خورشت آلو قیسی
مرغ ترکیب سینه و ران نیم کیلو گرم
زعفران آب کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری
مرغ رو به تکه های نسبتا کوچک خرد میکنیم.
پیاز رو با یک قاشق کره تفت میدیم تا سبک بشه.
مرغ رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
عکاسی در حین آشپزی این مشکلات رو هم داره دیگه تا من عکس بگیرم پیازم نیم سوز شد.
زعفران و نمک رو اضافه میکنیم. کمی تفت میدیم تا مرغ طلایی بشه.
روی مرغ رو آب ولرم می ریزیم و میگذاریم تا مرغ پخته بشه.
از چند ساعت قبل آلو و قیسی رو خیس میکنیم.
داخل تابه یک قاشق کره میریزیم و آلو و قیسی خیس شده رو داخل اون میریزیم و کمی تفت میدیم
آلو و قیسی رو داخل خورشت بریزید.
در اواخر پخت زرشک رو هم با کمی کره تفت بدید و هنگام سرو روی خورشت بریزید.
این خورشت با برنج ایرانی واقعا بی نظیره