خاگینه بادام اسراء (بادام قیقاناقی)
عید سعید غدیر رو به تمام مسلمانان جهان و سادات جلیل القدر و مخصوصا مامان عزیزم تبریک میگم.
کامتون رو در این عید بزرگ، با این خاگینه خوشمزه شیرین کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
ماست یا شیر 1.4 پیمانه
روغن مایع 2 ق غ
بادام پودر شده 1 فنجان
بگینک پودر 1 ق م
وانیل 1.2 قاشق چایخوری
هل کوبیده کمی
خلال بادام مقداری
مواد لازم برای تهیه شیره خاگینه
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1.2 پیمانه
زعفران دم کرده 1 ق س
طرز تهیه:
بهتر پودر بادام رو خودتون تهیه کنید، به این صورت که بادامها رو توی آب ولرم خیس کنید و بعد پوستشون رو بگیرید.و بگذارید چند ساعت بمونه تا خشک بشه.
بعد پودرشون کنید. برای یک پیمانه پودر بادام 50 گرم بادام کافیه.
تخم مرغها و وانیل رو با هم زن بزنید تا کف کنه و حجمش دو برابر بشه.
ماست یا شیر و روغن مایع رو بریزید توی تخم مرغها و هم بزنید.
آرد رو که بهتره الک کرده باشید با بکینگ پودر مخلوط کنید وتوی مواد بریزید و با هم زن بزنید تا با مواد مخلوط بشه.
پودر بادام و هل رو بریزید.
دیگه لازم نیست با هم زن بزنید با قاشق مخلوط رو هم بزنید.
توی تابه رو چرب کنید و مواد خاگینه رو توی تابه بریزید.(مواد خاگینه کمی سفت تر از خاگینه های دیگه است.)
روی خاگینه رو خلال بادام بریزید.درب تابه رو بگذارید و اجازه بدید تا یک طرف خاگینه سرخ بشه.
برگردونید و طرف دیگه خاگینه رو هم سرخ کنید.
خاگینه رو به شکل دلخواه برش بزنید. و بگذارید تا سرد بشه.
شکر و آب و گلاب رو مخلوط کنید و بگذارید رو حرارت تا بجوشه و کمی غلیظ بشه البته نه در حد مربا. زعفران رو داخل شیره بریزید.
شیره داغ رو روی خاگینه که سرد شده بریزید.شیره باید به حدی باشه که روی خاگینه رو بگیره.
اگه خاگینه تون ضخیم شده میتونید روش یک سینی بگذارید و خاگینه رو برگردونید و باز به تابه برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو جذب کنه.
میگذاریم رو حرارت تا چند جوش بزنه بعد میگذاریم تا شیره جذب خاگینه بشه.
خاگینه رو میتونید هم سرد و هم گرم سرو کنید.
نکته:
نکته طلایی در تهیه خاگینه اینه که حتما باید خود خاگینه و شیرش یکی سرد و یکی گرم باشه. پس اگه شیره سرد روی خاگینه داغ بریزید که این بهتره و اگه شیرتون داغه بگذارید خاگینه خنک بشه بعد بریزید.
نکته خاصی نداره، فقط این رو بگم که این خاگینه اختراع خودمه، ادیسون برق رو اختراع کرده منم این خاگینه رو! چرا میخندی
دستت درد نکنه چه خاگینه خوش آب و رنگیه نمیشه ازش گذشت