دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۴۸ ب.ظ

خورشت آلو قیسی

خورشت آلو قیسی جزو خورشتهای مجلسی شمالی محسوب میشه، و معمولا در کنار فسنجون سرو میشه. طعم ترش و شیرین اون بی نظیره، من که عاشق این خورشت هستم، شما هم امتحان کنید



مواد لازم:

مرغ ترکیب سینه و ران نیم کیلو گرم

پیاز یک عدد

قیسی صد گرم

آلو خشک صد گرم

زرشک یک تا دو قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک مقداری




پیاز رو خلالی خرد میکنیم.

مرغ رو به تکه های نسبتا کوچک خرد میکنیم.


پیاز رو با یک قاشق کره تفت میدیم تا سبک بشه.

مرغ رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم

عکاسی در حین آشپزی این مشکلات رو هم داره دیگه تا من عکس بگیرم پیازم نیم سوز شد.




زعفران و نمک رو اضافه میکنیم. کمی تفت میدیم تا مرغ طلایی بشه.




روی مرغ رو آب ولرم می ریزیم و میگذاریم تا مرغ پخته بشه.



از چند ساعت قبل آلو و قیسی رو خیس میکنیم.

داخل تابه یک قاشق کره میریزیم و آلو و قیسی خیس شده رو داخل اون میریزیم و کمی تفت میدیم

بعد شکر رو روی اون می پاشیم





آلو و قیسی رو داخل خورشت بریزید.




اجازه بدید خورشت بجوشه و جا بیفته، این خورشت کم آب هست و باید آبش کشیده بشه. در آخر پخت مقدار کمی آب باقی بمونه



در اواخر پخت زرشک رو هم با کمی کره تفت بدید و هنگام سرو روی خورشت بریزید.




این خورشت با برنج ایرانی واقعا بی نظیره




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خورشت آلو قیسی

يكشنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۴۸ ب.ظ

خورشت آلو قیسی جزو خورشتهای مجلسی شمالی محسوب میشه، و معمولا در کنار فسنجون سرو میشه. طعم ترش و شیرین اون بی نظیره، من که عاشق این خورشت هستم، شما هم امتحان کنید



مواد لازم:

مرغ ترکیب سینه و ران نیم کیلو گرم

پیاز یک عدد

قیسی صد گرم

آلو خشک صد گرم

زرشک یک تا دو قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک مقداری




پیاز رو خلالی خرد میکنیم.

مرغ رو به تکه های نسبتا کوچک خرد میکنیم.


پیاز رو با یک قاشق کره تفت میدیم تا سبک بشه.

مرغ رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم

عکاسی در حین آشپزی این مشکلات رو هم داره دیگه تا من عکس بگیرم پیازم نیم سوز شد.




زعفران و نمک رو اضافه میکنیم. کمی تفت میدیم تا مرغ طلایی بشه.




روی مرغ رو آب ولرم می ریزیم و میگذاریم تا مرغ پخته بشه.



از چند ساعت قبل آلو و قیسی رو خیس میکنیم.

داخل تابه یک قاشق کره میریزیم و آلو و قیسی خیس شده رو داخل اون میریزیم و کمی تفت میدیم

بعد شکر رو روی اون می پاشیم





آلو و قیسی رو داخل خورشت بریزید.




اجازه بدید خورشت بجوشه و جا بیفته، این خورشت کم آب هست و باید آبش کشیده بشه. در آخر پخت مقدار کمی آب باقی بمونه



در اواخر پخت زرشک رو هم با کمی کره تفت بدید و هنگام سرو روی خورشت بریزید.




این خورشت با برنج ایرانی واقعا بی نظیره


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۱۹
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی