دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۵، ۰۳:۲۰ ب.ظ

ارمنی پلو

ارمنی پلو جزو پلوهای آسان پخت ولی خوشمزه هست، فقط بخاطر استفاده از بال مرغ و چرب بودنش زیاد توصیه نمیشه ولی خب گاه گداری ایرادی نداره که بیخیال غذای سلامت بشیم و هر چی دلمون خواست بخوریم.


مواد لازم:

بال مرغ ده عدد

برنج دو پیمانه

زعفران دم شده غلیظ چهار تا پنج قاشق

کره یا ساری یاغ(روغن کرمانشاهی) سی گرم

پیاز یک عدد

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

نمک


طرز تهیه:

انتهای بالهای مرغ رو جدا کنید، فقط قسمتی که توی عکس دیده میشه رو لازم داریم.

پیاز رو حلقه کنید، روی بالها بریزید.

نمک و دو قاشق زعفران و آبلیمو روی بالها بریزید و چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه.



برنج خیس کرده رو آبکش کنید.

برای پخت این پلو بهتر هست از تابه در دار استفاده بشه ولی اگه تابه در دار در دسترس نبود میتونید روی اون به جای در فویل آلومینیوم بکشید.

ته تابه رو کره چرب کنید. بالهای مرغ رو توی تابه یچینید. همونطور که در عکس معلومه قسمت رویی بال باید زیر قرار بگیره.



برنج رو کمی دون آبکش میکنیم و نمیگذاریم خیلی نرم بشه، رو روی بالها بریزید و با پشت قاشق کمی فشار بدید تا کمی منسجم بشه. البته خیلی کم چون نمیخواهیم برنج له و شفته بشه.




کره رو آب میکنیم و با نصف فنجان آب جوش مخلوط میکنیم و رو روی برنج میدیم.



از کناره های تابه زعفران آبکرده رو روی برنج میدیم.


روی گاز شعله پخش کن میگذاریم و در تابه رو میگذاریم، حدود چهل و پنج تا شصت دقیقه زمان میدیم تا برنج دم بکشه و بالهای مرغ طلایی بشه.

داخل دیس برنج برمیگردونیم و از خوردنش لذت میبریم.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ارمنی پلو

سه شنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۵، ۰۳:۲۰ ب.ظ

ارمنی پلو جزو پلوهای آسان پخت ولی خوشمزه هست، فقط بخاطر استفاده از بال مرغ و چرب بودنش زیاد توصیه نمیشه ولی خب گاه گداری ایرادی نداره که بیخیال غذای سلامت بشیم و هر چی دلمون خواست بخوریم.


مواد لازم:

بال مرغ ده عدد

برنج دو پیمانه

زعفران دم شده غلیظ چهار تا پنج قاشق

کره یا ساری یاغ(روغن کرمانشاهی) سی گرم

پیاز یک عدد

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

نمک


طرز تهیه:

انتهای بالهای مرغ رو جدا کنید، فقط قسمتی که توی عکس دیده میشه رو لازم داریم.

پیاز رو حلقه کنید، روی بالها بریزید.

نمک و دو قاشق زعفران و آبلیمو روی بالها بریزید و چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه.



برنج خیس کرده رو آبکش کنید.

برای پخت این پلو بهتر هست از تابه در دار استفاده بشه ولی اگه تابه در دار در دسترس نبود میتونید روی اون به جای در فویل آلومینیوم بکشید.

ته تابه رو کره چرب کنید. بالهای مرغ رو توی تابه یچینید. همونطور که در عکس معلومه قسمت رویی بال باید زیر قرار بگیره.



برنج رو کمی دون آبکش میکنیم و نمیگذاریم خیلی نرم بشه، رو روی بالها بریزید و با پشت قاشق کمی فشار بدید تا کمی منسجم بشه. البته خیلی کم چون نمیخواهیم برنج له و شفته بشه.




کره رو آب میکنیم و با نصف فنجان آب جوش مخلوط میکنیم و رو روی برنج میدیم.



از کناره های تابه زعفران آبکرده رو روی برنج میدیم.


روی گاز شعله پخش کن میگذاریم و در تابه رو میگذاریم، حدود چهل و پنج تا شصت دقیقه زمان میدیم تا برنج دم بکشه و بالهای مرغ طلایی بشه.

داخل دیس برنج برمیگردونیم و از خوردنش لذت میبریم.


موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۱
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی