ژله توی سیب و پوست پرتقال
یه روش ساده و آسون واسه درست کردن ژله ریختن اون تو پوست پرتقال ،لیموئه، که هم جالب میشه و هم اینکه خیلی راحت هر کس هر چند تا خواست میتونه بخوره و ظرف کثیف کردن هم نداره و مخصوصا تو مهمونی که بچه ها باشن ایده خیلی جالبیه و معمولا بچه ها وقتی میبین خیلی خوششون میاد.
طرز تهیه:
فقط کافیه پرتقالها رو از وسط نصف کنید و پره های پرتقال و به آرومی دونه دونه از توش خارج کنید تا پوست پرتقال سالم بمونه.
هر نوع ژله ای که دوست داشتید رو طبق دستور روی پاکت آماده کنید.
پوست پرتقالها رو برای اینکه ثابت بمونه توی استکان یا لیوان بگذارید و استکانها رو توی سینی بچینید.توی پوست پرتقالها رو با ژله پر کنید و توی یخجال بگذارید تا ببنده. (نصفه پوست پرتقال مثل یه پیاله می مونه که داخل رو با ژله پر میکنیم)
یه چاقوی تیز رو تو آب گرم فرو کنید و ژله ها رو هر اندازه که دوست دارید برش بزنید.
من یه دونه سیب رو هم نصف کردم و توش رو با قاشق خالی کردم به طوری که نیم سانت بمونه بعد برای اینکه سیاه نشه کمی به کنارهاش که بیرون از ژله میموند آبلیمو زدم و به همون روش پرتقالها آمادش کردم.این از پوست پرتقال هم بهتر شد هم خوشمزه شده بود هم اینکه کامل خورده میشد و دیگه چیزی ازش باقی نمیموند.
نکته:اگه از رنگهای متضاد استفاده کنید خیلی جالبتر میشه.
برای این کار بهتره از پرتقاهای پوست کلفت استفاده بشه.