دنیای اسراء

چهارشنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲ ب.ظ

تورشولی آش(آش ترش و شیرین)

این آش یکی از سنتی ترین آشهای منطقه آذربایجان است.به دلیل استفاده از سرکه و دوشاب(شیره انگور)طعم ترش و شیرین داره که شاید مورد پسند همه نباشد.من وقتی کوچیک بودم این آش رو دوست نداشتم ولی بعدا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که عاشق این آش شدم.

این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.


 

مواد لازم:(برای 8 نفر)

نخود پخته نصف پیمانه

سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم

رشته آش 250 گرم

قیصی 30 عدد

آلوچه خشک 30 عدد

آلبالو نصف پیمانه

گردو 5 عدد

خلال بادام 2 قاشق 

پیاز 1 عدد

سرکه 1 استکان

شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)

روغن 2 قاشق

نمک 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.



به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.



بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.



در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.


نکته:

مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.

چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

تورشولی آش(آش ترش و شیرین)

چهارشنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲ ب.ظ
این آش یکی از سنتی ترین آشهای منطقه آذربایجان است.به دلیل استفاده از سرکه و دوشاب(شیره انگور)طعم ترش و شیرین داره که شاید مورد پسند همه نباشد.من وقتی کوچیک بودم این آش رو دوست نداشتم ولی بعدا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که عاشق این آش شدم.

این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.


 

مواد لازم:(برای 8 نفر)

نخود پخته نصف پیمانه

سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم

رشته آش 250 گرم

قیصی 30 عدد

آلوچه خشک 30 عدد

آلبالو نصف پیمانه

گردو 5 عدد

خلال بادام 2 قاشق 

پیاز 1 عدد

سرکه 1 استکان

شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)

روغن 2 قاشق

نمک 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.



به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.



بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.



در آخر پخت سرکه و شکر یا شیره انگور را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.


نکته:

مقدار خشکبار رو میتونید کم یا زیاد بریزید.

چون غلظت سرکه ها فرق میکند سرکه شیره را کم کم بریزید و تست کنید تا به طعم دلخواه برسید.


نظرات  (۳)

به به عجب آشیه حتما باید درست کنم
شاد باشید
سلام دوست عزیز
دمت گرم چه آشی پختی
پاسخ:
سلام خانمی مرسی که اومدی.
آخه چیکار کنم عکسارو ببینم خیلی لجم در اومده که نمیتونم ببینمشون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی