دنیای اسراء

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۳۸ ب.ظ

کرپ(Crepe)

به نقل از ویکی پدیا کرِپ یا کرِیپ (  Crepe،  kreɪp ) یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم تهیه می‌گردد و کلمۀ کرپ به فرانسوی از ریشۀ لاتین crispa به معنی "پیچاندن" گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیۀ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. 



کرپ از ریختن خمیر رقیقی که از ترکیب تخم مرغ و شیر و آرد و کمی نمک تهیه شده در تابه ای که با کره چرب شده تهیه میشود. کرپ را میتوان بصورت شیرین برای صبحانه و یا بعنوان دسر مصرف کرد، و کرپ نمکی به همراه سبزیجات برای عصرانه یا پیش غذا مصرف میشود.



مواد لازم:

برای نان کرپ(برای 10 الی 12 عدد نان)من از یک سوم مواد استفاده کردم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1.5 پیمانه

آرد یک پیمانه

نمک یک پینچ(پینچ به مقداری گفته می شود که در بین دو انگشت شست و سبابه برداشته می شود.)

کره ذوب شده یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری برای مایه کرپ

کره مقداری برای چرب کردن تابه

میوه های مختلف، بستنی یا خامه و عسل برای سرو




طرز تهیه:

همه مواد رو داخل کاسه بریزید.



با همزن بزنید تا همه مواد یکدست بشه.



اگه ذرات آرد داخل مواد مونده بود از الک مواد رو رد کنید تا صاف و یکدست بشه.



مایه باید رقیق باشه، تو عکس زیر میتونید غلظت مایه رو ببینید.




تابه حداکثر 15 سانتی رو ترجیحا با کره چرب کنید. از مواد یک ملاقه داخل تابه گرم شده بریزید.




و تابه رو بچرخونید تا مایع یکنواخت در همه جای تابه پخش بشه.




یک طرف کرپ که برشته شد




برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.




برای اینکه کرپها خشک نشه بهتره داخل دستمال بپیچید تا نرم بمونن.



به روشهای مختلفی میتونید کرپ رو سرو کنید.بصورت رول شده یا بقچه ای.

من کرپ رو چهار لا تا کردم، بشکلی که در عکس می بینید داخل بشقاب چیدم.



روی کرپ ها رو میوه چیدم.



روی میوه ها رو عسل ریختم.



موقع سرو هر کرپ رو توی یک بشقاب گذاشتم و با بستنی سرو کردم.



بجای بستنی میتونید با خامه ساده یا فرم گرفته هم سرو کنید.



روی بستنی ها رو هم با شربت آلبالو تزیین کردم.



تو این عصرهای بهاری این دسر خوشمزه بسیار دلچسب خواهد بود.



میتونید از یک نوع میوه یا چند نوع میوه استفاده کنید.





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کرپ(Crepe)

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۳۸ ب.ظ

به نقل از ویکی پدیا کرِپ یا کرِیپ (  Crepe،  kreɪp ) یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم تهیه می‌گردد و کلمۀ کرپ به فرانسوی از ریشۀ لاتین crispa به معنی "پیچاندن" گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیۀ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. 



کرپ از ریختن خمیر رقیقی که از ترکیب تخم مرغ و شیر و آرد و کمی نمک تهیه شده در تابه ای که با کره چرب شده تهیه میشود. کرپ را میتوان بصورت شیرین برای صبحانه و یا بعنوان دسر مصرف کرد، و کرپ نمکی به همراه سبزیجات برای عصرانه یا پیش غذا مصرف میشود.



مواد لازم:

برای نان کرپ(برای 10 الی 12 عدد نان)من از یک سوم مواد استفاده کردم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1.5 پیمانه

آرد یک پیمانه

نمک یک پینچ(پینچ به مقداری گفته می شود که در بین دو انگشت شست و سبابه برداشته می شود.)

کره ذوب شده یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری برای مایه کرپ

کره مقداری برای چرب کردن تابه

میوه های مختلف، بستنی یا خامه و عسل برای سرو




طرز تهیه:

همه مواد رو داخل کاسه بریزید.



با همزن بزنید تا همه مواد یکدست بشه.



اگه ذرات آرد داخل مواد مونده بود از الک مواد رو رد کنید تا صاف و یکدست بشه.



مایه باید رقیق باشه، تو عکس زیر میتونید غلظت مایه رو ببینید.




تابه حداکثر 15 سانتی رو ترجیحا با کره چرب کنید. از مواد یک ملاقه داخل تابه گرم شده بریزید.




و تابه رو بچرخونید تا مایع یکنواخت در همه جای تابه پخش بشه.




یک طرف کرپ که برشته شد




برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.




برای اینکه کرپها خشک نشه بهتره داخل دستمال بپیچید تا نرم بمونن.



به روشهای مختلفی میتونید کرپ رو سرو کنید.بصورت رول شده یا بقچه ای.

من کرپ رو چهار لا تا کردم، بشکلی که در عکس می بینید داخل بشقاب چیدم.



روی کرپ ها رو میوه چیدم.



روی میوه ها رو عسل ریختم.



موقع سرو هر کرپ رو توی یک بشقاب گذاشتم و با بستنی سرو کردم.



بجای بستنی میتونید با خامه ساده یا فرم گرفته هم سرو کنید.



روی بستنی ها رو هم با شربت آلبالو تزیین کردم.



تو این عصرهای بهاری این دسر خوشمزه بسیار دلچسب خواهد بود.



میتونید از یک نوع میوه یا چند نوع میوه استفاده کنید.



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۰۲
اسراء افسری

نظرات  (۲۳)

سلام اسرا جون .من با وبلاگ شما به آشپزی حدودا دو سال قبل علاقه مند شدم همیشه هم سر میزنم منتهی  یه مدت طولانی غیبت زده بود امروز اومدم کلی خوشحال شدم که انقدر پست خوشمزه گذاشتی .من این کرپ رو برای عصر امروز درست کردم یکم مزه تخم مرغ میداد چرا؟
پاسخ:
سلام مرسی شیرین جان، حضور شما باعث دلگرمیه منه، حتما از تخم مرغ تازه استفاده کنید و اینکه وانیل استفاده کنید و خوب با حرارت کم بگذارید کرپ پخته بشه تا بوی تخم مرغ نده
سلام عزیزم به به چه خوشرنگ و خوشگله و چه با سلیقه دست گلت درد نکنه خانمی
پاسخ:
سلام عزیزم، فدات بشم دوست خوبم
سلام
بسیار عالی
ممنون
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیزم
ممنون از اطلاعات ارزشمندی که بی دریغ به اشتراک میگزاری

آرد گندم باشه یا آرد سفید؟
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
مهم نیست فقط از آرد سبوس دار که رنگش تیره است استفاده نکنید چون رنگش تیره میشه

سلام
جالب بود...
...................................
درد میفروشم
خریداری؟
با(سیاست ما هم عین دیانت ماست؟)به روزم.
دردفروشی
painstore.blog.ir
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیز
موفق باشید
سلام بر شعبان و اعیادش سلام بر حسین و عباسش  سلام بر سجاد و سجودش سلام بر نیمه شعبان و ظهور مولودش  اعیاد شعبانیه بر شما اسرا خانوم گل مبارک باشه 
انشالله همیشه شیرین کام باشی دوست عزیزم
پاسخ:
سلام عزیزم، عید بر شما هم مبارک
مرسی بهم سرزدی و شرمنده که دیر جواب دادم
به به عالیههههههه

میشه کاچی بزرک سیاه رو اموزش بدی؟
پاسخ:
مرسی 
به امید خدا
۱۵ خرداد ۹۳ ، ۱۹:۴۳ کافه هنر عسل
سلام وب خوبی دارید خوشحال میشم به من هم سری بزنی .
پاسخ:
سلام مرسی از لطفتتون
متاسفانه آدرسی رو که برام گذاشتید غیر فعاله دوست عزیز

مثل همیشه .....حرف نداره

 

پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
خیلی عالی بود نکته مثبتش اینجاست که عکس های کافی و خوبی هم گذاشتید اینو خیلی از سایت ها رعایت نمی کنن و آدم نمی دونه یعنی چی. لطفا پخت کیک ها رو هم اگر میشه آموزش تصویری بدید. تشکر
پاسخ:
مرسی از لطفتون. همه دستوراتی که در سایت گذاشته میشه تصویری هست عزیزم
با سلام
خیلی عالی به نظر میاد
ممنون از مطالبتون
یه سوال!
میشه واسه شیرین شدنش کمی شکر هم در اول به مواد اضافه کرد؟؟
بازم مرسی
پاسخ:
سلام
مرسی از لطفتون
بله میشه
سلام ابجی گلم خوبی وبلاگت واقعا قشنگه حرف نداره 
یه چیزی اگه میشه غذاهایی رو بگو که بدون فر باشه و راحت باشه تا ما فقیرا هم بتونیم بپذیم 
مرسی
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم نظر لطف شماست
من همیشه سعی میکنم غذاهایی رو هم آموزش بدم که نیاز به مواد زیاد و گران قیمت نداشته باشه، برای خیلی از دستورهایی که با فر هست هم میتونید از کیک پز برقی بجای فر استفاده کنید
سلام 
میشه لطفا پنیر پیتزا رو آموزش بدین؟
پاسخ:
سلام
متاسفانه فعلا بلد نیستم دوست عزیز
سلام ممنون از شما بابت حضورتون. با افتخار  وبلاگ زیبایتان را لینک کردم
پاسخ:
سلام، مرسی دوست عزیز
سلاااااااااااااااااام اسرا خانوم هنرمند،خوش سلیقههههههههه،کدبانو ،با ذوق و بازززززززززززم هنرمند...خدایی اولین پستتو که خوندم به دلم برات شد که این نوشته ها برا یه همشهری کدبانو و هنرمنده...همه پستهاتو خوندم اونقد کیف کردم و سر ذوق اومدم که هواسم نشد به همه پستهای نازت کامنت بزارم...خیلی مااااااااااااااااهی،خوش بحال شوشوت اگه داری،،خوش بحالش اونی که میخواد مادر شوهرت بشه خخخخخخخخخخخخ
پاسخ:
سلام عزیزم، خیلی لطف داری شما، واقعا نیمدونم در برابر اینهمه لطف چی بگم، مرسی از دلگرمیت همهشری
با اجازتون لینکتون میکنم که تو مهمونیام بیام به وبت ناخنک بزنم خخخخخخخخخخخ عزیز دردونه شوشو جونی بشمممممممممم
پاسخ:
لطف کردید آیسان جان، حالا هم حتما همینجوره
سلام
چرا آپ نمیشید؟!!
پاسخ:
سلام
آپ شدم دیگه
۰۴ تیر ۹۳ ، ۰۱:۱۰ محب المهدی
سلام اسرا خانوم
من بیشتر دستورات غذایی شما رو جمع اوری کردم

دیشب سالگرد ازدواجمون بود
من کیک اسفنجر شما رو درست کردم(4 تخم مرغی) توی فر که بود پف خوبی داشت ولی وقتی از فر خارجش کردم پفش خوابید
کیکش هم خشک بود...دلیلش چیه؟
چند روز دیگه تولد داداشمه!میخام براش کیک بپزم
پاسخ:
سلام
تبریک میگم عزیزم
کیک اسفنجی بعد از پخت مقداری از پفش می خوابه ولی اگه بیش از اندازه پفش خوابید نشون میده یجای کارتون ایراد داره، یا مقدار بکینگ پودر بیش از حد بوده، یا حرارت فر زیاد بوده، یا اینکه قالبتون برای مواد کوچیک بوده همیشه باید یک سوم حجم قالب خالی باشه. و در اندازه گیری مواد خیلی دقت کنید
سلام

اسرا جان  سایت شما یه طرفدار خیلی پرو پا قرص  13 ساله داره که خواهر زاده من هستش و همیشه میگه سایت اسرا خیلی رنگارنگه و آدم از دیدن سلیقه اسرا لذت میبره 
خداوند حفظتون کنه  ماه رمضان پر خیر و برکت باشه برای شما  طاعات و عبادات قبول باشه  التماس دعا
پاسخ:
سلام
وای خیلی خوشحال شدم از طرف من یه بوس گنده از لپش بگیر، من به داشتن همچین طرفدارهایی افتخار میکنم
طاعات و عبادات شما هم قبول حق عزیزم
سلام خسته نباشید...
میشه اموزش سس قارچ واسه استیک رو بذارین؟؟
مرسی عزیزم
پاسخ:
سلام
به امید خدا
سایتتون واقعأ عالیه همین که عکس مرحله به مرحله هستش فوق العادس
پاسخ:
نظر لطف شماست حوریه جان
۲۴ بهمن ۹۳ ، ۲۱:۱۵ مامان رامین
سلام
خسته نباشید
غذاهات خیلی عالیه میخام کوفته درست کنم لطفن راهنمایی کنید
پاسخ:
سلام ممنون
دستورالعمل تهیه کوفته بصورت کامل در سایت هست، در موضوعات سایت قسمت کوفته بروید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی