دنیای اسراء

جمعه, ۹ تیر ۱۳۹۱، ۰۸:۰۶ ب.ظ

رولت اسفناج با سالاد مرغ

سلام، امروز اومدم تا غیبت یک هفته ای رو جبران کنم و چند تا پست خوشمزه داشته باشم. آمار وبلاگ نشون میده پس غذاها خیلی طرفدار داره و من به این خاطر سعی میکنم چند تا پیش غذای راحت و آسون یاد بدم. 

این رولت در عین اینکه خیلی راحته و خیلی خوشمزه هم هست و میتونه سفرتون رو زیبا بکنه، این رولت رو یک ماهی میشه من درست کردم، اما فعلا هم تو تبریز اسفناج کم و بیش پیدا میشه ولی اگه اسفناج هم پیدا نکردید میتونید به جای اون از سبزی کوکو استفاده کنید.



مواد لازم:

اسفناج پاک کرده 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

مرغ پخته شده 200 گرم

ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

هویج نصف یک عدد 

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن



طرز تهیه:

اسفناج رو که پاک کردید، بشورید و ریز ساتوری کنید. بهتر شما از مال من هم ریز تر خرد کنید هر چقدر اسفناج ریزتر خرد بشه بافت رولت بهتر میشه.

تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آرد رو اضافه کنید.



و مواد رو مخلوط کنید.



مواد رو توی تابه مستطیل که چرب کردید بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.



برای پخت میتونید هم توی فر و هم روی گاز این کار رو بکنید. اگه توی فر میپزید با دمای 180 تا زمانی توی فر بگذارید که رولت بسته بشه ولی نباید تغییر رنگ بده.

برای پخت روی اجاق گاز هم روی تابه رو در بگذارید و وقتی یک طرفش بسته شد برگردونید و طرف دیگه رو خیلی کم حرارت بدید تا بسته بشه ولی باز نباید تغییر رنگ بده.



حالا سالاد رو آماده میکنیم.

من از این مقدار مرغ استفاده کردم حدود یک چهارم سینه مرغ،



مرغ رو ریز خرد کنید.



هویج رو رنده کنید من از قسمت درشت رنده استفاده کردم. هویج و جعفری و سس و ماست رو با مرغ مخلوط کنید و کمی نمک بزنید.



مواد رو روی رولت پخش کنید. 



و رولت رو از یک طرف لوله کنید. رولت رو توی یک دستمال نخی یا حوله کاغذی بپیچید و یک ساعت داخل یخجال بگذارید.



بعد با چاقوی تیز به عرض دو سانت برش بزنید. 



بعد میتونید توی کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.

عزیزایی که خواسته بودند تزیینی که برای کوکوی سیب زمینی پگاه داشتم رو آموزش بدم تو این پست به صورت تصویری میگذارم خیلی آسونه با دیدن این عکسها متوجه روش کار میشید.








نکته:

بعد از اینکه اسفناج رو خرد کردید توی یک آبکش بریزید و بگذارید چند ساعتی بمونه تا کمی خشک بشه و گاهی اسفناجها رو ریز و رو کنید، اینکار واسه اینه که موقع پخت اسفناج آب نندازه.

میتونید کمی هم گردوی خرد شده توی مواد سالاد بریزید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

رولت اسفناج با سالاد مرغ

جمعه, ۹ تیر ۱۳۹۱، ۰۸:۰۶ ب.ظ
سلام، امروز اومدم تا غیبت یک هفته ای رو جبران کنم و چند تا پست خوشمزه داشته باشم. آمار وبلاگ نشون میده پس غذاها خیلی طرفدار داره و من به این خاطر سعی میکنم چند تا پیش غذای راحت و آسون یاد بدم. 

این رولت در عین اینکه خیلی راحته و خیلی خوشمزه هم هست و میتونه سفرتون رو زیبا بکنه، این رولت رو یک ماهی میشه من درست کردم، اما فعلا هم تو تبریز اسفناج کم و بیش پیدا میشه ولی اگه اسفناج هم پیدا نکردید میتونید به جای اون از سبزی کوکو استفاده کنید.



مواد لازم:

اسفناج پاک کرده 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

مرغ پخته شده 200 گرم

ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

هویج نصف یک عدد 

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن



طرز تهیه:

اسفناج رو که پاک کردید، بشورید و ریز ساتوری کنید. بهتر شما از مال من هم ریز تر خرد کنید هر چقدر اسفناج ریزتر خرد بشه بافت رولت بهتر میشه.

تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آرد رو اضافه کنید.



و مواد رو مخلوط کنید.



مواد رو توی تابه مستطیل که چرب کردید بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.



برای پخت میتونید هم توی فر و هم روی گاز این کار رو بکنید. اگه توی فر میپزید با دمای 180 تا زمانی توی فر بگذارید که رولت بسته بشه ولی نباید تغییر رنگ بده.

برای پخت روی اجاق گاز هم روی تابه رو در بگذارید و وقتی یک طرفش بسته شد برگردونید و طرف دیگه رو خیلی کم حرارت بدید تا بسته بشه ولی باز نباید تغییر رنگ بده.



حالا سالاد رو آماده میکنیم.

من از این مقدار مرغ استفاده کردم حدود یک چهارم سینه مرغ،



مرغ رو ریز خرد کنید.



هویج رو رنده کنید من از قسمت درشت رنده استفاده کردم. هویج و جعفری و سس و ماست رو با مرغ مخلوط کنید و کمی نمک بزنید.



مواد رو روی رولت پخش کنید. 



و رولت رو از یک طرف لوله کنید. رولت رو توی یک دستمال نخی یا حوله کاغذی بپیچید و یک ساعت داخل یخجال بگذارید.



بعد با چاقوی تیز به عرض دو سانت برش بزنید. 



بعد میتونید توی کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.

عزیزایی که خواسته بودند تزیینی که برای کوکوی سیب زمینی پگاه داشتم رو آموزش بدم تو این پست به صورت تصویری میگذارم خیلی آسونه با دیدن این عکسها متوجه روش کار میشید.








نکته:

بعد از اینکه اسفناج رو خرد کردید توی یک آبکش بریزید و بگذارید چند ساعتی بمونه تا کمی خشک بشه و گاهی اسفناجها رو ریز و رو کنید، اینکار واسه اینه که موقع پخت اسفناج آب نندازه.

میتونید کمی هم گردوی خرد شده توی مواد سالاد بریزید.




موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۱/۰۴/۰۹
اسراء افسری

نظرات  (۳۴)

salam dooste man website ma ye site elmi amoozeshie khosh hal misham tashrif biarid va az website ma didan farmaeid
بسیار عالی دست گلت درد نکنه اسراء جون...
دست گلت درد نکنه اسرا جون.بازم مثل همیشه عالی هستی .از آموزش زیبایت هم تشکر می کنم که درخواستم را جواب دادی.
۱۰ تیر ۹۱ ، ۰۸:۲۶ ریحانه بهشتی
وایییییییییییی خیلی عالیه دستت درد نکنه گلم تزئین زیبایی هم آموزش دادی
پاسخ:
ممنونم رویا خانومی..قابل شما رو نداره
خیلی خوب شده اسرا جون عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی
پاسخ:
مرسی عزیزم
عزیزم تو حوله کاغذی نمی چسبه ممنون
پاسخ:
بستگی به جنسش داره ولی اگه شک داری که می چسبه میتونی تو دستمال نخی بپیچی، ولی اگه رولتت خشک بود نیازی نیست این کار رو هم بکنی.
سلام بانو

دست و پنجه ات با این هنرنمایی درد نکنه آبجی...یه سوال داشتم و اون اینکه هویج خام هست یا پخته؟؟؟؟؟؟؟؟
ساقول اسراء....یاساشین آذربایجان....
کوکو به این خوشمزگی را نمیشه از دست داد دستت درد نکنه اسرا جون کوکوت خوردن داره
سلام اسراء عزیزم
چقدر این رولت شیکه
در موادش آرد نمی زنید؟ وقتی کوکو را میخواهید با مواد رول کنید نمی شکنه ( اصطلاح دیگه ای نمی دونم منظورم اینه که ترک نمی خوره و یا خرد نمی شه ) و راحت رول می شه ؟
این رولت سرد خورده می شه؟
پاسخ:
بله به صورت سرد سرو میشه.
اسراجون دستت درد نکنه خیلی خوشمزه به نظر میرسه... هویج خام بود؟اسفناج بعد از پاک کردن نیم کیلو هست؟
مرسی
سلام من تازه با سایت شما اشنا شدم تقریبا بیشتر دستور هاتون را خوندم خیلی عالی بود دلم میخواد چند تاش رو ببزم ببینم مثل ظاهرش به همین خوشمزگی هم هست
پاسخ:
امیدوارم از طعمشون هم لذت ببری
عا لی دستتان درد نکنه لطفا پیش غذاهای متنوع در سایت بگذارید
پاسخ:
ممنونم عزیزم، به امید خدا
سلام خسته نباشید مرغ رو قبلا طعم دار می کنید یا نه؟
پاسخ:
سلام، ممنونم. من مرغ رو برای اینکه خوشمزه بشه حتما موقع پخت با سبزیجاتی مثل پیاز و هویج و کرفس و پوست پرتقال میپزم. نمیدونم منظورتون از طعم دار کردن چیه؟
سلام
وبلاگ زیبائی دارید
خیلی استفاده کردم
موفق باشید
پاسخ:
ممنونم، پیروز وسربلند باشید
ممنون چقدر زیبا شده اند.هم زیبا و هم مغذی.بسیار عالی برای سرو در مهمانی.تشکر
سلام ممنون از غذاهای خوشمزت.قبلا هم گفتم بازم میگم واقعا آموزشت حرف نداره چون از لحطه به لحظه آشپزیت عکس داری واسه من که زیاد آشپزیم خوب نیست خیلی به دردم می خوره.قربون دستت.همشهری هم هستیم
پاسخ:
سلام همشهریییییییییییی..خوش اومدی و خوشحالم که مطالب برات مفید بوده.
اسرا جون، ممنون بابت این همه دستور های متنوع و خوب. من این رولت را پختم عالیه. منتها من به جای اسفناج از مایه کوکو سبزی استفاده کردم. خیلی عالی شد. مهمونام انگشتاشونم داشتن میخوردن :)) بازم ممنون. بی صبرانه منتظر کارهای جدیدت هستیم( من و طرفدارهات )
سلام از اینکه هم استانی به این با سلیقه گی و کدبانو دارم به خودم افتخار میکنم دست مریزاد به این هنرمندی
پاسخ:
سلام، من هم از آشنایی با شما خوشحالم و ممنونم از ابراز لطفتون دوست عزیز

سلام خسته نباشید من تازه با وبلاگتون آشنا شدم.خیلی برام مفید بود چندتا از غذاهاتونم درست کردم خیلی خوشمزه بودن واسه همین به همه همکارامم توصیه کردم استفاده کنن.ازتون تشکر میکنم همشهری شما زکیه

 

پاسخ:

سلام خوشحالم از آشناییتون و خوشحالم که براتون مفید بوده همشهری خوبم

 

سلام عالی بود

 

پاسخ:
سلام لطف دارید
سلام بانو
واقعا حرف نداری
من با تو و دستورای خوبت دیگه هیچوقت نمیگم شام چی بپزم
.
.
.
عزیزم امتیاز بزرگی که دستورای تو دارن اینه که تصوری هستن .
.
.
.
میخوام خواهش کنم دستور تهیه تصویری رولت دو رنگ مرغ و گوشت جرخ کرده رو بصورت تصویری بذاری چون مهم ترین قسمتش فویل پیچ کردنشه که من نمیدونم چطوریه.
.
.
مرسی
ممنون
پاسخ:

سلام دوست عزیز

خوش امدی

خوشحالم که دستورات براتون مفید بوده

خیلی دوست دارم دستورهایی رو که دوستهای عزیزم میخوان رو زود آماده کنم ولی متاسفانه  فرصت سفارشی کار کردن رو ندارم برا همین نمیتونم بهتون قول بدم.

منم ممنونم 

یاحق

مرسی از زحماتتون
پاسخ:
مرسی عزیزم
چرا من تصاویر رو نمیتونم ببینم ؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
نمیدونم بازم چی شده
سلام اسرا جون سایت آشپزیت محشره  دستت درد نکنه من آشپزی رو دارم از شما یاد میگیرم
پاسخ:
سلام فرانک جان خوشحالم تونستید از مطالب سایت استفاده کنید.
به به چه خانوم هنرمندی.مرسی که هنرت رو در اختیارمون میزاری.در عوض منم از خدا میخام همیشه سلامت باشی و به هر چی میخوای برسی.
پاسخ:

خواهش میکنم دوست عزیز، لطف دارید مهسا جان

زنده باشی 

وااااااااااااااااااااای خوش به حالتون اینقدرهنرمندین.هنرمندتراینکه اینقدرقشنگ وواضح آموزش میدین.خدانگهدارتون
پاسخ:
ممنون از لطفتون
موفق باشید
 سلام اسرا جون عاشق مرباها و رولتهاتونم خسته نباشیدوممنون از زحمهت شما
پاسخ:

سلام 

مرسی از لطفتون

tarze tahaye shami baboli ro yad bedin khaheshan
پاسخ:
تفاوت شامی بابلی با شامی معمولی در استفاده از سبزیجات کوهی شمالی هست که ما در اینجا بهش دسترسی نداریم، در اون از سبزیجاتی مثل اناریجه، زلنگ استفاده میشه، شما میتونید بجای اون از تره و گشنیز و جعفری و پونه استفاده کنید، سبزیجات رو ریز خرد کنید و داخل مخلوط شامی بریزید 

سلام اسرا جونم.خیلی خیلی ممنون از اینکه اینقدر خوب و کامل دستورات مختلف رو آوردید.یه سوال داشتم.من قبلا" رول اسفناج رو درست کردم داخل فر و روی فوی آلومینیومیمنتها آی انداخته بود و چسبیده بود به فویل با وجودی که روغن زده بودم و موقع رول کردن هم خوب رول نشد پاره شد. نکته اش چی بوده که من رعایت نکرده بودم. ممنون از لطفت

پاسخ:
سلام عزیزم، ممنون از لطفتون. باید از ظرف تفلون استفاده کنید، کوکو حتما به فویل می چسبه.

اسراء عزیز سلام
واقعا ممنون از مطالب قشنگت
من به دلیل کاری یه چند وقتی باید خارج از کشور باشم
داشتم سرچ میکردم که از غذاهای ایران میشه چه چیزهایی برای دوستانم درست کنم که وبلاگ قشنگ شما رو دیدم
واقعا خسته نباشی
با آرزوی سلامتی و بهروزی
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفتون
موفق و موید باشید.
سلام اسماء جان
ممنون از دستورات آشپزیت
من دیشب دستور کوکو رول اجرا کردم اما خوب خم نشد و شکست البته من ماکروفر ندارم و توی این ماهی تابه های مجیک که مستطیلی هست درست کردم فکر می کنی علتش چیه ؟
پاسخ:

سلام، اسرا هستم عزیزم

مرسی از لطفتون

منم توی تابه دست میکنم و نه در ماکروویو، علتش اینه که همونطور که تو رسپی گفتم باید بعد از پخت کوکو باید بگذارید تا کوکو خنک بشه و نرم بشه بعد بپیچید ،در غیر اینصورت حتما میشکنه.

مرسی من تازه با این سایت آشنا شدم عالیه مرسی
پاسخ:
خوشحالم از آشناییتون
عالی بود
پاسخ:
ممنون

harfnadari

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی