دنیای اسراء

جمعه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۶:۳۲ ب.ظ

خورش کرفس و لوبیا

خورش کرفس از انواع خورش های ایرانیه در این خورش می تونید تنها از خود برگ کرفس یا بهمراه جعفری و نعناع استفاده کنید.من معمولا به جای سبزی داخل خورش کرفس لوبیا میریزم.مطمئنا همتون خورش کرفس بلدید. خالی از لطف نیست این مدل رو هم تست کنید.




مواد لازم:(برای 4 نفر)

کرفس 750 گرم

لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

گوشت خورشتی برای هر نفر یک تکه

آبلیمو دو قاشق(من ترش دوست دارم بیشتر میریزم)

نمک یک قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1.4 قاشق چایخوری

زعفران یک قاشق(اختیاری)



طرز تهیه:

لوبیا رو خیس کنید یکی دو ساعت. البته لوبیا چشم بلبلی سریع میپزه پس اگه عجله داشتید میتونید بدون خیس کردن هم بپزید.




بعد از اینکه لوبیا پخت آبش رو دور بریزید.



و با آب داغ بشورید تا سیاهیش بره.




کرفس رو میتونید خلالی یا مکعبی خرد کنید. هر دو مدلش رو تو این پست می بینید چون عکس مراحل بعدا اضافه شده.

میتونید کرفس رو تفت بدید ولی من ترجیح میدم تفت ندم و به نظرم خوشمزه هم میشه، البته این نظر منه اگه شما عادت به غذاهای سرخ کرده دارید مطمئن نیستم. ولی خیلی خوبه که ذائقه تون رو عوض کنید بعد از مدتی می بینید که خورشهای این مدلی رو بیشتر از سرخ کردنی دوست دارید.

کرفس رو با کمی آب بگذارید نیم پز بشه. اگه با آب گوشت بپزید صد البته خوشمزه تر خواهد شد.



گوشتهای پخت شده رو اضافه کنید.



رب و ادویه و نمک رو هم اضافه کنید. اگه خواستید زعفران هم بریزید تو این مرحله اضافه کنید. با زعفران خورشت بی نظیر خواهد شد.



لوبیا رو هم اضافه کنید.



 و آبلیمو رو هم بریزید.



درب غذا رو بگذارید و یک ربع، بیست دقیقه با حرارت ملایم بگذارید خورش جا بیفته.

با چلو به همراه ته دیگ آردی و سالاد فصل نوش جان شد.







نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خورش کرفس و لوبیا

جمعه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۶:۳۲ ب.ظ
خورش کرفس از انواع خورش های ایرانیه در این خورش می تونید تنها از خود برگ کرفس یا بهمراه جعفری و نعناع استفاده کنید.من معمولا به جای سبزی داخل خورش کرفس لوبیا میریزم.مطمئنا همتون خورش کرفس بلدید. خالی از لطف نیست این مدل رو هم تست کنید.




مواد لازم:(برای 4 نفر)

کرفس 750 گرم

لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

گوشت خورشتی برای هر نفر یک تکه

آبلیمو دو قاشق(من ترش دوست دارم بیشتر میریزم)

نمک یک قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1.4 قاشق چایخوری

زعفران یک قاشق(اختیاری)



طرز تهیه:

لوبیا رو خیس کنید یکی دو ساعت. البته لوبیا چشم بلبلی سریع میپزه پس اگه عجله داشتید میتونید بدون خیس کردن هم بپزید.




بعد از اینکه لوبیا پخت آبش رو دور بریزید.



و با آب داغ بشورید تا سیاهیش بره.




کرفس رو میتونید خلالی یا مکعبی خرد کنید. هر دو مدلش رو تو این پست می بینید چون عکس مراحل بعدا اضافه شده.

میتونید کرفس رو تفت بدید ولی من ترجیح میدم تفت ندم و به نظرم خوشمزه هم میشه، البته این نظر منه اگه شما عادت به غذاهای سرخ کرده دارید مطمئن نیستم. ولی خیلی خوبه که ذائقه تون رو عوض کنید بعد از مدتی می بینید که خورشهای این مدلی رو بیشتر از سرخ کردنی دوست دارید.

کرفس رو با کمی آب بگذارید نیم پز بشه. اگه با آب گوشت بپزید صد البته خوشمزه تر خواهد شد.



گوشتهای پخت شده رو اضافه کنید.



رب و ادویه و نمک رو هم اضافه کنید. اگه خواستید زعفران هم بریزید تو این مرحله اضافه کنید. با زعفران خورشت بی نظیر خواهد شد.



لوبیا رو هم اضافه کنید.



 و آبلیمو رو هم بریزید.



درب غذا رو بگذارید و یک ربع، بیست دقیقه با حرارت ملایم بگذارید خورش جا بیفته.

با چلو به همراه ته دیگ آردی و سالاد فصل نوش جان شد.





نظرات  (۷)

سلام . در واقع کرفس رو با لوبیا قلمی قرمز باید پخت یا اصلا" لوبیا نریرین.
و لوبیای مخصوص قرمه هم باید لوبیای قرمز ریز باشه نه لوبیا چیتی و ... چون کمرنگ و بد نشونش میده. در کل غذای ترکها زیاد باب میل نیست به نظرم. با ذائقه ما کردها اصلا" سازگار نیست . چرب و جا افتاده نیست و .......
ممنون از زحماتتون
پاسخ:
سلام. در واقع به اعتقاد من توی آشپزی هیچ بایدی وجود نداره....متاسفانه بعضی ها عادت دارند که با روشهای تکراری آشپزی کنند و چند تا خورش قورمه سبزی و قیمه و کرفس اون هم همیشه با یک روش خاص درست میکنند. که به نظر من این اشتباهه، من همیشه به دنبال طعم های تازه هستم. خوب گاهی ممکنه غذایی درست کنم که جالب نشه ولی مطمئنن اون رو تو وبلاگ نمی نویسم،و دستورهای وبلاگ چندین با امتحان شده، ولی خوب دائقه ها فرق میکنه و لزومی نداره اون غذایی رو که من دوست دارم شما هم دوست داشته باشید و بالعکس... چرب و جا افتاده بودن یعنی فقط پر کردن شکم و نه چیز دیگه، چون در اصل ماده غذایی تو اون غذا نمیمونه که جذب بدن بشه و فقط روغنشه که جذب میشه...............

سلام اسرا جون.

عزیز ادویه این خورشت چیه؟

ممنون

پاسخ:

سلام عزیزم

زردچوبه و فلفل سیاه

 جالب بود ممنون

پاسخ:
مرسی
سلام ممنون ازسایت عالیتون میشه خورش های ساده مثل خورش بادمجان خورش قیمه و... هم اموزش بدین؟اخه من تازه کارم!!! غذاهاتون روخیلی دوست دارم اسراجون.بازم ممنون
پاسخ:

سلام مرسی عزیزم

چشم حتما سعی میکنم آموزش بدم

لطف داری عزیزم

اسرا جون غذات رو دوست داشتم
پاسخ:
نوش جان
زیاد این یکی باب میلم نبود
پاسخ:
ولی این یکی اتفاقا خیلی باب میل منمه
سلام. عالی بود. متشکرم.
منتظر غذاهای بعدیتون هستیم. لطفا شیرین پلو رو هم بهمون آموزش یدین. ممنون....
پاسخ:
سلام مرسی
به امید خدا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی