دنیای اسراء

پنجشنبه, ۲ تیر ۱۳۹۰، ۰۵:۵۶ ق.ظ

خوراک جگر مرغ

یه غذای ساده و راحت که خیلی سریع آماده میشه،فقط مشکلش اینه که زیاد نمیشه از جگر مرغ استفاده کرد چونکه مرغدارهای محترم بخاطر اینکه جوجه هاشون رو زودتر به مرغ تبدیل و روانه بازار کنن به جوجه های بیچاره هورمون تزریق میکنن و این هورمونها توی جگر و پوست مرغ جذب میشه واگه زیاد استفاده بشه برای بدن مضره،مخصوصا خانمها.پس ما هم مجبوریم سالی یکی دو بار بیشتر استفاده نکنیم.حالا اگه خواستین وجدانتون رو نادیده بگیرین و جگر مرغ بخرین میتونین به این روش درست کنین. 

 


مواد لازم:

جگر مرغ نیم کیلو
سیب زمینی درشت یک عدد
پیاز یه دونه
فلفل دلمه نصفی
آرد دو قاشق

فلفل سیاه و نمک و روغن 



طرز تهیه:
 سیب زمینی ها رو خلالی یا مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.


فلفل دلمه و پیاز رو هم خلالی خرد کنیدو سرخ کنید.


جگرها رو به قطعات بزرگ خرد کنید،بهتره بلند و باریک باشن.آرد رو با فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید.جگرها رو توی آرد آغشته کنید تا کاملا همه جای جگر رو آرد بگیره.


جگرها رو داخل روغن که کاملا داغ شده سرخ کنید تا اطرافش کاملا سرخ بشه.


با نون باگت یه ساندویچ خوشمزه میشه.میتونید در کنارش کاهو و خیارشورو گوجه هم بذارید، من در کنارش سالاد یونانی درست کرده بودم.تو پست بعدی دستور سالاد سبزیجات یونانی رو براتون میذارم خیلی خوشمزه است یه چیزی تو مایه های سالاد شیرازی خودمون البته با مخلفات بیشتر.



 


نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خوراک جگر مرغ

پنجشنبه, ۲ تیر ۱۳۹۰، ۰۵:۵۶ ق.ظ
یه غذای ساده و راحت که خیلی سریع آماده میشه،فقط مشکلش اینه که زیاد نمیشه از جگر مرغ استفاده کرد چونکه مرغدارهای محترم بخاطر اینکه جوجه هاشون رو زودتر به مرغ تبدیل و روانه بازار کنن به جوجه های بیچاره هورمون تزریق میکنن و این هورمونها توی جگر و پوست مرغ جذب میشه واگه زیاد استفاده بشه برای بدن مضره،مخصوصا خانمها.پس ما هم مجبوریم سالی یکی دو بار بیشتر استفاده نکنیم.حالا اگه خواستین وجدانتون رو نادیده بگیرین و جگر مرغ بخرین میتونین به این روش درست کنین. 

 


مواد لازم:

جگر مرغ نیم کیلو
سیب زمینی درشت یک عدد
پیاز یه دونه
فلفل دلمه نصفی
آرد دو قاشق

فلفل سیاه و نمک و روغن 



طرز تهیه:
 سیب زمینی ها رو خلالی یا مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.


فلفل دلمه و پیاز رو هم خلالی خرد کنیدو سرخ کنید.


جگرها رو به قطعات بزرگ خرد کنید،بهتره بلند و باریک باشن.آرد رو با فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید.جگرها رو توی آرد آغشته کنید تا کاملا همه جای جگر رو آرد بگیره.


جگرها رو داخل روغن که کاملا داغ شده سرخ کنید تا اطرافش کاملا سرخ بشه.


با نون باگت یه ساندویچ خوشمزه میشه.میتونید در کنارش کاهو و خیارشورو گوجه هم بذارید، من در کنارش سالاد یونانی درست کرده بودم.تو پست بعدی دستور سالاد سبزیجات یونانی رو براتون میذارم خیلی خوشمزه است یه چیزی تو مایه های سالاد شیرازی خودمون البته با مخلفات بیشتر.



 

نظرات  (۵)

سلام دوست خوبم
مرسی از آموزش این غذای ساده که سریع هم درست میشه.
ازاینکه نکات بهداشتی رو برای حفظ سلامتی دوستان یادآوری میکنی،ممنون.
پاسخ:
سلام خانمی،مرسی از لطفت.خوشحالم که مفید بوده.
خیلی خوشمزه بنظر میاد راستی سیب زمینی ها رو با چی اینجوری یکدست خورد کردی
پاسخ:
سلام زهرا جان،خوش اومدی.با چاقو خرد کردم،ولی گاهی با رنده آلمانی(برونر)رنده میکنم که یکیش خلالی نازک میکنه و یکیش هم درشت تر از این میشه.
سلام اسراء جون.مرسی از آموزش غذا هایی که خیلی ساده درست می شن و خیلی خیلی خوشمزه هستند.من خوراک جیگر مرغ رو درست کردم ولی موقع سرخ کردن جیگر روغن بود که بطور وحشتناکی به اطراف پرتاب می شد. راستش ترسیدم و دیگه ادامه ندادم.لطفا راهنماییم کن که چرا اینجوری شد.
پاسخ:
باید حرارت رو کم کنی، جگر بخاطر اینکه آب داره موقع سرخ کردن این مشکل رو داره ولی وقتی توی آرد میزنی روغن کمتر می پاشه.
سلام اسرأ جان من تازه این سایت شما را دیدم بسیار عالی وزیبا هستش باکمال تشکر با این سایت زیبای که درست کردی ممنون :)

پاسخ:

سلام ،لطف داری دوست عزیزم

یا حق

سلام من مرغدار هستم واطلاع کامل دارم که در ایران هورمون وجود ندارد حتی بصورت قاچاق البته در مرغهای وارداتی شاید .
پاسخ:
سلام، خدا کنه همینطور باشه که شما میگید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی