دنیای اسراء

جمعه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۲۱ ق.ظ

رولت اسفناج


رولت های غذایی به عنوان یک پیش غذا سرو میشوند.توی این رولت ها رو معمولا با گوشت یا کالباس پر میشه.ولی با اسفناج شما یک رولت متفاوت خواهید داشت که هم مفیده و هم سفرتون رو زیبا میکنه.  

 

رولت اسفناج


مواد لازم برای خمیر کرپ:

تخم مرغ خام 1 عدد
شیر 1.3 پیمانه
آرد 2قاشق سر صاف
نمک مقداری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

مواد داخل رولت:

اسفناج 700 گرم
تخم مرغ آب پز 1 عدد
پیاز 1 عدد

نمک و زردچوبه و فلفل


رولت


طرز تهیه:

پیاز را خلالی ریز خرد کنید.داخل ماهیتابه مقدار روغن بریزید و پیاز را داخل آن بریزد و تفت بدید تا پیاز سبک بشه.اسفناج راخرد کرده و به پیاز اضافه کنیدو تفت دهید تا آب اسفناج کشیدو کمی سرخ شود نمک و زردچوبه وفلفل رااضافه کنید.اگه دوست داشتید میتونید کمی هم رب تو این مرحله به اسفناج اضافه کنید.مواد میانی آماده شده رو کنار بذارید تا خنک بشه.

طرز تهیه خمیر کرپ

تواین فرصت تخم مرغ خام و شیر ونمک و بکینگ پودر رو با هم زن دستی یا چنگال بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی در بیاد.بعد آرد رو اضافه کنیدو هم بزنید دقت کنید که مایع باید به صورت ماست شل باشد اگر سفت بود کمی شیر واگر شل بود کمی آرد اضافه کنید.

داخل تابه مستطیل رو خیلی کم چرب کنید و وقتی تابه گرم شد مایع رو داخل تابه بریزد و تکون بدید تا به صورت یکنواخت پخش بشه وقتی یه طرفش برشته شد طرف دیگرش رو برگردونید تا برشته بشه.بگذارید رولت کمی داخل تابه بونه تا نرم بشه که بتونیم بپیچیمش.اگه اینکار رو نکنید موقع پیچیدن نون رولت میشکنه.

مواد داخل رولت روی کرپ پخش کنیدو رولت رو بپیجید.میتونید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.اگه بخواین گرم سرو کنید فقط کافیه چند دقیقه داخل فر قرار بدید.


رولت اسفناج





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

رولت اسفناج

جمعه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۲۱ ق.ظ

رولت های غذایی به عنوان یک پیش غذا سرو میشوند.توی این رولت ها رو معمولا با گوشت یا کالباس پر میشه.ولی با اسفناج شما یک رولت متفاوت خواهید داشت که هم مفیده و هم سفرتون رو زیبا میکنه.  

 

رولت اسفناج


مواد لازم برای خمیر کرپ:

تخم مرغ خام 1 عدد
شیر 1.3 پیمانه
آرد 2قاشق سر صاف
نمک مقداری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

مواد داخل رولت:

اسفناج 700 گرم
تخم مرغ آب پز 1 عدد
پیاز 1 عدد

نمک و زردچوبه و فلفل


رولت


طرز تهیه:

پیاز را خلالی ریز خرد کنید.داخل ماهیتابه مقدار روغن بریزید و پیاز را داخل آن بریزد و تفت بدید تا پیاز سبک بشه.اسفناج راخرد کرده و به پیاز اضافه کنیدو تفت دهید تا آب اسفناج کشیدو کمی سرخ شود نمک و زردچوبه وفلفل رااضافه کنید.اگه دوست داشتید میتونید کمی هم رب تو این مرحله به اسفناج اضافه کنید.مواد میانی آماده شده رو کنار بذارید تا خنک بشه.

طرز تهیه خمیر کرپ

تواین فرصت تخم مرغ خام و شیر ونمک و بکینگ پودر رو با هم زن دستی یا چنگال بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی در بیاد.بعد آرد رو اضافه کنیدو هم بزنید دقت کنید که مایع باید به صورت ماست شل باشد اگر سفت بود کمی شیر واگر شل بود کمی آرد اضافه کنید.

داخل تابه مستطیل رو خیلی کم چرب کنید و وقتی تابه گرم شد مایع رو داخل تابه بریزد و تکون بدید تا به صورت یکنواخت پخش بشه وقتی یه طرفش برشته شد طرف دیگرش رو برگردونید تا برشته بشه.بگذارید رولت کمی داخل تابه بونه تا نرم بشه که بتونیم بپیچیمش.اگه اینکار رو نکنید موقع پیچیدن نون رولت میشکنه.

مواد داخل رولت روی کرپ پخش کنیدو رولت رو بپیجید.میتونید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.اگه بخواین گرم سرو کنید فقط کافیه چند دقیقه داخل فر قرار بدید.


رولت اسفناج



نظرات  (۸)

SAlam khanumiiiii
bloge fogholadeii dariiiiii...man ke kheili asheghe ashpazi va dastour pokht haye jadid hastam...kolli dashtam tuye bloget charkh mizadam va baraye mehmuniye shabam ide migiram
merc az in hame zahmat dokhtare honarmand
ba ejazat linket mikonam, shoma ham age do0st dashti ye sar behem bezan
پاسخ:
حتما میام پیشتون
slm asra jan mishe ax hayi ke baz nemishan ro kari koni baz beshan?

پاسخ:
سلام فاطمه مجان، چشم عزیزم
سلام
فقط خواستم بگم:
مممممممممممممممممممممممنون
پاسخ:

سلام

خواهش عزیزم


سلام میشه آموزش تزیین هویج بزارین؟
پاسخ:

سلام 

من فرصت زیادی برای تزیینات غذا ندارم و متاسفانه زیاد هم بلد نیستم.

منم میییییییییییییییییییییخوام مامانییییییییییییییییییییی
پاسخ:
ای جانمممممممممم
۱۴ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۱۸ الهام تقوائی

سلام اسرا جون.خیلی ممنون از لطفت و اینکه اینقدر خوب و به ریز اطلاعات رو می گی. واقعا" ممنون. اسرا جون یه سوال داشتم . من قبلا" این رولت اسفناج رو درست کردم منتها داخل فر و بر روی فویل ولی اولا" آب انداخت و وقتی می خواستم جداش کنم چسبیده بود به فویل با اینکه فویل رو چرب کرده بودم و دیگه اینکه موقع رول کردم هم خیلی جاهاش می شکست و خوب رول نمی شد.مشکل کار کجا بوده و من چه نکته ای رو رعایت نکرده بودم

پاسخ:
سلام عزیزم، ممنون از لطفتون. باید از ظرف تفلون استفاده کنید، این مدل کرپ رو بهتره داخل تابه تلفون و روی گاز درست کنید داخل فر خوب در نمیاد، در مورد شکستنش هم در پست توضیح دادم باید بگذارید بمونه و نرم بشه بعد رول کنید. منظورتون رو از آب انداختن متوجه نشدم
۱۵ بهمن ۹۲ ، ۱۰:۵۳ الهام تقوائی
سلام .من دیروز سوالی که پرسیدم مربوط یود به رولت اسفناج و سالاد مرغ.ولی چون چند تا صفحه باز کرده بودم  انگار تو این صفحه ثبت شده. شرمنده اگه می شه جواب سوالمو در خصوص  رولت اسفناج و سالاد مرغ بدید. تو اون صفحه ممنون می شم
پاسخ:
سلام، جوابتون رو در کامنت قبلی درپست مربوطه دارم
۱۵ بهمن ۹۲ ، ۱۰:۵۷ الهام تقوائی
می شه دستو رولت حلوا رو هم بدید الته نه در نون میکادو مشابه رولت حلواهای شیرینی فروشی ها. هر چی سرچ کردم دستور جالب تصویری مرحله به مرحله نبود. اکثرا با نون میکادو بود. ممنون می شم اگه دستور اون رو تصویری و مرحله به مرحله بزاری.
پاسخ:
متاسفانه نمیتونم قول بدم، اگه موقعیتش پیش بیاد و درست کنم حتما در سایت خواهم گذاشت
ممنونم از همراهیتون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی