دنیای اسراء

جمعه, ۲۳ دی ۱۳۹۰، ۰۶:۵۵ ب.ظ

سوپ رشته (ورمیشل)

 اولین مدل سوپی که من یادمه از وقتی بچه بودم مامانم درست میکرد همین سوپه، بعدها سوپهای دیگه مثل سوپ جو و خامه و... رواج پیدا کرد. به جرات هم میتونم بگم این سوپ یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین سوپهایی که میشه تهیه کرد، البته به شرطی که یک استاک مرغ خوشمزه داشته باشید و مقدارمواد رو رعایت کنید.

 


 

مواد لازم:

هویج متوسط یک عدد

سیب زمینی متوسط 2 عدد

پیاز کوچک یک عدد

رشته سوپی (ورمیشل) نصف پیمانه

استاک (آب) مرغ غلیظ یک لیتر

رب یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1.4 قلشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

آبلیمو و آبغوره و نمک و روغن

جعفری و زرشک برای تزیین


 


 

طرز تهیه:

برای تهیه یک استاک مرغ خوشمزه از ران مرغ و بال و گردن بهتره استفاده کنید، مرغ رو به همراه هویج و پیاز و جعفری یا کرفس و برگ بو(من نداشتم) و نمک بگذارید تا کاملا بپزه. آبش رو از صافی رد کنید و برای تهیه سوپ ازش استفاده کنید.

 

 

 

اگه از رشته سوپی استفاده میکنید، هویج و سیب زمینی رو خلالی باریک و کوچک خرد کنید تقریبا به طول یک و نیم سانت. ولی اگه از پاستاهای شکل دار استفاده میکنید سبزیجات رو نگینی خرد کنید.

پیاز رو ریز خرد کرده و با یک قاشق روغن کمی تفت بدید تا سبک بشه.

 


 

هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

 


 

سیب زمینی و زردچوبه رو اضافه کنید و فقط دو سه دقیقه تفت بدید.


 


 استاک مرغ و نمک رو اضافه کنید و بگذارید تا مواد پخته بشه، ورمیشل رو اضافه کنید.

 


 

رب و زعفران رو هم اضافه کنید. و بگذارید تا ورمیشل ها هم نرم بشه.

 




چند دقیقه قبل از حاضر شدن سوپ مخلوط آبلیمو و آبغوره را به سوپ اضافه کنید و بعد از چند جوش سوپ آماده نوش جان کردن شما میباشد.

برای تزیین از جعفری ساتوری و زرشک استفاده کنید.

نکته:

من بعضی وقتها برای این سوپ از مخلوط استاک مرغ و گوشت استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه. آب ماهیچه باشه صد البته خوشمزه تر

من وقتی عجله داشته باشم هویج و سیب زمینی رو بدون تفت دادن، داخل استاک مرغ میریزم و میگذارم پخته بشه بعد بقیه مراحل رو انجام میدم.

حتما برای این سوپ از آبغوره هم استفاده کنید چون طعمش رو خومشزه تر میکنه.

میتونید در این سوپ از نخود فرنگی و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.


 


 

 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

سوپ رشته (ورمیشل)

جمعه, ۲۳ دی ۱۳۹۰، ۰۶:۵۵ ب.ظ

 اولین مدل سوپی که من یادمه از وقتی بچه بودم مامانم درست میکرد همین سوپه، بعدها سوپهای دیگه مثل سوپ جو و خامه و... رواج پیدا کرد. به جرات هم میتونم بگم این سوپ یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین سوپهایی که میشه تهیه کرد، البته به شرطی که یک استاک مرغ خوشمزه داشته باشید و مقدارمواد رو رعایت کنید.

 


 

مواد لازم:

هویج متوسط یک عدد

سیب زمینی متوسط 2 عدد

پیاز کوچک یک عدد

رشته سوپی (ورمیشل) نصف پیمانه

استاک (آب) مرغ غلیظ یک لیتر

رب یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1.4 قلشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

آبلیمو و آبغوره و نمک و روغن

جعفری و زرشک برای تزیین


 


 

طرز تهیه:

برای تهیه یک استاک مرغ خوشمزه از ران مرغ و بال و گردن بهتره استفاده کنید، مرغ رو به همراه هویج و پیاز و جعفری یا کرفس و برگ بو(من نداشتم) و نمک بگذارید تا کاملا بپزه. آبش رو از صافی رد کنید و برای تهیه سوپ ازش استفاده کنید.

 

 

 

اگه از رشته سوپی استفاده میکنید، هویج و سیب زمینی رو خلالی باریک و کوچک خرد کنید تقریبا به طول یک و نیم سانت. ولی اگه از پاستاهای شکل دار استفاده میکنید سبزیجات رو نگینی خرد کنید.

پیاز رو ریز خرد کرده و با یک قاشق روغن کمی تفت بدید تا سبک بشه.

 


 

هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

 


 

سیب زمینی و زردچوبه رو اضافه کنید و فقط دو سه دقیقه تفت بدید.


 


 استاک مرغ و نمک رو اضافه کنید و بگذارید تا مواد پخته بشه، ورمیشل رو اضافه کنید.

 


 

رب و زعفران رو هم اضافه کنید. و بگذارید تا ورمیشل ها هم نرم بشه.

 




چند دقیقه قبل از حاضر شدن سوپ مخلوط آبلیمو و آبغوره را به سوپ اضافه کنید و بعد از چند جوش سوپ آماده نوش جان کردن شما میباشد.

برای تزیین از جعفری ساتوری و زرشک استفاده کنید.

نکته:

من بعضی وقتها برای این سوپ از مخلوط استاک مرغ و گوشت استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه. آب ماهیچه باشه صد البته خوشمزه تر

من وقتی عجله داشته باشم هویج و سیب زمینی رو بدون تفت دادن، داخل استاک مرغ میریزم و میگذارم پخته بشه بعد بقیه مراحل رو انجام میدم.

حتما برای این سوپ از آبغوره هم استفاده کنید چون طعمش رو خومشزه تر میکنه.

میتونید در این سوپ از نخود فرنگی و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.


 


 

 

 

نظرات  (۲۶)

سلام خانمی بسیار بسیار عالی بود چند وقتی بود که سوپ رو نخورده بودم
tashakurlar
هووووووووووووم چه سوپی منم سوپ ورمیشل را از همه بیشتر دوست دارم
۲۴ دی ۹۰ ، ۲۰:۲۹ سراشپزسپیده
واااااااااااای اسرا اگه بدونی چقد مریضم همین سوپو با قابلمه میاوردی خونمون
من حوصله اشپزی ندارممن سوپ میخواااااااااااام
منم این سوپ رو خیلی دوست دارم راستی ریختن زعفرونم برام جدید بود....
پاسخ:
با زعفرون واقعا عالی میشه...یه بار امتحان کن عزیزم...
بوی زعفرون وجعفریش رو کامل حس میکنم به به
سلام دوست خوبم

روز زیبات بخیر، بهت تبریک میگم با خلق یک همچین وب زیبا و پرمحتوا

راستش، منم دوتا وب کاملاً متفاوت با هم دارم که دیدنش خالی از لطف نیست و بیصبرانه منتظر حضور گرمته. پس بیش از این منتظرش نذار و سری بزن
www.sighehkocholo.blogfa.com
www.nfck-sadri.blogfa.com
اینجا فوق العاده هس...

من یه دانشجو 19ساله هستم که متاسفانه آشپزی بلد نیستم...خیلی گشتم تو سایتا اینجا بهترین و کاملترین وبلاگ آموزشی بود که دیدم

ایشالله که بتونم از اینجا چیزی یاد بگیرم در این مورد...
خیلی ممنونمممممممممممممممممممممممممممممممممم
پاسخ:
حضور عزیزانی مثل شما باعث دلگرمیه عزیزم
۲۶ دی ۹۰ ، ۱۴:۱۸ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام


وای اگه شوهرم الان این سوپ رو میدید همینجا همین وسط غش میرفت

آخه خیلی دوست داره مخصوصا که غلیظ هم باشه


...............


منم آپم عزیز
۲۷ دی ۹۰ ، ۱۱:۳۶ الی گولو
من عاشق این سوپم . مامان منم همیشه اینو درست میکنه
سلام اسرا جون منم عاشق این سوپم با رشته و آبلیموی فراوون دستت درد نکنه
آخی منم یاد بچگیام و سوپای مهمونی مامانم افتادم .
سلام دستتون درد نکنه مامان من یه جور خیلی راحت تر می پزه و خیلی هم خوشمزه میشه اما تقریبا شبیه مال شماست ولی با یه قاشق رب اصلا رنگش اینجوری نمیشه!
ولی سوپ شما هم خیلی خوشمزه به نظر میاد
اگه میشه آموزش سوپ جو قرمز با رشته رو هم بذارید ممنون چون من یه جا خوردم و خیلی خوب بود ولی اکثریت اینجوری نمی پزن
بازم ممنون
پاسخ:
منظورتون از سوپ جوی قرمز، سوپ جوئه که توش رب میریزم؟
سلام عزیزم. خسته نباشی خیلی وقته یه سوالی ازت دارم ولی روم نمیشد بپرسم تا جایی که من میدونم این مدل سیب زمینی و هویج خلال توی سوپ مخصوص آذریهای عزیزه اما سوال من اینه که چطوری این کارو انجام میدین؟ با کارد؟؟؟؟ اینطوری خیلی طول میکشه آخه! ممنون از آموزشهای عااااالیت
سلام استاک مرغ یعنی چی؟
پاسخ:
به آب مرغ که از پختن اسکلت و بال و گردن مرغ به همراه سبزیجات معطر مانند پیاز و جعفری و هویج و کرفس و برگ بو بدست میاد استاک مرغ گفته میشه.
عالی! ممنون :)
پاسخ:
مرسی
سلام اسرا  عزیز این سوپ باید رقیق باشد برای غلظت ان میتوان چیزی اضافه کرد
پاسخ:
بله این سوپ رقیق هست و اصالتش هم به رقیق بودنشه، میتونید رشته رو زیاد بریزید و زیاد بجوشونید تا سوپ لعابدار بشه 
خیلی مرسیییییییییییییی عزیزممممممم
پاسخ:
ممنون 
سلام میشه بگیدچطوری میتونم عضوبشم.راستی ندیده عاشقتون شدم
پاسخ:

سلام، در قسمت ارسال نظر، یک قسمتی هست برای ثبت نام در بیان، اما برای استفاده از مطالب سایت و ارسال نظر اجباری برای ثبت نام وجود نداره

لطف داری عزیزم

چرانظرمن ثبت نمیشه.بالااااااااااااااااااااا
پاسخ:
بعضی وقتها سرور مشکل پیدا میکنه و نظرات ثبت نمیشه، شرمنده 
مرسی دوست عزیز
پاسخ:
خواهش عزیزم
من به این سوپ جگر مرغ هم اضافه میکنم خیلی خوشمزه میشه
پاسخ:
ما هم قبلا استفاده میکردیم ولی از وقتی که شنیدم هورمون هایی که به مرغهای بیچاره برای رشد میزنن بیشتر از همه در جگر و پوستشون ذخیره میشه دیگه تحریم کردیم.
سلام 
من یه سوال دارم 
من هر قسمی از مرغ به جز گوشت سینه رو استفاده می کنم بوی زخم می ده و من نمی تونم بخورم 
حالا چه برسه به گردن...
چیکار کنم که این مزه رو نده ؟
هم با پیاز و سبزی و هویج هم می پزم اما اصلا خوشمزه نمیشه...
پاسخ:
سلام
اینکه حتما هم از مرغ تازه استفاده کنید چون اگه از مرغ فریز بشه بعد استفاده کنید هر چقدر هم از سبزیجات معطر داخلش استفاده کنید بوی زحمش از بین نمیره و اینکه حتما قستمتها داخلی مرغ رو کاملا تمیز کنید و فقط گوشت سفید مرغ بمونه، و یه مورد دیگه اینکه این مربوط به ذائقه شما میشه عزیزم که حساسیت زیادی به بوی مرغ داری و کار خاصی نمیشه کرد مگر اینکه خودتون بخواید و به خودتون تلقین کنید که اصلا بوی بدی نداره، این دقیقا مشکلی هست که من با ماهی داشتم و سعی میکنم با روشی که به شما گفتم بوی ماهی رو تحمل کنم و الان خیلی بهتر شدم قبلا یه جایی که ماهی گخته شده بود من میرفتم حالم به هم میخورد ولی الان ماهی میخورم
سلام. مرسی واسه این سایت خوب. من رامتین هستم. خارج زندگی می کنم. اولین باره که می خوام سوپ درست کنم. اطلاعات سوپ ورمیشل رو که خیلی دوست دارم از سایت شما خوندم. و میخوام فردا درست کنم. امیدوارم خوب بشه و یاد دوران بچگیم بیفتم. . مرسیی
ramtin_iran_2000@yahoo.com
پاسخ:
سلام، ممنونم از لطفتون، درست کردن این سوپ کار سختی نیست ،مطمئنم خیلی خوب درستش میکنید.
مرسی عزیزم بوس زیاد
پاسخ:
لطف داری عزیمز

خوبه اما ادویه هایشو بگین دقیقا بریزیم


پاسخ:
ادویه خاصی استفاده نمیکنم فقط زردچوبه و فلفل که توی مواد گفتم
سلام عزیزم  می شه به این سوپ جو پرک هم اضافه کرد
پاسخ:
سلام بله میتونید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی