شنیسل مرغ
جمعه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۵:۵۰ ب.ظ
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
تخم مرغ1 عدد
آرد سوخاری 1.2 پیمانه
آرد سفید 1.2 پیمانه
پوره سیب زمینی 150 گرم
فلفل دلمه ای،پیاز ،جعفری برای مزه دار کردنشیر 1 قاشق
طرز تهیه:
نصف سینه مرغ با کتف برای شنیسل استفاده میشود.سینه مرغ را جدا میکنیم و پوست آن را میگیریم. آن را میکوبیم تا ضخامتش حداکثر یک سانتیمتر شود.پیاز و فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.نمک،آبلیمو،کمی زعفران آبکرده و سس تند(به دلخواه)و سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید.سینه مرغ را داخل مواد قرار دهید به صورتی که اطراف مرغ را کاملا بپوشاند روی ظرف را سلفون بکشید به مدت یک ساعت داخل یخجال قرار دهید.تا تخم مرغ را با چنگال هم بزنید،یک قاشق شیر و کمی زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید.به آرد سفید فلفل سیاه و نمک بزنید و مخلوط کنیددر یک ظرف کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و روغن را خوب داغ کنید.
سینه مرغ را در آرد سفید بزنید سپس در تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بزنید(به جای آرد سوخاری میشود از آرد ذرت استفاده کرد).آن را داخل روغن قرار دهید روغن باید در حدی باشد که شنیسل در روغن غوطه ور باشد اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.من چون میترسیدم روغنش بسوزه زودتر برداشتم ولی داخلش کمی نپخته بود.به همراه سبزیجات پخته و پوره سیب زمینی نوش جان کنید.
۹۰/۰۲/۳۰