شیر برنج قالبی با ژله مربا
شیر برنج یکی از غذاهای مورد علاقه منه که معمولا برای وعده صبحانه درست میکنم و با مربای گل محمدی میخوریم که خیلی خوشمزه میشه ،اما اینبار کمی متفاوت درستش کردم.
دوستای گلم اگه دوست دارین شما هم امتحان کنید ادامه مطلب یادتون نره.
مواد لازم:
شیر پرچرب 1 لیتر
برنج 3/4پیمانه
آب یک پیمانه
نمک یک پینچ
برای لایه ژله ای:
مربای گلمحمدی 1 فنجان
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق مرباخوری
آب سرد سه قاشق سوپخوریطرز تهیه:
برنج رو که بهتره از برنج ایرانی باشه (اگه نیم دونه هم بود اشکالی نداره چون در حین پخت حل میشه) با یک پیمانه آب یک ساعت خیس کنید.وقتی برنج خیس شد اگه از برنج کامل استفاده میکنید با دست کمی برنجها رو خرد کنید ولی اگه برنجتون نیم دونه باشه لازم نیست.
شیر و نمک رو روی برنج بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا برنج با شیر پخته و غلیظ بشه.مواظب سر رفتن شیر و ته گرفتنش باشید.
اگه شیرتون پرچرب نبود میتونید یک قاشق کره یا خامه در اواخر پخت داخل شیر برنج بریزید تا خوشمزه تر بشه.البته من گاهی با شیر کم چرب بدون کره و خامه هم درست میکنم باز خوشمزه میشه و اینجوری رژیمی تر هم هست.
در این فاصله پودر ژلاتین رو بپاشید روی آب سرد و بگذارید روی کتری به روش بن ماری تا ژلاتین حل بشه.بعد نصف ژلاتین حل شده رو بریزید داخل مربا و مخلوط کنید اگه رنگ مرباتون قرمز خوشرنگ نیست میتونید چند قطره رنگ خوراکی قرمز داخل مربا بریزید.مربا رو بریزید داخل ظرف مورد نظر و بگذارید تا ببنده.
وقتی شیر برنج آماده شد نصف دیگه ژلاتین رو بریزید توی شیر برنج و هم بزنید و بگذارید تا شیر برنج خنک بشه اما نه به اون حد که شیر برنج ببنده وقتی خنک شد بریزید روی مربا و باز بگذارید سه چهار ساعت داخل یخجال تا کاملا بسته بشه.
بعد با چاقو اطراف شیر برنج رو از ظرف جدا کنید دو ظرف رو چند ثانیه(در حدود 8 ثانیه) داخل آب جوش،بعد برگردونید داخل ظرف سرو.البته ظرف سروتون رو کمی خیس کنید تا اگه شیر برنج قالبیتون درست وسط ظرف قرار نگرفت بتونید رو جابجا کنید تا وسط ظرف قرارش بدید.
نکته:اگه میترسید که نتونید سالم از قالب درش بیارید میتونید به اطراف قالب کمی روغن مایع بمالید تا راحت تر از قالب جدا بشه.
یا اینکه داخل قالب رو سلفون بکشید، بعد شیربرنج رو داخلش بریزید.
ممنون عزیزم