دنیای اسراء

جمعه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۵:۵۰ ب.ظ

شنیسل مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد

تخم مرغ1 عدد

آرد سوخاری 1.2 پیمانه

آرد سفید 1.2 پیمانه

پوره سیب زمینی 150 گرم

فلفل دلمه ای،پیاز ،جعفری برای مزه دار کردن

شیر 1 قاشق

طرز تهیه:

نصف سینه مرغ با کتف برای شنیسل استفاده میشود.سینه مرغ را جدا میکنیم و پوست آن را میگیریم. آن را میکوبیم تا ضخامتش حداکثر یک سانتیمتر شود.پیاز و فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.نمک،آبلیمو،کمی زعفران آبکرده و سس تند(به دلخواه)و سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید.سینه مرغ را داخل مواد قرار دهید به صورتی که اطراف مرغ را کاملا بپوشاند روی ظرف را سلفون بکشید به مدت یک ساعت داخل یخجال قرار دهید.تا تخم مرغ را با چنگال هم بزنید،یک قاشق شیر و کمی زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید.به آرد سفید فلفل سیاه و نمک بزنید و مخلوط کنید
در یک ظرف کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و روغن را خوب داغ کنید.
سینه مرغ را در آرد سفید بزنید سپس در تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بزنید(به جای آرد سوخاری میشود از آرد ذرت استفاده کرد).آن را داخل روغن قرار دهید روغن باید در حدی باشد که شنیسل در روغن غوطه ور باشد اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.من چون میترسیدم روغنش بسوزه زودتر برداشتم ولی داخلش کمی نپخته بود.به همراه سبزیجات پخته و پوره سیب زمینی نوش جان کنید.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

شنیسل مرغ

جمعه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۵:۵۰ ب.ظ

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد

تخم مرغ1 عدد

آرد سوخاری 1.2 پیمانه

آرد سفید 1.2 پیمانه

پوره سیب زمینی 150 گرم

فلفل دلمه ای،پیاز ،جعفری برای مزه دار کردن

شیر 1 قاشق

طرز تهیه:

نصف سینه مرغ با کتف برای شنیسل استفاده میشود.سینه مرغ را جدا میکنیم و پوست آن را میگیریم. آن را میکوبیم تا ضخامتش حداکثر یک سانتیمتر شود.پیاز و فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.نمک،آبلیمو،کمی زعفران آبکرده و سس تند(به دلخواه)و سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید.سینه مرغ را داخل مواد قرار دهید به صورتی که اطراف مرغ را کاملا بپوشاند روی ظرف را سلفون بکشید به مدت یک ساعت داخل یخجال قرار دهید.تا تخم مرغ را با چنگال هم بزنید،یک قاشق شیر و کمی زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید.به آرد سفید فلفل سیاه و نمک بزنید و مخلوط کنید
در یک ظرف کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و روغن را خوب داغ کنید.
سینه مرغ را در آرد سفید بزنید سپس در تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بزنید(به جای آرد سوخاری میشود از آرد ذرت استفاده کرد).آن را داخل روغن قرار دهید روغن باید در حدی باشد که شنیسل در روغن غوطه ور باشد اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.من چون میترسیدم روغنش بسوزه زودتر برداشتم ولی داخلش کمی نپخته بود.به همراه سبزیجات پخته و پوره سیب زمینی نوش جان کنید.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۰۲/۳۰
اسراء افسری

نظرات  (۳)

۰۹ دی ۹۰ ، ۲۲:۲۳ حانیه جون
خیلی دوست دارم مطالبتم جالب بود
پاسخ:
ممنونم عزیزم، خیلی خوش آمدی
سلام اسرا جونی .حرف نداری
سلام بانو
من مدتهاست که به این سایت میام اما هیچوقت نظر نمیدادم نمیدونم چرا؟؟؟!!!!!
اما
واقعا که کدبانویی دخترم
تزیین غذاهات آدمو میکشه چه برسه به طعم فوق العاده اش من چندتایی رو درست کردم واقعا عالی بود
راستش ما توی شرکتمون یه نشریه داخلی داریم که من دستور غذاهای تو رو توی صفحه آشپزی میذارم و خیلی هم بچه ها دوست دارن
موفق باشی
بیشتر بهت سر میزنم بانو
پاسخ:

سلام 

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

خوشحالم که اینبار نظر گذاشتی عزیزم

عجب شرکت جالبی دارین که توش نشریه هم دارین

یاحق

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی