مارمالاد آلوی سیاه و زردآلو
مواد لازم:
آلوی سیاه و زردآلو مجموعا یک کیلو
شکر ۷۵۰ گرم
پودر ژلاتین نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
هسته زرد آلو رو جدا کنید و به همراه آلو سیاه داخل قابلمه بریزید و ۱ استکان آب بریزید و بگذارید تا بجوشه.
بگذارید تا میوه ها کاملا پخته بشه.
صبر کنید تا خنک بشه بعد از صافی رد کنی.
توی قابلمه بریزید و شکر رو روی اون بریزید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.
پودر ژلاتین رو با ۱.۴ فنجان آب سرد به روش بن ماری حل کنید.و داخل مارمالاد بریزید و هم بزنید همین که به جوش اومد و چند جوش زد از روی حرارت بردارید .مارمالاد شما آماده است.
بریزید داخل شیشه و وقتی خنک شد در شیشه رو ببندید.
نکته:
برای پخت مارمالاد و مربا بهترین ظروف لعابی است.
نسبت زردآلو به آلو بسته به ذائقه شماست اگه زردآلو بیشتر بشه مارمالاد شیرینتر و اگه آلو زیاد بشه مارمالاد شما ترشتر میشه.من خودم بیشتر آلو میریزم.
مطالب مشابه: