کرپ(Crepe)
به نقل از ویکی پدیا کرِپ یا کرِیپ ( Crepe، kreɪp ) یک نوع بسیار نازک پنکیک میباشد که معمولاً از آرد گندم تهیه میگردد و کلمۀ کرپ به فرانسوی از ریشۀ لاتین crispa به معنی "پیچاندن" گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیۀ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف میشود.
کرپ از ریختن خمیر رقیقی که از ترکیب تخم مرغ و شیر و آرد و کمی نمک تهیه شده در تابه ای که با کره چرب شده تهیه میشود. کرپ را میتوان بصورت شیرین برای صبحانه و یا بعنوان دسر مصرف کرد، و کرپ نمکی به همراه سبزیجات برای عصرانه یا پیش غذا مصرف میشود.
مواد لازم:
برای نان کرپ(برای 10 الی 12 عدد نان)من از یک سوم مواد استفاده کردم
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1.5 پیمانه
آرد یک پیمانه
نمک یک پینچ(پینچ به مقداری گفته می شود که در بین دو انگشت شست و سبابه برداشته می شود.)
کره ذوب شده یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری برای مایه کرپ
کره مقداری برای چرب کردن تابه
میوه های مختلف، بستنی یا خامه و عسل برای سرو
طرز تهیه:
همه مواد رو داخل کاسه بریزید.
با همزن بزنید تا همه مواد یکدست بشه.
اگه ذرات آرد داخل مواد مونده بود از الک مواد رو رد کنید تا صاف و یکدست بشه.
مایه باید رقیق باشه، تو عکس زیر میتونید غلظت مایه رو ببینید.
تابه حداکثر 15 سانتی رو ترجیحا با کره چرب کنید. از مواد یک ملاقه داخل تابه گرم شده بریزید.
و تابه رو بچرخونید تا مایع یکنواخت در همه جای تابه پخش بشه.
یک طرف کرپ که برشته شد
برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
برای اینکه کرپها خشک نشه بهتره داخل دستمال بپیچید تا نرم بمونن.
به روشهای مختلفی میتونید کرپ رو سرو کنید.بصورت رول شده یا بقچه ای.
من کرپ رو چهار لا تا کردم، بشکلی که در عکس می بینید داخل بشقاب چیدم.
روی کرپ ها رو میوه چیدم.
روی میوه ها رو عسل ریختم.
موقع سرو هر کرپ رو توی یک بشقاب گذاشتم و با بستنی سرو کردم.
بجای بستنی میتونید با خامه ساده یا فرم گرفته هم سرو کنید.
روی بستنی ها رو هم با شربت آلبالو تزیین کردم.
تو این عصرهای بهاری این دسر خوشمزه بسیار دلچسب خواهد بود.
میتونید از یک نوع میوه یا چند نوع میوه استفاده کنید.