دنیای اسراء

چهارشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۴۶ ق.ظ

پالدا(دسر سنتی آذربایجان)

پالدا یک دسر قدیمی آذربایجان است.که تقریبا شبیه مسقطی میباشد.البته کمی شلتر و بدون روغن.این دسر معمولا با گردوی آسیاب شده سرو میشود که بسیار خوشمزه میشود.در تبریز و تا جایی که من میدونم در اکثر مناطق آذربایجان شرقی در شب چله از طرف خانواده داماد برای عروس خنچه برده میشود و این دسر هم معمولا وجود دارد.

پالدا


مواد لازم :

نشاسته گندم 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 4 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران آب کرده غلیظ 3 قاشق



طرز تهیه:

نشاسته رو داخل قابلمه بریزید.



نشاسته را در یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، صبر میکنیم تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب روی نشاسته را خالی می کنیم( با اینکار ترشی نشاسته گرفته خواهد شد)



سپس4 لیوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روی شعله می گذاریم و شکر رو اضافه می کنیم، مرتب بهم می زنیم  چون زود ته میگیرد.



حرارت باید کم باشد تا خامی نشاسته گرفته شود.باید مرتب هم یزنیم و غافل نشیم چون سر میرود.



گلاب و زعفران را داخل نشاسته ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً پخته و غلظت اون مثل ماست شل بشه.



پالدا را به شکل سنتی در پیاله های تک نفره سرو میکنند و وقتی کمی خنک شد روی آن گرودی آسیاب شده ریخته میشود.


پالدا

 

تزیین اول برگرفته از وبلاگ خانم منصوره کتابی 

http://ashpazierangin.blogfa.com




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

پالدا(دسر سنتی آذربایجان)

چهارشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۴۶ ق.ظ

پالدا یک دسر قدیمی آذربایجان است.که تقریبا شبیه مسقطی میباشد.البته کمی شلتر و بدون روغن.این دسر معمولا با گردوی آسیاب شده سرو میشود که بسیار خوشمزه میشود.در تبریز و تا جایی که من میدونم در اکثر مناطق آذربایجان شرقی در شب چله از طرف خانواده داماد برای عروس خنچه برده میشود و این دسر هم معمولا وجود دارد.

پالدا


مواد لازم :

نشاسته گندم 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 4 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران آب کرده غلیظ 3 قاشق



طرز تهیه:

نشاسته رو داخل قابلمه بریزید.



نشاسته را در یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، صبر میکنیم تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب روی نشاسته را خالی می کنیم( با اینکار ترشی نشاسته گرفته خواهد شد)



سپس4 لیوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روی شعله می گذاریم و شکر رو اضافه می کنیم، مرتب بهم می زنیم  چون زود ته میگیرد.



حرارت باید کم باشد تا خامی نشاسته گرفته شود.باید مرتب هم یزنیم و غافل نشیم چون سر میرود.



گلاب و زعفران را داخل نشاسته ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً پخته و غلظت اون مثل ماست شل بشه.



پالدا را به شکل سنتی در پیاله های تک نفره سرو میکنند و وقتی کمی خنک شد روی آن گرودی آسیاب شده ریخته میشود.


پالدا

 

تزیین اول برگرفته از وبلاگ خانم منصوره کتابی 

http://ashpazierangin.blogfa.com


نظرات  (۸)

منم اذری ام ولی اصلا تا به حال این دسرو نه دیده بودم و نه طبیعتا خوردمش...پالدا اسم ترکیشه؟به ترکی چی می شه؟؟
پاسخ:
خوشحالم از آشناییتون...آره عزیزم اسم ترکیش پالداست.
در ضمن با اجازه لینکت میکنم دستور غذاها و حلوا و ..... ترکیت عالیه...
پاسخ:
ممنونم از لطفتون......من هم لینکتون کردم عزیزم
سلام اسرا جون
ما به اینا میگیم لرزونک
خیلی خوشمزس
من عاشقشم
از روزی که اینجا پستش و دیدم برا عصرونه درست میکنم و گرم میخوریم
مرسی خانوم خانوما
سلام
شما واقعا یه هنرمندید. تزییناتتون هم که حرف نداره.
آدم وقتی عکسها رو میبینه گشنه ش میشه.
با اجازه لینکتون می کنم که راحت تر بتونم بهتون دسترسی داشته باشم

۲۹ تیر ۹۱ ، ۱۰:۵۸ هنر و مهارتهای زندگی2
درود بر شما
دوست خوب خوشحالم که وب شما را بازدید کردم. در صورتیکه در امور دکوراسیون - سفره عقد - نامزدی - بله برون - حنابندان - خرید و چیدمان جهیزیه عروس و .. کاری بود، خوشحال میشم در خدمتتون باشم. در قسمت آموزش کارهای دکوپاژ – سه بعدی – پتینه – رنگ – کپک – انواع ترک و ...همچنین سفره آرایی – گل آرایی – روبان دوزی – سفره عقد و ... را نیز داریم. بدیهی است در صورت داشتن مشتری درصدی را اعلام تا بتونم از خجالتنون در بیام.
در صورت تمایل حرفه خودرا اعلام تا نه تنها در وبلاگ به صورت رایگان تبلیغ داشته باشدی، بلکه تبادل مشتری داشته باشیم.
به امید روزهای خوب و فرخنده
سلام عزیزم خیلی کامنت جالبی داری..
میخواستم بدونم نشاسته گندم چیه؟؟؟؟///
با این نشاسته خودمون فرق میکنه.
راستشو بخواین دیشب تو1مجلسی خوردم اما خجالت کشیدم بپرسم..از دیشب دارم تو سایتها دنبالش میگردم خیلی ممنون عزیز موفق باشی خانمی..بای
پاسخ:
امیدوارم درست کنی و در کنار خانواده نوش جان کنی .
دمت گرم
پاسخ:
ممنون

سلام؛ممنون از وبتون..اگه میشه دسرهای جدید هم بذارین

پاسخ:
سلام، مرسی از لطفتون
دسرهای جدید هم در سایت داریم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی