دنیای اسراء

چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۰۸:۳۱ ب.ظ

ژله توی سیب و پوست پرتقال

 

یه روش ساده و آسون واسه درست کردن ژله ریختن اون  تو پوست پرتقال ،لیموئه، که هم جالب میشه و هم اینکه خیلی راحت هر کس هر چند تا خواست میتونه بخوره و ظرف کثیف کردن هم نداره و مخصوصا تو مهمونی که بچه ها باشن ایده خیلی جالبیه و معمولا بچه ها وقتی میبین خیلی خوششون میاد.



طرز تهیه:

فقط کافیه پرتقالها رو از وسط نصف کنید و پره های پرتقال و به آرومی دونه دونه از توش خارج کنید تا پوست پرتقال سالم بمونه.

هر نوع ژله ای که دوست داشتید رو طبق دستور روی پاکت آماده کنید.

پوست پرتقالها رو برای اینکه ثابت بمونه توی استکان یا لیوان بگذارید و استکانها رو توی سینی بچینید.توی پوست پرتقالها رو با ژله پر کنید و توی یخجال بگذارید تا ببنده. (نصفه پوست پرتقال مثل یه پیاله می مونه که داخل رو با ژله پر میکنیم)

یه چاقوی تیز رو تو آب گرم فرو کنید و ژله ها رو هر اندازه که دوست دارید برش بزنید.

من یه دونه سیب رو هم نصف کردم و توش رو با قاشق خالی کردم به طوری که نیم سانت بمونه بعد برای اینکه سیاه نشه کمی به کنارهاش که بیرون از ژله میموند آبلیمو زدم و به همون روش پرتقالها آمادش کردم.این از پوست پرتقال هم بهتر شد هم خوشمزه شده بود هم اینکه کامل خورده میشد و دیگه چیزی ازش باقی نمیموند.

نکته:اگه از رنگهای متضاد استفاده کنید خیلی جالبتر میشه.

برای این کار بهتره از پرتقاهای پوست کلفت استفاده بشه.





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ژله توی سیب و پوست پرتقال

چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۰۸:۳۱ ب.ظ

 

یه روش ساده و آسون واسه درست کردن ژله ریختن اون  تو پوست پرتقال ،لیموئه، که هم جالب میشه و هم اینکه خیلی راحت هر کس هر چند تا خواست میتونه بخوره و ظرف کثیف کردن هم نداره و مخصوصا تو مهمونی که بچه ها باشن ایده خیلی جالبیه و معمولا بچه ها وقتی میبین خیلی خوششون میاد.



طرز تهیه:

فقط کافیه پرتقالها رو از وسط نصف کنید و پره های پرتقال و به آرومی دونه دونه از توش خارج کنید تا پوست پرتقال سالم بمونه.

هر نوع ژله ای که دوست داشتید رو طبق دستور روی پاکت آماده کنید.

پوست پرتقالها رو برای اینکه ثابت بمونه توی استکان یا لیوان بگذارید و استکانها رو توی سینی بچینید.توی پوست پرتقالها رو با ژله پر کنید و توی یخجال بگذارید تا ببنده. (نصفه پوست پرتقال مثل یه پیاله می مونه که داخل رو با ژله پر میکنیم)

یه چاقوی تیز رو تو آب گرم فرو کنید و ژله ها رو هر اندازه که دوست دارید برش بزنید.

من یه دونه سیب رو هم نصف کردم و توش رو با قاشق خالی کردم به طوری که نیم سانت بمونه بعد برای اینکه سیاه نشه کمی به کنارهاش که بیرون از ژله میموند آبلیمو زدم و به همون روش پرتقالها آمادش کردم.این از پوست پرتقال هم بهتر شد هم خوشمزه شده بود هم اینکه کامل خورده میشد و دیگه چیزی ازش باقی نمیموند.

نکته:اگه از رنگهای متضاد استفاده کنید خیلی جالبتر میشه.

برای این کار بهتره از پرتقاهای پوست کلفت استفاده بشه.



نظرات  (۸)

سلام......عالی بود
بابا ایده.بابا سلیقه.بابا فکرای ساده و نوووووووووووووووووووووووووووو.فکرات در عین حال که ساده هستن بسیار کاربردی و عملی و خوشگلم هستننننننننننننننن.با کمترین وسیله چیزای خوشگل خوشگل درست میکنی.خدا شما رو برای خونواده و ما حفظ کنه
پاسخ:
موفق باشی
سلام عزیز
ممنون واسه همه این مطالب زیبایت
همیشه یه وبلاگ سر می زنم واسه درست کردن غذا
ممنون
پاسخ:
خوشحالم که مطالب وبلاگ براتون مفید بوده
سلام خانمی
ازمطالب جالبتون بی نهایت سپاسگذارم
اگه امکانش هست طرز تهیه ته چین مرغ وبذارید ممنون میشم بازم مچکر
پاسخ:

سلام دوست عزیز

ممنون از لطفتون

چشم سعی میکنم بزودی آموزش بدم

mishe bishtar tozih bedin
پاسخ:
کدوم قسمتش رو متوجه نشدید بگید توضیح بدم
سلام اسرا جان.
 خیلی وبلاگ زیبا  وسوسه برانگیزی داری . وبلاگت باعث شد من که با آشپزی میونه خوبی ندارم برم یه کم دست به کار شم. اول گفتم با این ژله های خوشگلت شروع کنم. ولی اصلا مثل این نشد. یه کم ته پوسته رو ژله گرفت ولی تا سر پوسته رو نگرفت چون ژله سر میخورد میومد پایین. نکنه باید بعد از اینه بست برش بزنم بزارم  داخل پوسته ها؟؟ باید چیکار کنم میشه راهنماییم کنید؟؟
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
نه توی پست توضیح دادم که نصف پوست پرتقال رو داخل یک فنجان بگذار تا مثل یک پیاله ثابت بمونه بعد توش رو با ژله پر کن وقتی ژله بسته شد برش بزنید. امیدوارم با توضیحاتم متوجه شده باشید
سلام دوست عزیز 
ممنون بابت غذاهای خوشمزه و رنگارنگ خیلی لذت بردم از سایتت خیلی زحمت کشیدی 
یه سوال برایم پیش امده اینکه چطوری روی پوست میشه ژله ریخت چون که ابکی هست میرزه تو لیوان یا استکان, اگه امکان داره این قسمت رو بیشر توضیح بدید.
با تشکر
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
نصفه پوست میوه رو باید طوری داخل فنجان یا پیاله قرار بدید تا تکون نخوره و مثل یه پیاله بشه بعد ژله رو داخلش بریزید و بگذارید ببنده.امیدوارم متوجه توضیح شده باشید
مرسی
پاسخ:
خواهش میکنم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی