سلام دوستای گلم طاعات و عبادات قبول حق، امروز با یه خاگینه خوشمزه اومدم، خاگینه گردو که هم بسیار خوشمزه ست و بسیار مقوی
ماده اصلی تشکیل دهنده خاگینه تخم مرغ و آرد هست که گاها شور و اکثرا شیرین تهیه میشه. برای شیرین کردن خاگینه گذشتگان از دوشاب (شیره انگور) شیره خرما یا عسل استفاده میکردند. برای این خاگینه هم میتونید از هر کدوم از اینها استفاده کنید و همچنین میتونید از شربت بار(شیره شکر) استفاده کنید.
بریم سراع رسپی
ماده اصلی تشکیل دهنده خاگینه تخم مرغ و آرد هست که گاها شور و اکثرا شیرین تهیه میشه. برای شیرین کردن خاگینه گذشتگان از دوشاب (شیره انگور) شیره خرما یا عسل استفاده میکردند. برای این خاگینه هم میتونید از هر کدوم از اینها استفاده کنید و همچنین میتونید از شربت بار(شیره شکر) استفاده کنید.
بریم سراع رسپی