دنیای اسراء

جمعه, ۳ تیر ۱۳۹۰، ۰۷:۱۸ ب.ظ

سالاد یونانی

یادم میاد بچه که بودم مامانم سالاد شیرازی خیلی درست میکرد،البته ما بهش سالاد خیار میگفتیم بعدها فهیمدم اسم این سالاد،سالاد شیرازیه،من که عاشق این سالاد بودم مخصوصا در کنار آبگوشت خیلی می چسبید.

این سالاد یونانی هم که میخوام دستورش رو بنویسم ،ورژن یونانی سالاد شیرازی خودمونه.واسه اونایی که سالاد شیرازی رو دوست دارن یه سالاد عالیه.به نظر من با اینکه سس مایونز و انواع سس های پر کالری دیگه رو نداره ولی واقعا خوشمزه است.

تو این سالاد از پنیرفتا استفاده میشه.این پنیر در اصل از شیر گوسفند یا مخلوط شیر گوسفند و بز تهیه میشه.چیزی شبیه پنیر تبریز(لیقوان)خودمونه.بعضی وقتها هم نون تست رو مکعبی کوچیک خرد میکنن و توی روغن زیتون تفت میدن و توی سالاد میریزن که در این صورت به عنوان یک شام سبک استفاده میشه.پس خیلی راحت میتونید این سالاد رو درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید. 

 

 

مواد لازم:

خیار قلمی 3 عدد
گوجه فرنکی3 عدد
پیاز 1 عدد
زیتون سیاه 1.4 فنجان
پنیر تبریز نصف فنجان
کاهو خرد شده 1 لیوان
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ که داشتین 1 عدد
مواد سس
روغن زیتون سه،چهار قاشق غذاخوری
سرکه 3 قاشق(ترجیحا سرکه بالزامیک)
سیر له شده 1 حبه

پودر اوگانو،اگه نداشتین پودر آویشن یا کاکوتی، نمک و فلفل سیاه 

طرز تهیه:
همه مواد رو خرد کرده به غیر از پنیر و زیتون باهم مخلوط کنید. سالاد رو توی ظرف مورد نظر بریزدو روش پنیر مکعبی خرد شده و زیتون رو بریزید.همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید و میل کنید.
نکته:کاهو و فلفل دلمه ای جزو مواد پایه این سالاد نیست و در بعضی جاها به این سالاد اضافه میشه.

اگه سرکه بالزامیک در دسترس ندارید میتونید از آبغوره استفاده کنید، با آبغوره هم تست خوبی داره.









نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

سالاد یونانی

جمعه, ۳ تیر ۱۳۹۰، ۰۷:۱۸ ب.ظ
یادم میاد بچه که بودم مامانم سالاد شیرازی خیلی درست میکرد،البته ما بهش سالاد خیار میگفتیم بعدها فهیمدم اسم این سالاد،سالاد شیرازیه،من که عاشق این سالاد بودم مخصوصا در کنار آبگوشت خیلی می چسبید.

این سالاد یونانی هم که میخوام دستورش رو بنویسم ،ورژن یونانی سالاد شیرازی خودمونه.واسه اونایی که سالاد شیرازی رو دوست دارن یه سالاد عالیه.به نظر من با اینکه سس مایونز و انواع سس های پر کالری دیگه رو نداره ولی واقعا خوشمزه است.

تو این سالاد از پنیرفتا استفاده میشه.این پنیر در اصل از شیر گوسفند یا مخلوط شیر گوسفند و بز تهیه میشه.چیزی شبیه پنیر تبریز(لیقوان)خودمونه.بعضی وقتها هم نون تست رو مکعبی کوچیک خرد میکنن و توی روغن زیتون تفت میدن و توی سالاد میریزن که در این صورت به عنوان یک شام سبک استفاده میشه.پس خیلی راحت میتونید این سالاد رو درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید. 

 

 

مواد لازم:

خیار قلمی 3 عدد
گوجه فرنکی3 عدد
پیاز 1 عدد
زیتون سیاه 1.4 فنجان
پنیر تبریز نصف فنجان
کاهو خرد شده 1 لیوان
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ که داشتین 1 عدد
مواد سس
روغن زیتون سه،چهار قاشق غذاخوری
سرکه 3 قاشق(ترجیحا سرکه بالزامیک)
سیر له شده 1 حبه

پودر اوگانو،اگه نداشتین پودر آویشن یا کاکوتی، نمک و فلفل سیاه 

طرز تهیه:
همه مواد رو خرد کرده به غیر از پنیر و زیتون باهم مخلوط کنید. سالاد رو توی ظرف مورد نظر بریزدو روش پنیر مکعبی خرد شده و زیتون رو بریزید.همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید و میل کنید.
نکته:کاهو و فلفل دلمه ای جزو مواد پایه این سالاد نیست و در بعضی جاها به این سالاد اضافه میشه.

اگه سرکه بالزامیک در دسترس ندارید میتونید از آبغوره استفاده کنید، با آبغوره هم تست خوبی داره.







نظرات  (۲)

سلام اسرا جون
دستت درد نکنه باید خیلی خوشمزه باشه سالادها همشون خوشمزه هستند
سلام
دست شما درد نکنه خیلی عالی و با سلیقه ست
پاسخ:
سلام.ممنون منصوره خانم.خوش آمدید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی