مربای انجیر
با عرض شرمندگی مدتیه دوربینم رو یکی از دوستام امانت گرفته،نمیدونم هم که بهم پس میده. در نتیجه نمیتونم از غذاهایی که درست میکنم عکس بگیرم و چون پست بدون عکس اصلا معنی نداره و پس یه مدتی کمتر میتونم دستورهای جدید بگذارم.البته یه چند تا تو آرشیو عکسام دارم ولی خوب بعضی هاش رو از مراحلش عکس ندارم ولی مجبورم اونها رو بگذارم. ببخشید دیگه کلی شرمنده
اما امروز براتون طرز تهیه مربای انجیر رو میگذارم که از انجیرهای حیاط خودمون پختم،البته این مربا رو من یه ماه پیش درست کردم ولی فرصت نمیشد تو وبلاگ بگذارم،امیدوارم تا انجیر تموم نشده درست کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم:
انجیر رسیده ولی سفت 1 کیلو
شکر 750 گرم
آب لیمو ترش 1 قاشق
طرز تهیه:
انجیرها رو توی قابلمه بریزید.
شکر رو روش بریزید.
1فنجان آب بریزید و بگذارید رو حرارت متوسط تا بجوشه.(آب زیاد اضافه نکنید چون انجیر خودش آب میندازه.)
بگذارید بجوشه در حین جوشیند کف روش رو جمع کنید.
45دقیقه بگذارید بجوشه تا مربا کاملا قوام بیاد.(چون انجیر آب میندازه شیره ش رو غلیظ تر بردارید تا بعد از مدتی رقیق نشه.)
نکات:
بهترین ظرف برای پختن مربا قابلمه لعابیه.
نگران چروک شدن انجیرها نباشید چون بعداً شیره رو جذب میکنه و صاف میشه.
اگه انجیرتون دونه زیاد داره میتونید انجیرها رو توی شیشه بریزید و شیرش رو از صافی رد کرده و روی انجیرها بریزید.