دنیای اسراء

جمعه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸ ب.ظ

نان جو

بچه که بودم تو کارتونها وقتی نونهای حجیم رو با سوپ می خوردن من دلم ضعف میرفت، آرزوم بود ما هم از این نونها داشته باشیم، حالا با رسپی این نون خوشمزه در خدمتتون هستم.



مواد لازم:
▪️آرد گندم 3لیوان

▪️آرد جو 1لیوان
▪️آب ولرم یک و سه چهارم لیوان
▪️شیر ولرم 1لیوان ▪️نمک یک و نیم قاشق چایخوری
▪️خمیر مایه فوری دو نیم قاشق چایخوری
▪️بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری
▪️شیره انگور 2 قاشق غذاخوری
▪️روغن مایع یک چهارم لیوان
▪️سبوس گندم یا جو 3 قاشق غذاخوری
من به جای سبوس از سویق گندم و جو استفاده کردم، اگر به هیچ کدوم دسترسی نداشتید سه قاشق آرد گندم رو جایگزین کنید.


طرز تهیه⬇️
آرد گندم و جو و سبوس و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.



مایه خمیر، بهبود دهنده، شیره انگور رو داخل آب ولرم می ریزیم و هم میزنیم تا داخل آب حل بشن.


نان جو


مخلوط آب خمیر مایه و شیر و روغن رو داخل خمیر می ریزیم و خمیر رو ورز می دهیم.



اولش خمیر سفت هست باید یک ربع ورز داده بشه تا خمیر حالت کشدار پیدا کنه.
اگر به دست می چسبید یکی دو قاشق آرد اضافه کنید.
خمیر آماده رو داخل کاسه تمیز بگذارید روی اون رو با سلفون یا درب کاسه بپوشانید، یکی دو ساعت استراحت می دهیم تا خمیر پف کنه و حجمش دوباره بر بشه.

فر رو روی حرارت صد و هشتاد درجه گرم می کنیم.
سینی فر رو آرد می پاشیم.
خمیر رو دو قسمت میکنم و به شکل دلخواه فرم می دهیم، روی خمیر رو دستمال آشپزخونه می اندازیم و بیست دقیقه تا نیم ساعت دوباره استراحت می دهیم.
بعد از استراحت دوم روی خمیر رو با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم و با تیغ یا چاقوی تیز برش های مورب روی نون می دهیم.
من روی یکی از نون ها جوی پرک و روی یکی سیاهدانه و کنجد پاشیدم.



داخل فر طبقه وسط به مدت چهل دقیقه، اواخر پخت گریل رو روشن می کنیم تا روی نون طلایی بشه.
اگه فر شما گازی هست برای اینکه نون خشک نشه در حین پخت داخل فر در طبقه پایین یک کاسه آب جوش بگذارید.
اگر بهبود دهنده در دسترس نبود میشه صرف نظر کرد.




ببینید کیفیت عالی نون رو


نان جو



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

نان جو

جمعه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸ ب.ظ

بچه که بودم تو کارتونها وقتی نونهای حجیم رو با سوپ می خوردن من دلم ضعف میرفت، آرزوم بود ما هم از این نونها داشته باشیم، حالا با رسپی این نون خوشمزه در خدمتتون هستم.



مواد لازم:
▪️آرد گندم 3لیوان

▪️آرد جو 1لیوان
▪️آب ولرم یک و سه چهارم لیوان
▪️شیر ولرم 1لیوان ▪️نمک یک و نیم قاشق چایخوری
▪️خمیر مایه فوری دو نیم قاشق چایخوری
▪️بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری
▪️شیره انگور 2 قاشق غذاخوری
▪️روغن مایع یک چهارم لیوان
▪️سبوس گندم یا جو 3 قاشق غذاخوری
من به جای سبوس از سویق گندم و جو استفاده کردم، اگر به هیچ کدوم دسترسی نداشتید سه قاشق آرد گندم رو جایگزین کنید.


طرز تهیه⬇️
آرد گندم و جو و سبوس و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.



مایه خمیر، بهبود دهنده، شیره انگور رو داخل آب ولرم می ریزیم و هم میزنیم تا داخل آب حل بشن.


نان جو


مخلوط آب خمیر مایه و شیر و روغن رو داخل خمیر می ریزیم و خمیر رو ورز می دهیم.



اولش خمیر سفت هست باید یک ربع ورز داده بشه تا خمیر حالت کشدار پیدا کنه.
اگر به دست می چسبید یکی دو قاشق آرد اضافه کنید.
خمیر آماده رو داخل کاسه تمیز بگذارید روی اون رو با سلفون یا درب کاسه بپوشانید، یکی دو ساعت استراحت می دهیم تا خمیر پف کنه و حجمش دوباره بر بشه.

فر رو روی حرارت صد و هشتاد درجه گرم می کنیم.
سینی فر رو آرد می پاشیم.
خمیر رو دو قسمت میکنم و به شکل دلخواه فرم می دهیم، روی خمیر رو دستمال آشپزخونه می اندازیم و بیست دقیقه تا نیم ساعت دوباره استراحت می دهیم.
بعد از استراحت دوم روی خمیر رو با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم و با تیغ یا چاقوی تیز برش های مورب روی نون می دهیم.
من روی یکی از نون ها جوی پرک و روی یکی سیاهدانه و کنجد پاشیدم.



داخل فر طبقه وسط به مدت چهل دقیقه، اواخر پخت گریل رو روشن می کنیم تا روی نون طلایی بشه.
اگه فر شما گازی هست برای اینکه نون خشک نشه در حین پخت داخل فر در طبقه پایین یک کاسه آب جوش بگذارید.
اگر بهبود دهنده در دسترس نبود میشه صرف نظر کرد.




ببینید کیفیت عالی نون رو


نان جو

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۷
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی