دنیای اسراء

چهارشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۲۳ ب.ظ

کیک هویج و سیب

 

یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه که با یک فنجان چای داغ تو یه عصر زمستونی خیلی می چسبه.

 

 

مواد لازم:

آرد 2/5 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری

شکر ½ پیمانه

گردوی خرد شده ½ پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

شیر 1/3 پیمانه

سیب 1 عدد

هویج 200 گرم

مواد لازم برای کرم پنیر

پنیر خامه ای بی نمک 100 گرم

خامه 100 گرم

شکر 1/3پیمانه

رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ½ قاشق مربا خوری

 

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و روغن بمالید و آرد بپاشید.

 

 


آرد و بیگینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

 



 

تخم مرغ را با هم زن بزنید تا حجمش زیاد بشه.

 


 

شکرو روغن و شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید.

 

 

و چند دقیقه هم بزنید.



 

 


گردو رو به مواد خشک اضافه کنید.

 

 


و همچنین پوره سیب رو اضافه کنید.( برای تهیه پوره سیب کافیه پوست سیب رو بگیرید و با قسمت ریز رنده کنید.)

 


تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنید. و به آرامی هم بزنید.

هویج رنده شد رو هم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشه. زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.

 

مایع این کیک تقریبا سفته، یعنی مثل کیکهای دیگه روان نیست.

مواد رو داخل قالب بریزید. به مدت یک ساعت داخل فر قرار بدید. برای امتحان کردن پخت کیک یک چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کنید اگه از مواد کیک به اون نچسبه کیک آماده است.

 

 


 

 

5 دقیقه صبر کنید و بعد کیک رو از قالب خارج کنید و بگذارید تا کیک کاملا خنک بشه.

 

 

برای تهیه روی کیک همه مواد کرم پنیر رو با هم مخلوط کنید.

 


 

و با هم زن چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه.

 

 


 

بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روی کیک بریزید.

 

 

من برای تزیین از مربای هویچ و خلال پسته استفاده کردم.

 

 

این کیک به تنهایی و بدون کرم پنیر هم خیلی خوشمزه است.

بفرمایید


 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک هویج و سیب

چهارشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۲۳ ب.ظ

 

یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه که با یک فنجان چای داغ تو یه عصر زمستونی خیلی می چسبه.

 

 

مواد لازم:

آرد 2/5 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری

شکر ½ پیمانه

گردوی خرد شده ½ پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

شیر 1/3 پیمانه

سیب 1 عدد

هویج 200 گرم

مواد لازم برای کرم پنیر

پنیر خامه ای بی نمک 100 گرم

خامه 100 گرم

شکر 1/3پیمانه

رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ½ قاشق مربا خوری

 

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و روغن بمالید و آرد بپاشید.

 

 


آرد و بیگینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

 



 

تخم مرغ را با هم زن بزنید تا حجمش زیاد بشه.

 


 

شکرو روغن و شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید.

 

 

و چند دقیقه هم بزنید.



 

 


گردو رو به مواد خشک اضافه کنید.

 

 


و همچنین پوره سیب رو اضافه کنید.( برای تهیه پوره سیب کافیه پوست سیب رو بگیرید و با قسمت ریز رنده کنید.)

 


تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنید. و به آرامی هم بزنید.

هویج رنده شد رو هم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشه. زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.

 

مایع این کیک تقریبا سفته، یعنی مثل کیکهای دیگه روان نیست.

مواد رو داخل قالب بریزید. به مدت یک ساعت داخل فر قرار بدید. برای امتحان کردن پخت کیک یک چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کنید اگه از مواد کیک به اون نچسبه کیک آماده است.

 

 


 

 

5 دقیقه صبر کنید و بعد کیک رو از قالب خارج کنید و بگذارید تا کیک کاملا خنک بشه.

 

 

برای تهیه روی کیک همه مواد کرم پنیر رو با هم مخلوط کنید.

 


 

و با هم زن چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه.

 

 


 

بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روی کیک بریزید.

 

 

من برای تزیین از مربای هویچ و خلال پسته استفاده کردم.

 

 

این کیک به تنهایی و بدون کرم پنیر هم خیلی خوشمزه است.

بفرمایید


 

 

نظرات  (۱۷)

وای چه کیک خوشگلی دلم خواست خیلی وقته کیک درست نکردم
دستت درد نکنه اسراء جونم....
وای اسرا جون هوس کردم
پاسخ:
مشکل اینه که نمیتونم تعارف کنم...امیدوارم خودت درست کنی و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببری عزیزم
سلام
من هر روز یه سر به وب شما میزنم. عالیه
سلام...
واااااای چه تزئین خوشگلی
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
سلام اسرای عزیزم
عصرت به خیر
با این کیک خوشکل و خوشمزه چه کردی کلی دلمون را به هوس انداختی این موقع غروب گرچه بیشتر عکس ها را نمی بینم ولی اصل کاریش داره چشمک میزنه
چه تزئین قشنگی داره اسرا جون
دستت درد نکنه اسرا جون...اول که عکس رو دیدم فکر کردم کیک خرماست...بعد که خوندم متوجه شدم یه کیک هویج و سیب خوشمزه ست...کرم پنیر هم که واویلاست...مرسی
اسرا جون دستت درد نکنه یه سوال طعم هویج نمیده این کیک؟
وای اسرا جون چقده خوشمزه به نظر میرسه دست گلت درد نکنه
پاسخ:
خوشحالم که باب طبع بوده الی جونم...
وااااااااااااااااااااای منه بولاردان ...
سلام اسرا جان
عکسا خیلی دیر باز میشن
شاید بهتر باشه حجمشونو کم کنی
به هر حال ممنون
برام جالبه که وقت میذاری واسه این کار
خسته نباشی:)
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
۱۶ فروردين ۹۱ ، ۰۲:۲۳ خودت میدونی کی هستم
اینو برای تولد من درست کردی
پاسخ:
قابل شما رو نداره...
سلام اسرا جان
من به تازگی با سایت شما آشنا شدم دیشب همسری یک کم هویج خریده بود من هم تا کیک شما را دیدم به هوس اوفتادم درست کنم اونم بعد از تقریباً 15 سال که دیگه کیک خودم درست نکرده بودم و همیشه از این پودرهای کیک آماده استفاده می کردم حالا درست کردم ولحظه شماری می کنم تا خنک بشه ببینم چه مزه ای
یاشاسین اسرا
پاسخ:
امیدوارم از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید
سلام اسراجان
کیک هویجی را که پختم از نظر ظاهر مثل کیک شما بود اما دوتا ایراد داشت اول اینکه با اینکه تخم مرغ ها خیلی آرام با مواد خشک مخلوط کردم پف نکرد ودوم اینکه کیک یک مقدار سفت بود آیا این کیک کلاً نسبت به سایر کی کها سفت تر است
پاسخ:
از کیفیت بگینک پودر مطمئن هستید، البته این کیک چون جزو کیکهای سبک نیست، نباید انتظار داشت زیاد پف کند و بله بافت این کیک کمی سفت تر از کیکهای دیگه است، من این کیک رو به خاطر طعمش خیلی دوست دارم
اسرا جونم! مسئلتن! میدونی چرا روی کیکای من چند ساعت بعد از پخت یه حالت خیس و چسبناک میشه؟! با اینکه خوب پف میکنن و بافتشون خیلی خوبه ولی اینجوری میشه!  الان که این پستتو خوندم یادم اومد که قبلا که این کیکو درست کردم همین حالت واسش به وجود اومده بود!:(((( میتونه به خاطر استاندارد نبودن فر من که پادیسانه باشه؟! یه جایی خوندم اگه از پودر شکر به جای شکر استفاده بشه این مشکل به وجود نمیاد امتحان کردم نتیجه فرق چندانی نکرد!!! راه دیگه ای به ذهنت میرسه آیا؟!
پاسخ:
من فکر میکنم شما نمیگذاری کیک کاملا خنک بشه، اگه کیک رو قبل از اینکه کاملا خنک بشه داخل ظرف در دار بگذاری بخارش باعث میشه کیک حالت چسبنده پیدا کنه.
ممنونم بابت جواب گلم! حالا این بار سعی میکنم بذارم کاملللللل خنک بشه ببینم چطور میشه!:*
پاسخ:
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم.
سلام خسته نباشید.چند ساعت زمان نیاز داره تا کیک خنک بشه
پاسخ:
سلام مرسى عزیز ,من زمان نگرفتم ولى فکر کنم یک ساعت طول میکشه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی