آش کلم قمری (داش کلم آشی)
اگه کلم قمری دوست دارین بهتون توصیه میکنم این آش خوشمزه رو از دست ندید، هم خیلی مقویه و هم خیلی خوشمزه.
این هم یه غذای دیگه با کلم قمری که قبلا توی وبلاگ گذاشتم.
مواد لازم:
کلم قمری کوچک 2 عدد
بلغور گندم 1 پیمانه پلوپز
لپه نصف پیمانه پلوپز
سبزی یک کیلو(برای این آش فقط از تره و جعفری و مقدار کمی کروز استفاده میشه، اگه کروز پیدا نکردید میتونید حذف کنید)
پیاز 1 عدد
آب قلم یک لیتر
رب 1 قاشق
کشک مقداری
روغن مقداری
نعنا داغ و پیاز داغ برای تزیین
طرز تهیه:
بلغور و لپه رو جداگانه چند ساعت خیس کنید.
پیاز و کلم رو پوست بگیرید، و حبه قندی (حبه قندهای کوچیک) خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید.
در حدی که فقط کمی سبک بشه.
یک لیتر آب بریزید و بلغور
و لپه و نمک رو اضافه کنید.
آب قلم رو بریزید. و بگذارید تا بلغور و لپه کاملا پخته بشه و لعاب بندازه.
در این مرحله اگر دیدید آشتون لعابدار نشده و رقیقه میتونید 1.4 پیمانه برنج آشی داخل آش بریزید و بگذارید تا برنجها هم بپزه.
سبزی آش رو بریزید و بگذارید تا سبزی هم چند جوش بزنه.
رب رو اضافه کنید و ده دقیقه دیگر هم بگذارید آش رو حرارت باشه تا جا بیفته. البته من بعد از اینکه که سبزی رو میریزم زیاد نمیگذارم آش بجوشه تا سبزیها خواصشون رو از دست ندن.
آش رو به همراه کشک و نعناع داغ و پیاز داغ سرو کنید.