کیک هویج و سیب
یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه که با یک فنجان چای داغ تو یه عصر زمستونی خیلی می چسبه.
مواد لازم:
آرد 2/5 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
شکر ½ پیمانه
گردوی خرد شده ½ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
شیر 1/3 پیمانه
سیب 1 عدد
هویج 200 گرم
مواد لازم برای کرم پنیر
پنیر خامه ای بی نمک 100 گرم
خامه 100 گرم
شکر 1/3پیمانه
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ½ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و روغن بمالید و آرد بپاشید.
آرد و بیگینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
تخم مرغ را با هم زن بزنید تا حجمش زیاد بشه.
شکرو روغن و شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید.
و چند دقیقه هم بزنید.
گردو رو به مواد خشک اضافه کنید.
و همچنین پوره سیب رو اضافه کنید.( برای تهیه پوره سیب کافیه پوست سیب رو بگیرید و با قسمت ریز رنده کنید.)
تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنید. و به آرامی هم بزنید.
هویج رنده شد رو هم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشه. زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.
مایع این کیک تقریبا سفته، یعنی مثل کیکهای دیگه روان نیست.
مواد رو داخل قالب بریزید. به مدت یک ساعت داخل فر قرار بدید. برای امتحان کردن پخت کیک یک چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کنید اگه از مواد کیک به اون نچسبه کیک آماده است.
5 دقیقه صبر کنید و بعد کیک رو از قالب خارج کنید و بگذارید تا کیک کاملا خنک بشه.
برای تهیه روی کیک همه مواد کرم پنیر رو با هم مخلوط کنید.
و با هم زن چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه.
بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روی کیک بریزید.
من برای تزیین از مربای هویچ و خلال پسته استفاده کردم.
این کیک به تنهایی و بدون کرم پنیر هم خیلی خوشمزه است.
بفرمایید
دستت درد نکنه اسراء جونم....