  
 
 

همه مواد رو به جز گردو و زرشک مخلوط کنید. تخم مرغ و ادویه و نمک رو مخلوط کرده و به مواد کوکو اضافه کنید. 
 

 
داخل تابه کمی روغن بریزید و کوکو رو داخل تابه پخش کنید.
 
 
 
گردو رو که هم اندازه مواد خرد کنید.سیب زمینی رو که کنار گذاشتید با زرشک و گردو مخلوط کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا به کوکو بچسبه.
  
 
 
در تابه رو بگذارد و زیر تابه شعله پخش کن بگذارید تا کوکو کاملا مغز پخت بشه. چون طرف دیگه کوکو رو زرشک ریختیم باید با حرارت خیلی کم بگذاریم تا کوکو پخته بشه، بعد از اینکه کوکو مغز پخت شد کوکو رو برگردونید و بگذارید تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه، خیلی کم باید حرارت ببینه چون زرشک زود میسوزه. 
 
 
 
نکته:به مواد داخلی این کوکو بادمجان،مرغ،قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه میکنند که البته به اون کوکوی هفت لشکر گفته میشه.
تست این کوکو با سس کچاپ خیلی عالیه 
 




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کوکوی لوبیا سبز تبریز

سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۰۸:۱۸ ب.ظ

به جرات میتونم بگم کوکوی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست.این کوکو در تبریز خیلی طرفدار داره و اگه قرار باشه برای مهمونی کوکو درست بشه اولین گزینه است.این کوکو با مواد مختلقی درست میشه که معمول ترینش رو بهتون یاد میدم ،امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.


 


مواد لازم:

لوبیا سبز 500 گرم
سیب زمینی 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
هویچ 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150گرم یا یک پیمانه مرغ پخته خرد شده)از قسمتهای مختلف مرغ میشه استفاده کرد(
تخم مرغ 4 عدد
زرشک 1 قاشق
گردو 4،5 عدد
نمک
 ادویه شامل پودر گل محمدی،زیره یا ادویه پلویی یک قاشق چایخوری
 زرد چوبه

 طرز تهیه:

همه مواد رو نگینی خرد کنید.نکته مهم در این کوکو یکنواخت خرد شدن مواد کوکو است که باعث زیبایی کوکو می شود.

لوبیا رو آبپز کنید.چون دو مرحله پخت داریم نیاز نیست که لوبیاها خیلی پخته بشه.
 
 

هویچ رو هم آبپز کنید و بعد با روغن کمی تفت دهید.
پیاز را تفت بدید فقط در حدی که کمی نرم و سبک بشه.
گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید.و گوشت رو با پیاز تفت دهید. 

 

 

سیب زمینی ها رو توی روغن سرخ کنید.و در آخر کمی زرد چوبه به اون بزنید.چند قاشق از سیب زمینی رو برای روی کوکو کنار بگذارید.  
 
 

همه مواد رو به جز گردو و زرشک مخلوط کنید. تخم مرغ و ادویه و نمک رو مخلوط کرده و به مواد کوکو اضافه کنید. 
 

 
داخل تابه کمی روغن بریزید و کوکو رو داخل تابه پخش کنید.
 
 
 
گردو رو که هم اندازه مواد خرد کنید.سیب زمینی رو که کنار گذاشتید با زرشک و گردو مخلوط کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا به کوکو بچسبه.
  
 
 
در تابه رو بگذارد و زیر تابه شعله پخش کن بگذارید تا کوکو کاملا مغز پخت بشه. چون طرف دیگه کوکو رو زرشک ریختیم باید با حرارت خیلی کم بگذاریم تا کوکو پخته بشه، بعد از اینکه کوکو مغز پخت شد کوکو رو برگردونید و بگذارید تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه، خیلی کم باید حرارت ببینه چون زرشک زود میسوزه. 
 
 
 
نکته:به مواد داخلی این کوکو بادمجان،مرغ،قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه میکنند که البته به اون کوکوی هفت لشکر گفته میشه.
تست این کوکو با سس کچاپ خیلی عالیه 
 


نظرات  (۸)

۲۵ خرداد ۹۰ ، ۲۳:۰۸ خواننده وبلاگ
سلام.وبلاگ مفیدی دارید مخصوصا غذاهایی رو که مراحلش رو تصویری یاد میدید.من این کوکو رو تا حالا نخوردم حتما امتحان میکنم.
پاسخ:
سلام. مرسی از لطفت،آره حتما درست کن.
از آموزش های خوبتون ممنون
پاسخ:
خوش آمدید وخوشحالم که مفید بوده.

سلام لطفا تصاویر اشپزیتان رابگذارید ممنون میشوم باسپاس فراوان

پاسخ:
سلام، حتما
سلام
وبلاگ خیلی مفیدی دارید از آموزش های خوبتون استفاده می کنم
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
سلام بسیار عالیست دست شما درد نکند
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیز
۱۲ مرداد ۹۲ ، ۱۶:۴۷ خواننده اسرا
سلام  از خواندن مطالب شما واقعا لذ ت می برم من خودم آذری هستم دستورات آشپزی شما کاملا صحیح است با دیدن تصاویر غذایی شما یاد کودکی و مادر بزرگم می افتم ممنون و موفق باشید
پاسخ:

سلام خوشحالم دوست داشتید خواننده من.

سربلند باشید 

سلام اسرا خانم.واقعا کدبانو هستید.خیلی دستوراتتون عالیه . من چیز برگر را در ست کردم و خیلی عالی بود کلی واستون دعا کردم.خیلی چسبید.ممنونم

پاسخ:
سلام عزیزم. ممنون از لطفتون و نوش جان
۲۳ دی ۹۲ ، ۰۱:۴۴ مامان بهراد

سلام اسراء جون کارات حرف نداره عاشق سلیقه و ایده هاتم

پاسخ:

سلام 

نظر لطفت شماست عزیزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی