دنیای اسراء

جمعه, ۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۰۸:۳۳ ب.ظ

سالاد کرفس

ترکیب این سالاد در عین اینکه خیلی خوشمزه است، خیلی هم مفیده. کرفس خواص زیادی داره ولی متاسفانه جایگاه مناسبی تو وعده های غذاهای ما نداره که اون هم به صورت پخته مصرف میشه. کرفس توی سالاد به صورت خام استفاده میشه که در کنار بقیه مواد طعم جالبی داره.

پست قبلی رو در مورد خواص کرفس حتما بخونید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


مواد لازم:

شاخه جوان کرفس 1 عدد

سیب سفید 1 عدد

هویج 1 عدد

پرتقال 1 عدد

لیموترش 1 عدد

ماست شیرین 2 قاشق

سس مایونز 1 قاشق

عسل 1 قاشق


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



طرز تهیه:

کرفس و سیب رو خلالی خرد کنید. پوست پرتقال رو بگیرید و فیله کنید. و هویج رو با رنده درشت رنده کنید.

ماست و سس مایونز و عسل رو با هم مخلوط کنید. آب لیمو ترش رو بگیرید و به سس اضافه کنید.

سس رو روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.

اگر میخواهید همان لحظه سالاد رو میل نکنید، بهتره پرتقال رو موقع مصرف به سالاد اضافه کنید چون آب می اندازه.

اگر بخواهید سالاد رژیمی داشته باشید به جای ماست و سس مایونز یک قاشق روغن زیتون رو با عسل و آب لیموترش مخلوط کنید و سالاد رو با اون میل کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

سالاد کرفس

جمعه, ۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۰۸:۳۳ ب.ظ

ترکیب این سالاد در عین اینکه خیلی خوشمزه است، خیلی هم مفیده. کرفس خواص زیادی داره ولی متاسفانه جایگاه مناسبی تو وعده های غذاهای ما نداره که اون هم به صورت پخته مصرف میشه. کرفس توی سالاد به صورت خام استفاده میشه که در کنار بقیه مواد طعم جالبی داره.

پست قبلی رو در مورد خواص کرفس حتما بخونید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


مواد لازم:

شاخه جوان کرفس 1 عدد

سیب سفید 1 عدد

هویج 1 عدد

پرتقال 1 عدد

لیموترش 1 عدد

ماست شیرین 2 قاشق

سس مایونز 1 قاشق

عسل 1 قاشق


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



طرز تهیه:

کرفس و سیب رو خلالی خرد کنید. پوست پرتقال رو بگیرید و فیله کنید. و هویج رو با رنده درشت رنده کنید.

ماست و سس مایونز و عسل رو با هم مخلوط کنید. آب لیمو ترش رو بگیرید و به سس اضافه کنید.

سس رو روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.

اگر میخواهید همان لحظه سالاد رو میل نکنید، بهتره پرتقال رو موقع مصرف به سالاد اضافه کنید چون آب می اندازه.

اگر بخواهید سالاد رژیمی داشته باشید به جای ماست و سس مایونز یک قاشق روغن زیتون رو با عسل و آب لیموترش مخلوط کنید و سالاد رو با اون میل کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۰۸/۱۳
اسراء افسری

نظرات  (۱۱)

من این سالاد و خیلی دوست دارم البته من با این روش درست نکردم تا حالا من از سیب و پرتقال استفاده نمیکنم ولی حتما با این دستور امتحان میکنم...مرسی عزیزم
۱۴ آبان ۹۰ ، ۱۴:۵۲ آشپزی خاله توران
سلام ! دوست عزیزم
ممنون که وقت گذاشتید وبلاگ منو مطالعه کردید .بله مادرم و پدرم تبریزی هستم ولی خودمو خواهرام تهران به دنیا اومدیم و اینجا زندگی میکنیم .
من با کمال میل وبلاگ بسیار با سلیقه و خوشمزه شما رو لینک کردم.
وبلاگ شما آینده بسیار خوبی خواهد داشت ، همراه با بازدیدکننده های بسیار زیاد.

پیشگو هم شدم
موفق و سربلندباشید.
سلام اسرا جون
دستت درد نکنه با این دستور خوب معمولا طعم کرفس تازه را همه نمی پسندن خودم هم همینطور بودم ولی کم کم بهش عادت کردم و الان خیلی خوشم میاد
اون سیبه؟ من فکر کردم خلال سیب زمینیه! چه خوشگل ترکیبش کدبانو خانوم!
میگم چرا رول های پیراشکی من مثل پیراشکی هایی که آموزش داده بودی نشد؟ خمیرش رو زیاد نازک کردم؟
پاسخ:
بله خمیر پیراشکی باید نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشه..و مطمئنی خمیرت خوب ور اومده بود؟
۱۵ آبان ۹۰ ، ۱۲:۴۲ رویای زندکی
سلام اسرا جونم خیلی وقت بود به شما سر نزده بودم. مرسی از مطالب خوب و خوشمزه و مفیدت
سلام مجدد اسرا جون ممنون عزیزم از لطفت عید شما هم مبارک باشه انشالله که به تمام آرزوهای خوبت برسی
سلام خانومی
چه سالاد دلبری من ازعشاق بی مثال کرفسم مرسی ازاین دستور عالی
اسرا جونم عیدت هم مبارک همیشه سربلند باشی
اسرا جون منم کرفس دوست ندارم اما آب کرفس دوست دارم نمیدونم چرا؟
۱۶ آبان ۹۰ ، ۱۷:۴۰ سراشپز سپیده
سلام اسرا جان بذار یه اعترافی بکنم من همیشه وبلاگ شما رو میخونم واز غذاهای خوشمزه ای که درست میکنی لذت میبرم اما تا حالا نظر نذاشته بودم و دیدم بی انصافیه که حداقل یه تشکر نکرد از زحمتی که پای اجاق گاز کشیده میشه تا پای کامپیوتر و اپلود کردن و تایپ غذاها
اینه که گفتم یه نظر بذارم ضمنا با اجازت من شما را میلینکم همشهری
خانمی میشه خودت زحمت بکشی برای منم هم درست کنی.
ممنون اسرا جونی عالی شده. من عاشق هر چی کرفسه هستم. چه جالب من تا حالا با پرتقال درست نکردم.
پاسخ:
خواهش عزیزم، منم جزو عشاق کرفس هستم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی