دنیای اسراء

يكشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۰، ۰۷:۴۵ ب.ظ

قیساوای زردآلو (اریح قیساواسه)

قیساوا یه غذای خوشمزه قدیمه آذربایجانه که در دو نوع تهیه میشه،یکی با خرما و یکی هم با قیسی.اسم قیساوا هم از قیسی گرفته شده.

قیساوا رو میتونید در هر سه وعده غذا استفاده کنید.وقتی برای صبحانه خورده میشه، داخل اون تخم مرغ میشکنن و به همراه تخم مرغ پخته میشه.برای ناهار به همراه برنج سرو میشه.و برای شام هم به همراه گردوی فراوان خورده میشه.توی ماه رمضان هم به عنوان یه دسر سالم و خوشمزه میتونه توی سفره افطاریتون باشه.

با اینکه مواد ساده ای داره و درست کردنش هم خیلی آسونه ولی طعم بی نظیری داره حتما بهتون توصیه میکنم امتحان کنید.



مواد لازم:

قیسی 15 عدد

کره 25 گرم

شکر 1 قاشق

زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری

گردو هر قدر دوست داشتین


 

طرز تهیه:

قیسی ها رو توی تابه بچینید و روش یک لیوان آب بریزید و بگذارید نیم ساعت قیسی ها بادرب بسته بپزه.

بعد بهش شکر و زعفران رو اضافه کنید.

وقتی حدود چند قاشق از آبش باقی موند کره رو اضافه کنید.


 

و بگذارید کره جذب قیسی ها بشه.



توی ظرف دلخواه بکشید و روش گردو بریزید. هم میتونید از گردوی خرد شده و هم گردوی چرخ شده استفاده کنید.

نکته:

از قیسی های زرد استفاده نکنید چون تو فرایند خشک کردن اونها از گوگرد استفاده میشه و طعم خاصی داره،قیسی های سیاه خوشمزه ترن.من از قیسی هایی که خودمون خشک کردیم استفاده کردم.

میتونید از مربای آفتابی زردآلو هم استفاده کنید.در این صورت نیازی به اضافه کردن شکر و پختن نداره و فقط کافیه روش کره رو قرار بدید و بگذارید کره به خوردش بره، ولی من این رو نمی پسندم چون خیلی شیرین میشه.




قیساوا هم یک دسر خوشمزه و هم یک شام عالی و خوشمزه برای شبهای سرد زمستانه.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی