ژله میوه رنگارنگ
دیشب میخواستم ژله رنگین کمان درست کنم ولی تو خونه ژله قرمز نداشتم، وقتی یخچال رو نگاه کردم و میوه ها رو دیدم فکر کردم ژله میوه درست کنم و چون شیر هم تو خونه داشتیم تصمیم گرفتم ژله میوه رنگارنگ درست کنم و این ی شد که می بینید.
ژله به نسبت سایر دسرها کم کالری و سالم تره، و اضافه کردن شیر و میوه به اون باعث میشه مفید هم باشه. برای افرادی که زیاد اهل خوردن دسر و چیزهای شیرین هستند میتونه گزینه خوبی باشه.
مواد لازم:
ژله انگور قرمز، پرتقال، موز از هر کدام یک بسته
شیر 1.5 لیوان
میوه انگور قرمز، پرتقال و موز
طرز تهیه:
من یک توضیح در مورد تهیه ژله انگور میدم و این مراحل در مورد ژله موز و پرتقال هم تکرار میشه.
ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید به صورت بن ماری تا ژله کاملا توی آب حل و شفاف بشه. برای اینکار میتونید قالب ژله رو روی کتری در حال جوش بگذارید.
نصف ژله رو بردارید و با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید.
قالب را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید.انگورها رو ته قالب مورد نظرتون بچینید.
مقدار کمی از ژله را روی انگورها بریزید در حدی که انگورها توش غوطه ور نشن و شکلشون به هم نخوره و بگذارید داخل یخجال وقتی ژله سفت شد بقیه ژله رو روش بریزید. اگه همه ژله رو اول بریزید میوه ها داخل ژله جابجا میشن و شکل جالبی نخواهند داشت.
نصف دیگه ژله رو که نگه داشته بودیم بگذارید داخل یخجال تا خنک بشه ولی نباید ببنده.شیر و ژله رو مخلوط کنید و وقتی لایه اول بست روی اون بریزید وبگذارید داخل یخچال.
موز رو خرد بکنید و داخل قالب بچینید و مراحلی رو که در مورد انگور توضیح داده شد رو انجام بدید.
لایه شیری ژله موز رو هم وقتی ژله زیری بست رو بریزید.
پرتقال رو فیله بکنید و داخل قالب بچینید و مثل مراحل قبل...
لایه شیری رو روش بریزید.
روی قالب رو سلفون بکشید و بگذارید داخل یخجال تا کاملا خودش رو بگیره.
وقتی خواستید ژله رو برگردونید اطراف قالب رو با نوک چاقو اطراف ژله رو آزاد بکنید و حدود 10 ثانیه اگه قالبتون نازک و 20 ثانیه برای قالب ضخیم داخل آب گرم، بعد یه تکون به قالب بدین تا ژله آزاد بشه.قالب مورد نظرتون رو خیس کنید و روی قالب بگذارید و ژله رو برگردونید توی قالب.وقتی قالب ژله رو خیس می کنید اگه ژله یا دسرتون رو وقتی برمیگردونید وسط قالب قرار نگیره با یه تکون میتونید جابجا کنید ولی اگه قالب خیس نباشه دیگه از جاش تکون نمیخوره.
نکات:
شیر باید ولرم باشه تا وقتی با ژله مخلوط میشه نبره.
وقتی یک لایه رو آماده کردید و ژله رفت داخل یخجال، ژله مرحله بعد رو آماده کنید تا خنک بشه.
اگر عجله دارید میتونید داخل فریزر بگذارید اما مراقب یخ زدن ژله باشید.
ببخشید که بعضی عکسها تاره، بعضی وقتها دوربینم قاطی میکنه. به خاطر اینکه مراحل کار کامل باشه مجبور شدم اونها رو هم تو وبلاگ بگذارم.
خیلی عالیه
ممنونم
موفق باشید