مربای زرشک تازه
خیلی وقت بود منتظر بودم تا زرشک تازه بیاد بازار تا باهاش مربا و زرشک پلو درست کنم.چند روز پیش توی یه مغازه زرشک تازه دیدم و فوری خریدم اما چون دوربینم نداشتم زرشکام موند تو یخچال، اما امروز که دوربینم به دستم رسید، فوری دست به کار شدم و مربای زرشک رو درست کردم. طی یکی دو روز آینده هم زرشک پلو رو با زرشک تازه درست میکنم و دستورش رو براتون میگذارم. شما هم تا زرشک تازه تو بازار هست مربای زرشک رو درست کنید، چون این مربا با زرشک تازه یه چیز دیگه است.
برای این کار دانه های زرشک رو باید از شاخه جدا کنید. این کار کمی سخته چون زرشک تیغ داره ولی به نتیجه ش می ارزه.یه روش برای پاک کردن زرشک هست که شاخه های زرشک رو داخل فویل آلومینیومی یا روزنامه بپیچید و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدید بعد اگه شاخه ها رو تکون بدید زرشک ها میریزه. من این روش رو امتحان نکردم چون فکر میکنم ای روش برای درست کردن آب زرشک مناسبه چون احتمالا بعد از اینکه زرشکها یخ بزنن شکلشون رو از دست میدن.شما اگه امتحان کردید نتیجه ش رو به من هم بگید.
مواد لازم:
زرشک تازه پاک کرده 2 لیوان
شکر 3 لیوان
آب 1 لیوان
وانیل کمی
طرز تهیه
شکر و آب را روی حرارت قرار دهید.
بگذارید تا شکر داخل آب حل بشه و 10 دقیقه بجوشه.
زرشکها رو بشویید و بگذارید آب اضافه ش گرفته بشه.زرشکها رو داخل شیره بریزید.
5 دقیقه بگذارید تا زرشکها آرام بجوشن. و شیره قوام بیاد.
برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده یک قاشق از مربا رو داخل پیاله ریخته و یکی دو دقیقه داخل فریزر قرار بدید.اگه شیره رقیق نباشد مربا آماده شده.
وانیل رو داخل مربا بریزید و روی در قابلمه رو دم کنی بگذارید تا مربا خنک بشه.
رنگ فوق العاده مربا رو ببینید.
با کره برای صبحانه بسیار عالی و خوشمزه میشه.
جالب بود ممنون از اموزشت!
شاد و سربلند باشی
بروزم و منتظر حضور و نظر ارزشمند شما