سالاد کرفس
ترکیب این سالاد در عین اینکه خیلی خوشمزه است، خیلی هم مفیده. کرفس خواص زیادی داره ولی متاسفانه جایگاه مناسبی تو وعده های غذاهای ما نداره که اون هم به صورت پخته مصرف میشه. کرفس توی سالاد به صورت خام استفاده میشه که در کنار بقیه مواد طعم جالبی داره.
پست قبلی رو در مورد خواص کرفس حتما بخونید.
مواد لازم:
شاخه جوان کرفس 1 عدد
سیب سفید 1 عدد
هویج 1 عدد
پرتقال 1 عدد
لیموترش 1 عدد
ماست شیرین 2 قاشق
سس مایونز 1 قاشق
عسل 1 قاشق
طرز تهیه:
کرفس و سیب رو خلالی خرد کنید. پوست پرتقال رو بگیرید و فیله کنید. و هویج رو با رنده درشت رنده کنید.
ماست و سس مایونز و عسل رو با هم مخلوط کنید. آب لیمو ترش رو بگیرید و به سس اضافه کنید.
سس رو روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
اگر میخواهید همان لحظه سالاد رو میل نکنید، بهتره پرتقال رو موقع مصرف به سالاد اضافه کنید چون آب می اندازه.
اگر بخواهید سالاد رژیمی داشته باشید به جای ماست و سس مایونز یک قاشق روغن زیتون رو با عسل و آب لیموترش مخلوط کنید و سالاد رو با اون میل کنید.