دنیای اسراء

دوشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۱۳ ق.ظ

زرشک پلو با زرشک تازه

  


همون طور که تو پست قبلی قولش رو داده بودم اینبار زرشک پلو با زرشک تازه رو برای دوستای گلم دارم. البته مطمئنم همتون زرشک پلو رو بلدید، اما با زرشک تازه، زرشک پلو یه چیز دیگه است، خیلی خوشمزه تر و خوشرنگتر از روش سنتی میشه.

پس اگه زرشک تازه پیدا کردید حتما امتحان کنید.



مواد لازم(برای 2 نفر)

برنج 2 پیمانه

مرغ 1.4 مرغ یا برای هر نفر 2 تا فیله

زرشک دانه شده نصف لیوان (مقدار زرشک بسته به ذائقه تون میتونه کم و زیاد بشه)

کره یا ساری یاغ و روغن مایع مقداری

شکر در صورت تمایل 1 قاشق

زعفران و خلال پسته و بادام برای تزیین



طرز تهیه:

برنج رو میشوریم و خیس میکنیم.

مرغ رو با یک عدد پیاز و کمی نمک و اگه داشتین کمی هویچ و کرفس یا ساقه جعفری و برگ بو با 2 لیوان آب  بگذارید بپزه. بعد از پخت نباید بیشتر از چند قاشق آب داشته باشه.




داخل تابه یک قاشق ساری یاغ و کمی زعفران بریزید و هر دو طرف مرغ رو داخل روغن کمی تفت بدید تا طلایی بشه.زرشک ها رو به دقت میشوریم و با مقداری کره و روغن مایع داخل تابه میریزم و در حدی که فقط چند جوش بزنه روی حرارت میگذاریم، اگه دوست داشته باشین تو این مرحله یک قاشق شکر داخل زرشک بریزید.


برنج رو آبکش کنید. هر چی ته دیگه میخواستین توی قابلمه بندازید. یک سوم برنج رو بریزید و نصف زرشک رو روش بریزید و نصف یک سوم دیگه برنج و بعد نصف دیگه زرشک.



تو مرحله آخر هم بقیه برنج رو بریزید. و روش روغن مایع یا ساری یاغ بدید و بگذارید تا برنج دم بکشه.

از برنج رویی که سفیده بردارید و زعفرانیش کنید و هر جور دوست داشتید تزیین کنید و سرو کنید.




 

 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی