شامی لپه
فکر نکنم کسی باشه که شامی دوست نداشته باشه.واقعا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه که واسه افطار به همراه سبزی خوردن خیلی عالیه.
مواد لازم:
لپه 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1-2 عدد
نمک و فلفل و ادویه و روغن
طرز تهیه:
لپه رو یکی دو ساعتی خیس کنید.و با کمی نمک بگذارید بپزه.بعد از پخت باید کاملا بدون آب باشد.لپه رو چرخ کنید.
پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید.گوشت دوبار چرخ شده و پیاز و لپه و نمک و فلفل و ادویه و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید.تا مایه سفتی به دست بیاد.از مایع به اندازه نارنگی گوچیک بردارید و توی دست به شکل گرد درست کنید و وسطش رو سوراخ کنید.روغن را کاملا داغ کنید و شامی ها رو توش سرخ کنید.
نکات:
اگه تخم مرغ کوچیک بود دوتاش رو بزنید و اگه بزرگ بود یکی
اگه دیدین مایع شله میتونید 1 قاشق آرد نخودچی داخلش بریزید.