دنیای اسراء

يكشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۶ ب.ظ

دسر پالدا با ژله انار

دیروز عصر که از سر کار برگشتم خونه، خیلی خسته بودم. اما چون چند روز بود میخواستم این دسر رو درست کنم و وقتی یه فکری به گله اینجانب می افته حتما باید عملی بشه، بعد از کمی استراحت شروع به کار کردم اولش فکر میکردم کارم نیم ساعته تموم میشه، ولی این دسر ما درست دو ساعت از وقت نازنین من رو گرفت (به سادگیش نگاه نکنید) وسطهای کار بود که مامانم هم اومد و کلی دعوام کرد که به جای استراحت اومدی وایستادی پای گاز که چی بشه، بهش گفتم مامان جاااااااااان یه کم هم بیا این رو شما هم بزن من برم ژله رو آماده کنم، گفت کمکت نمیکنم تا درس عبرتی برات بشه، و بعد از این وقتی خسته ای از این کارها نکنی، خلاصه کار من ساعت دوازه نصف شب تموم شد و من بیجاره هم فرداش که میشد امروز یه کار اداری داشتم و باید ساعت شش و نیم صبح از خواب بیدار میشدم.  

دیگه دیشب فرصت نشد متنش رو تایپ کنم و براتون بگذارم. این هم از ماجرای دسر پالدا و ژله انار، یه توضیحی در مورد پالدا بگم که این دسر رو ما زعفرانی درست میکنیم و توش شیر هم نمیریزیم، عکس یک دسر شبیه به این رو وقتی از جلوی روزنامه فروشی میگذشتم رو جلد مجله آشپزی خانواده سبز دیدم که با میوه دیگه ای درست شده بود نمیدونم مواد اون دسر چی بود، اما ایده ای شد واسه من برای درست کردن این دسر خوشمزه.دسر پالدا با ژله انار ترکیب یک دسر سنتیه که با کمی تغییر مدرن شده، در نتیجه هم تو لیست دسرهای مدرن و هم در لیست دسرهای سنتی آوردمش.





یه پست قبلا در مورد پالدا داشتم حتما بخونینش.

مواد لازم:

ژله  انار 1 بسته

انار دانه شده 1 عدد

نشاسته نصف پیمانه

شکر دوسوم(2/3) پیمانه

شیر یک پیمانه

گلاب نصف پیمانه یا کمی وانیل

آب 1 پیمانه




طرز تهیه:

ژله رو طبق دستور روی پاکت آماده کنید.(یک لیوان آب جوش داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و یک بسته پودر ژله رو روش بپاشید، بگذارید روی سماور یا ماکروفر تا ذرات ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه بعد یک لیوان آب سرد اضافه کنید و هم بزنید.) اگه از طعم ژله آماده انار خوشتون نمیاد میتونید روی نصف لیوان آب سرد 3 قاشق سوپخوری ژلاتین بپاشید و بگذارید روی بخار آب یا داخل مایکروویو تا ژلاتین داخل آب حل بشه و دانه های ژلاتین داخل آب دوب بشه و مایع شفاف بشه، بعد آب انار و با مخلوط آب و ژلاتین مخلوط کنید و به جای ژله آماده استفاده کنید.

ته گیلاسها یا هر ظرفی که خواستید مقداری از ژله انار رو بریزید و بگذارید تا ژله ببنده. باقیمانده ژله رو روی بخار کتری قرار بدید تا مایع بمونه.




نشاسته، آب و شکر رو مخلوط کنید و روی گاز بگذارید.




مدام باید هم زده بشه چون هم سریع ته میگیره و گلوله، گلوله میشه و هم سر میره.



وقتی مایع کمی غلیظ شد و خامی نشاسته گرفته شد، بگذارید کنار تا از جوشیدن بیفته. بعد شیرو گلاب یا وانیل رو اضافه کنید.



و باز هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.

بگذارید کنار تا کمی از حرارتش کم بشه و وقتی میخوایم بریزیم روی ژله، اون رو آب نکنه. وقتی کمی از گرماش کم شد بریزید روی ژله و بگذارید داخل فریزر. تا سریع بسته بشه .



روی پالدایی که توی قابلمه مونده رو با سلفون بپوشونید تا رویه نبنده، سلفون رو کامل روی پالدا پهن کنید به شکلی که به پالدا بچسبه، اگه اینکار رو نکنید در مدتی که ژله بسته میشه پالدا هم سفت میشه.

لایه دوم ژله رو بریزید.



بعد لایه دوم پالدا. البته واسه من پنج تا رو پر کرد.



و دانه های انار رو بریزید روی دسر و بگذارید داخل یخجال تا دسر کاملا بسته بشه.




 

دسری آسان و زیبا برای پذیرایی شب یلدای شما




کاش بجای زمینه سفید از یه رنگ دیگه برای عکاسی استفاده میکردم اونجوری رنگ سفید دسر بهتر به چشم می اومد.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

دسر پالدا با ژله انار

يكشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۶ ب.ظ

دیروز عصر که از سر کار برگشتم خونه، خیلی خسته بودم. اما چون چند روز بود میخواستم این دسر رو درست کنم و وقتی یه فکری به گله اینجانب می افته حتما باید عملی بشه، بعد از کمی استراحت شروع به کار کردم اولش فکر میکردم کارم نیم ساعته تموم میشه، ولی این دسر ما درست دو ساعت از وقت نازنین من رو گرفت (به سادگیش نگاه نکنید) وسطهای کار بود که مامانم هم اومد و کلی دعوام کرد که به جای استراحت اومدی وایستادی پای گاز که چی بشه، بهش گفتم مامان جاااااااااان یه کم هم بیا این رو شما هم بزن من برم ژله رو آماده کنم، گفت کمکت نمیکنم تا درس عبرتی برات بشه، و بعد از این وقتی خسته ای از این کارها نکنی، خلاصه کار من ساعت دوازه نصف شب تموم شد و من بیجاره هم فرداش که میشد امروز یه کار اداری داشتم و باید ساعت شش و نیم صبح از خواب بیدار میشدم.  

دیگه دیشب فرصت نشد متنش رو تایپ کنم و براتون بگذارم. این هم از ماجرای دسر پالدا و ژله انار، یه توضیحی در مورد پالدا بگم که این دسر رو ما زعفرانی درست میکنیم و توش شیر هم نمیریزیم، عکس یک دسر شبیه به این رو وقتی از جلوی روزنامه فروشی میگذشتم رو جلد مجله آشپزی خانواده سبز دیدم که با میوه دیگه ای درست شده بود نمیدونم مواد اون دسر چی بود، اما ایده ای شد واسه من برای درست کردن این دسر خوشمزه.دسر پالدا با ژله انار ترکیب یک دسر سنتیه که با کمی تغییر مدرن شده، در نتیجه هم تو لیست دسرهای مدرن و هم در لیست دسرهای سنتی آوردمش.





یه پست قبلا در مورد پالدا داشتم حتما بخونینش.

مواد لازم:

ژله  انار 1 بسته

انار دانه شده 1 عدد

نشاسته نصف پیمانه

شکر دوسوم(2/3) پیمانه

شیر یک پیمانه

گلاب نصف پیمانه یا کمی وانیل

آب 1 پیمانه




طرز تهیه:

ژله رو طبق دستور روی پاکت آماده کنید.(یک لیوان آب جوش داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و یک بسته پودر ژله رو روش بپاشید، بگذارید روی سماور یا ماکروفر تا ذرات ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه بعد یک لیوان آب سرد اضافه کنید و هم بزنید.) اگه از طعم ژله آماده انار خوشتون نمیاد میتونید روی نصف لیوان آب سرد 3 قاشق سوپخوری ژلاتین بپاشید و بگذارید روی بخار آب یا داخل مایکروویو تا ژلاتین داخل آب حل بشه و دانه های ژلاتین داخل آب دوب بشه و مایع شفاف بشه، بعد آب انار و با مخلوط آب و ژلاتین مخلوط کنید و به جای ژله آماده استفاده کنید.

ته گیلاسها یا هر ظرفی که خواستید مقداری از ژله انار رو بریزید و بگذارید تا ژله ببنده. باقیمانده ژله رو روی بخار کتری قرار بدید تا مایع بمونه.




نشاسته، آب و شکر رو مخلوط کنید و روی گاز بگذارید.




مدام باید هم زده بشه چون هم سریع ته میگیره و گلوله، گلوله میشه و هم سر میره.



وقتی مایع کمی غلیظ شد و خامی نشاسته گرفته شد، بگذارید کنار تا از جوشیدن بیفته. بعد شیرو گلاب یا وانیل رو اضافه کنید.



و باز هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.

بگذارید کنار تا کمی از حرارتش کم بشه و وقتی میخوایم بریزیم روی ژله، اون رو آب نکنه. وقتی کمی از گرماش کم شد بریزید روی ژله و بگذارید داخل فریزر. تا سریع بسته بشه .



روی پالدایی که توی قابلمه مونده رو با سلفون بپوشونید تا رویه نبنده، سلفون رو کامل روی پالدا پهن کنید به شکلی که به پالدا بچسبه، اگه اینکار رو نکنید در مدتی که ژله بسته میشه پالدا هم سفت میشه.

لایه دوم ژله رو بریزید.



بعد لایه دوم پالدا. البته واسه من پنج تا رو پر کرد.



و دانه های انار رو بریزید روی دسر و بگذارید داخل یخجال تا دسر کاملا بسته بشه.




 

دسری آسان و زیبا برای پذیرایی شب یلدای شما




کاش بجای زمینه سفید از یه رنگ دیگه برای عکاسی استفاده میکردم اونجوری رنگ سفید دسر بهتر به چشم می اومد.


نظرات  (۲۸)

چه دسر خوشگلی دلم خواست...مرسی عزیزم
mer30 baraye idehaye beja va jalebetoon yaldatoon mobarak
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم، یلدای شما هم مبارک
۲۸ آذر ۹۰ ، ۱۰:۵۴ سراشپز سپیده
خیلی عالیه اسراجون زحمت کشیدی عزیزم دستت درد نکنه حتما درست میکنم
منتظر باش گلم
۲۸ آذر ۹۰ ، ۱۵:۲۹ خاله ریزه
بابا خیلیییییییی با کلاسییییییی
پالدا؟؟
ماشالله
اسرا جون همدردیم عزیزم کاملا درک میکنم خسته بودن اما ایده تو ذهن داشتن یعنی چی! همچنین دعواهای مادرانه رو هم درک میکنم
اما از همه اینها که بگذریم دسرت خیلی خوشگل شده یعنی دارم وسوسه میشم درستش کنم مثل همه هنرهات که وسوسه کننده ست
پس حسابی خسته نباشی اسرا جون دست گلت هم درد نکنه
وای چی کشیدی اشکال نداره مهم نتیجه ی کاره دستت درد نکنه خیلی خوشکله و حتما خوشمزه
۲۹ آذر ۹۰ ، ۱۵:۴۱ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام اسراء جون

چه خوش آب و رنگه

چیدمان سفید و قرمز کنار هم خیلی قشنگ شده

این دسر به درد کریسمس هم میخوره

عالیه

راستی عزیزم با اجازت لینکت کردم
پاسخ:
ممنون عزیزم منم لینکت کردم خانمی
خانوم خانوما
هندوانه رو یا هایتان شیرین،انار موفقیتهایتان پر دانه،پسته خاطراتتان خندان،قصه زندگیتان خوش وعمرتان چون یلدا بلند باد.
یلدایتان مبارک.
۳۰ آذر ۹۰ ، ۱۱:۵۱ ریحانه بهشتی
خیلی خوشگل شده اسرا جون
تنهایی چطوری خوردین؟
سلام
اسرا جان تو بینظیری
خوشبحال همسرت
وااااااااااااااای چقده قشنگه واقعا به این زحمت می ارزید . دستت درد نکنه اسرا عزیزم . یلدات مبارک باشه در ضمن امیدوارم همیشه شاد و سالم باشی
سلام اسرا جون. من تازه وبلاگتو کشفیدم. من خودم ترکم. ولی از تبریز خیلی دورم . یه 5 ماهی هست نیومدم با دیدن وبلاگت یاد شهرم افتادم و دلم هواشو کرد. خیلی هنرمندی و دستوراتم خیلی جالبه. ای ول که غداها ی اذربایحان و به همه معرفی می کنی دست پخت خانمای اونورا حرف نداره. یاشیاسان. همیشه ده شاد اولاسان. الرین اغر ماسن
پاسخ:
سن ده شاد یاشیاسان عزیزیم...
سلام اسراجان
خیلی زیبا،چشم نواز و وسوسه انگیزه
واقعاً دستت درد نکنه
توی مهمونی ها خیلی به چشم میاد
۰۶ دی ۹۰ ، ۰۲:۳۱ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام عزیزم


آپم
سلام. اسرا جون اوماج حلواسی رو بلدین؟میشه اگه بلدی اموزششو بذاری با مقدار های کم نه زیاد؟ ممنون
به به به ..........
میبینم اسرا جون بی ما کلی از اینا میخوری
۱۶ فروردين ۹۱ ، ۰۲:۰۹ خودت میدونی کی هستم
تمام اصل های حقوق بشر را خواندم

وجای یک اصل را خالی یافتم

واصل دیگری را به آن افزودم

عزیز من

اصل سی ویکم:

هر انسانی حق دارد

هر کسی را که می خواهد

دوست داشته باشد

و

عشق را عشق است!
سلام.
میشه طریقه استفاده از ژلاتین رو در این دسر توضیح بدیدلطفا
پاسخ:
توضیح دادم عزیزم، اگه جایی رو متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم
سلام.
باید از ورقه ژلاتین استفاده بشه یا پودر ژلاتین؟به طورکلی چه فرقی باهم دارن؟کاربردژلاتین؟
پاسخ:
یک پست کامل براش گذاشتم
اسرا جان این پالدا که راجبش گفتی احساس میکنم تو مایه های فرنیه.نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مزه ش باید شبیه اون باشه؟
چه خوشگل شده...حتما برا شب یلدا یادم می مونه....

فقط اسرا جان ...من اون پالدا رو درست می کنم همون پودینگه دیگه فقط تو گلاب میریزی من وانیل...در ضمن اگه نشاسته رو با یک سوم شیر حلش کنی و بعد بقیه شیر رو بزاری رو گاز جوش که اومد نشاسته حل شده تو شیر رو بهش اضافه کنی ...درست کردنش راحتر و زودتره میشه...اصلنم گلوله گلوله نمیشه...
پاسخ:
مرسی بخاطر راهنماییت، امتحان میکنم، ولی فکر میکنم با این روش خیلی سریع مایع بسته میشه و خامی نشاسته گرفته نمیشه؟
سلام عزیزم. خیلی عالیه. من این دسر رو درست کردم ولی یه مشکلی پیش اومد. هر دفعه دسر این مدلی درست میکنم اینجوری میشه. من یه لایه کاسترد یه لایه ژله میریزم. ولی لایه کاسترد یا نشاسته جدا میشه و میاد بالا وای میسته. چی کار کنم؟مشکل کجاست؟
خیلی زیباست حتما درستش میکنم
پاسخ:
مرسی عزیزم
وای خیلی ازت ممنونم. دوباره این دسر رو درست کردم برای مهمونی خونواده شوهر! عالی و چشم و چال درآر بود. کاملا درست گفته بودی. ژله رو گذاشتم یه ذره خودش رو گرفت. پالدا رو رقیقتر برداشتم و وقتی تو ظرف گذاشتم صبر کردم خوب روش لایه ببنده. خلاصه عالی شد. مرسی واقعا.
پاسخ:
همیشه شاد باشی عزیزم
سلام اسرا جون
مرسی از غذاهای ساده و خوشمزت
میشه لطفا اون قسمتی رو که به سلفون مربوط میشه دقیق تر توضیح بدی؟سلفون داخل پالدا می مونه بعد از اینکه ژله رو می ریزیم دقیقا" سلفون کجا قرار می گیره دور ظرف  یا روی نشاسته ؟
پاسخ:
سلام مری جان
ممنون از لطفت، توضیحات پست رو کامل کردم اگه اینبار بخونید متوجه میشید.
باسلام
سایت بسیار عالی و اموزنده ایی دارید
تشکر
پاسخ:
سلام، مرسی

ارسال نظر

متاسفانه به علت عملیات بروزرسانی، موقتا امکان ارسال نظر و نظرسنجی مطالب غیر فعال می باشد.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی