حلوای عربی
آرد سفید 4 پیمانه
پودر نشاسته 1 و 1.3 پیمانه
کافی میت یا شیرخشک مخصوص قنادی 2 پیمانه(از شیر خشک مخصوص بچه ها استفاده نکنید)
شکر 3 پیمانه
کره 100 گرم
روغن مایع 1.2 پیمانه
آب 2 پیمانه
زعفران آبکرده غلیظ 2 تا 3 قاشق
پودر هل سفید 2 تا 3 قاشق سوپخوری (اگه از هل سبز استفاده میکنید مقدارش رو کمتر کنید چون عطر هل سبز تندتره)
وانیل 1.2 قاشق چایخوری
خلال پسته چند قاشق
طرز تهیه:
شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شود و فقط کافیه چند جوش بزنه.شیره رو کنار میگذاریم تا خنک بشه.(تو تابستان بهتره توی یخجال بگذارید تا سریعتر خنک بشه.)
روغن مایع و کره رو آب میکنیم.
آرد را داخل یک ماهی تابه با حرارت ملایم تفت میدهیم.حدود نیم ساعت یا 45 دقیقه طول میگشد تا خامی آرد گرفته شود.(حرارت باید بسیار ملایم باشد تا رنگ آرد عوض نشود.)
پودر نشاسته و کافی میت را داخل تابه دیگر تفت میدهیم در حدود 10 دقیقه.
آرد و مخلوط نشاسته و کافی میت را در یک کاسه مخلوط میکنیم. (دیگر نیازی نیست روی حرارت قرار بدیم.).و از صافی رد میکنیم.
روغن را اضافه کرده، هل و وانیل را هم اضافه میکنیم. شربت رو کم کم رویش میریزیم. تا حالت خمیر پیدا کند.و خوب مخلوط میکنیم. بعضا لازم نمیشه همه شربت ریخته بشه ،یک استکان از شربت را نگه میداریم و حلوا رو خوب هم میزنیم اگر دیدیم سفت بود بقیه شربت را میریزیم.پس اگر دیدید حلوا رقیق میشود همه شربت را اضافه نکنید.
به نصف حلوا زعفران آبکرده را اضافه میکنیم.
داخل قالب سلفون میکشیم و نصف حلوا را داخل قالب میریزیم و رویش خلال پسته میریزیم. لایه زعفرانی را قاشق قاشق روی حلوا میریزم و صاف میکنیم و دوباره رویش خلال پسته میپاشیم و با قاشق صاف میکنیم.
24 داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.بعد برش میدهیم.
سلام.....
وای وای وای چقدر غذاهای خوشمزه
دهانم اب افتاد ......
روزه نمازتون هم قبول
موفق باشی