دنیای اسراء

پنجشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۰، ۰۷:۱۰ ب.ظ

مارمالاد آلوی سیاه و زردآلو

امروز براتون دستور یه مارمالاد خوشمزه رو میگذارم، ترکیب دو میوه آلو و زرد آلو طعم خیلی خوشمزه ای داره.و رنگ قرمز آلوی سیاه این مارمالاد رو خوشرنگ میکنه. این مارمالاد مخصوصا برای تارتلت خیلی عالی میشه.   


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان                                                                                                                  

 مواد لازم:

آلوی سیاه و زردآلو مجموعا یک کیلو

شکر ۷۵۰ گرم

پودر ژلاتین نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

هسته زرد آلو رو جدا کنید و به همراه آلو سیاه داخل قابلمه بریزید و ۱ استکان آب بریزید و بگذارید تا بجوشه.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

بگذارید تا میوه ها کاملا پخته بشه.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


صبر کنید تا خنک بشه بعد از صافی رد کنی.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

توی قابلمه بریزید و شکر رو روی اون بریزید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

پودر ژلاتین رو با ۱.۴ فنجان آب سرد به روش بن ماری حل کنید.و داخل مارمالاد بریزید و هم بزنید همین که به جوش اومد و چند جوش زد از روی حرارت بردارید .مارمالاد  شما آماده است.

بریزید داخل شیشه و وقتی خنک شد در شیشه رو ببندید.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


نکته:

برای پخت مارمالاد و مربا بهترین ظروف لعابی است.

نسبت زردآلو به آلو بسته به ذائقه شماست اگه زردآلو بیشتر بشه مارمالاد شیرینتر و اگه آلو زیاد بشه مارمالاد شما ترشتر میشه.من خودم بیشتر آلو میریزم.

 

مطالب مشابه:

        سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان         سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

        سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان         سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

مارمالاد آلوی سیاه و زردآلو

پنجشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۰، ۰۷:۱۰ ب.ظ
امروز براتون دستور یه مارمالاد خوشمزه رو میگذارم، ترکیب دو میوه آلو و زرد آلو طعم خیلی خوشمزه ای داره.و رنگ قرمز آلوی سیاه این مارمالاد رو خوشرنگ میکنه. این مارمالاد مخصوصا برای تارتلت خیلی عالی میشه.   


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان                                                                                                                  

 مواد لازم:

آلوی سیاه و زردآلو مجموعا یک کیلو

شکر ۷۵۰ گرم

پودر ژلاتین نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

هسته زرد آلو رو جدا کنید و به همراه آلو سیاه داخل قابلمه بریزید و ۱ استکان آب بریزید و بگذارید تا بجوشه.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

بگذارید تا میوه ها کاملا پخته بشه.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


صبر کنید تا خنک بشه بعد از صافی رد کنی.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

توی قابلمه بریزید و شکر رو روی اون بریزید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

پودر ژلاتین رو با ۱.۴ فنجان آب سرد به روش بن ماری حل کنید.و داخل مارمالاد بریزید و هم بزنید همین که به جوش اومد و چند جوش زد از روی حرارت بردارید .مارمالاد  شما آماده است.

بریزید داخل شیشه و وقتی خنک شد در شیشه رو ببندید.

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


نکته:

برای پخت مارمالاد و مربا بهترین ظروف لعابی است.

نسبت زردآلو به آلو بسته به ذائقه شماست اگه زردآلو بیشتر بشه مارمالاد شیرینتر و اگه آلو زیاد بشه مارمالاد شما ترشتر میشه.من خودم بیشتر آلو میریزم.

 

مطالب مشابه:

        سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان         سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

        سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان         سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۰۶/۲۴
اسراء افسری

نظرات  (۸)

مرسی اسرا جون خیلی قشنگه من می میرم واسه آلو سیاه به به
پاسخ:
سلام ناردونه جون،مرسی گلم.
اسرا جونم چقدر که این مارمالادت خوشرنگه حسابی آدم را به هوس میندازه نمیدونم الان زردآلو هست یا نه امروز میرم می بینم از ذوق این مارمالاد یادم رفت سلام کنم
سلام اسرا جون وبت فوق العاده اس
جدی میگم غذایی هایی رو که دوست داشتم سیو کردم
فوق العاده بود عزیزم
قربونت
یا علی
سلام عزیزم شما هم وبلاگ خوبی داری امیدوارم موفق باشیلینکتون کردم
سلام اسرا جان ممنونم که سر زدید با کمال میل شما را لینک کردم.
از دیدن وبلاگی به این خوشمزگی واقعاااا لذت بردم دستتون درد نکنه همشهری عزیزم.همیشه سبز وبرقرار باشی گلم.
راستی اسرا جون
من لینکت می کنم
یا علی
۱۶ فروردين ۹۱ ، ۰۲:۰۵ خودت میدونی کی هستم
وقتی خالصانه دوستش داری

به حرمت ِاحساس ِخودت

بگذار او هم علاقه ات را بداند ...

وقتی با خودت میگویی : میترسم ... !

یعنی هنوز " غرورت" را بیشتر از او دوست می داری

پس توقع نداشته باش او هم احساست را باور کند ...

تو هنوز نمیدانی قیمت ابراز عشق بیشتر از حفظ غرور است

هنوز نمیدانی دوست داشتن و عشق

حرمت دارد ...

عشق وقتی زیباست

که از دل تو بر زبانت جاری شود ...

حتی اگر جواب رد بشنوی

حتی اگر به نفع تو تمام نشود

تو به حرمت " احساس ِخودت "

بگذار بداند ...

شاید او هم سَر کُرنش فرود آورد

نزد احساس پاک تو ...

چه میدانی !

شاید او عاشق تر بود ...
۲۸ اسفند ۹۲ ، ۱۴:۲۵ بانوی صورتی پوش
دوستم این پستت عکساش لود نمیشه :(
پاسخ:
دوباره آپلود میکنم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی