رولت اسفناج با سالاد مرغ
این رولت در عین اینکه خیلی راحته و خیلی خوشمزه هم هست و میتونه سفرتون رو زیبا بکنه، این رولت رو یک ماهی میشه من درست کردم، اما فعلا هم تو تبریز اسفناج کم و بیش پیدا میشه ولی اگه اسفناج هم پیدا نکردید میتونید به جای اون از سبزی کوکو استفاده کنید.
مواد لازم:
اسفناج پاک کرده 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
مرغ پخته شده 200 گرم
ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
هویج نصف یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن
طرز تهیه:
اسفناج رو که پاک کردید، بشورید و ریز ساتوری کنید. بهتر شما از مال من هم ریز تر خرد کنید هر چقدر اسفناج ریزتر خرد بشه بافت رولت بهتر میشه.
تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آرد رو اضافه کنید.
و مواد رو مخلوط کنید.
مواد رو توی تابه مستطیل که چرب کردید بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
برای پخت میتونید هم توی فر و هم روی گاز این کار رو بکنید. اگه توی فر میپزید با دمای 180 تا زمانی توی فر بگذارید که رولت بسته بشه ولی نباید تغییر رنگ بده.
برای پخت روی اجاق گاز هم روی تابه رو در بگذارید و وقتی یک طرفش بسته شد برگردونید و طرف دیگه رو خیلی کم حرارت بدید تا بسته بشه ولی باز نباید تغییر رنگ بده.
حالا سالاد رو آماده میکنیم.
من از این مقدار مرغ استفاده کردم حدود یک چهارم سینه مرغ،
مرغ رو ریز خرد کنید.
هویج رو رنده کنید من از قسمت درشت رنده استفاده کردم. هویج و جعفری و سس و ماست رو با مرغ مخلوط کنید و کمی نمک بزنید.
مواد رو روی رولت پخش کنید.
و رولت رو از یک طرف لوله کنید. رولت رو توی یک دستمال نخی یا حوله کاغذی بپیچید و یک ساعت داخل یخجال بگذارید.
بعد با چاقوی تیز به عرض دو سانت برش بزنید.
بعد میتونید توی کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.
عزیزایی که خواسته بودند تزیینی که برای کوکوی سیب زمینی پگاه داشتم رو آموزش بدم تو این پست به صورت تصویری میگذارم خیلی آسونه با دیدن این عکسها متوجه روش کار میشید.
نکته:
بعد از اینکه اسفناج رو خرد کردید توی یک آبکش بریزید و بگذارید چند ساعتی بمونه تا کمی خشک بشه و گاهی اسفناجها رو ریز و رو کنید، اینکار واسه اینه که موقع پخت اسفناج آب نندازه.
میتونید کمی هم گردوی خرد شده توی مواد سالاد بریزید.