شوید پلو با مرغ
این پلو یکی از پلوهای محبوبه منه، به شرط اینکه حسابی زعفرانی و با کره طبخ بشه، پس چون فعلا بی خیاله غذاهای کم چرب شدم این پلو رو درست کردم، شما میتونید مقدار روغنش رو کمتر کنید، اما حداقل توصیه میکنم زعفرانش رو کم نکنید خوب زعفران که ضرر نداره، البته ممکنه اگه زیادی مصرف کنید دچار اختلال مانیک- دپرسیو، البته فقط بخش مانیکش. جدی نگیرید صرفا جهت مزاح عرض شد.
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
سینه مرغ نصف یک سینه( یک عدد پیاز و کمی کرفس برای پخت مرغ)
شوید حدود 100گرم اگه بیشتر هم شد اشکال نداره
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سرخالی
زعفران دم کرده 2 قاشق غداخوری
کره یا روغن مایع
لیمو ترش تازه یک عدد
طرز تهیه:
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید.
مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و کمی کرفس و نمک و آب نصف لیمو ترش بگذارید بپزه، آب رو زیاد نریزید تا در آخر پخت فقط در حدود یک فنجان آب مرغ داشته باشیم.
مرغ رو به قطعات دلخواه خرد کنید.
روش زعفران بریزید.
و مخلوط کنید تا همه مرغها زعفرانی بشه.
آب نصف دیگه لیمو رو روی مرغها بچلونید.
اگه نمک مرغها کمه، مقداری هم نمک بزنید و بگذارید تا بقیه کارها رو میکنیم طعم مواد به خورد مرغها بره.
شوید رو خرد کنید.
آب برنج رو بگذارید تا میجوشه، روغن مایع یا کره رو داخل تابه بریزید، بهتون توصیه میکنم از کره استفاده کنید چون طعم پلو خیلی خوشمزه تر میشه، و مطمئن باشید همون ضررهایی رو که کره داره روغن مایع هم داره، زیاد به گفته این دکترها گوش نکنید چون فعلا خودشون هم نمیدونن کدوم یکی ضررش بیشتره. از علم تغذیه خارج بشیم و بریم سراغ آشپزیمون تا کره نسوخته رب رو اضافه کنید.
رب رو کمی توی کره تفت بدید.
مرغها رو بریزید و اونها رو هم کمی تفت بدید. مراقب باشید تکه ها مرغ زیاد له نشن.
اون یک فنجان آب مرغ که از پخت مرغ مونده بود بریزید و بگذارید چند جوش بزنه و سس کمی غلیظ بشه.
برنج رو آبکش کنید و ته دیگ دلخواهتون رو بندازید من از نون لواش استفاده کردم. بعد لایه لایه از برنج و شوید و مایع مرغ بریزید.
سس رو هم روی برنج بدید.
با دسته کفگیر چند تا سوراخ توی برنج ایجاد کنید. این کار رو سعی کنید همیشه وقتی برنج دم میکنید انجام بدید چون با اینکار حرارت راحتتر به همه جای برنج میرسه و پلو راحت تر دم میکشه و خمیر هم نمیشه.
پلو رو توی دیس بکشید و کمی زعفران و روغن داغ رو مخلوط کنید و روی برنج بدید.
با ترشی میل کنید که خیلی عالی میشه.
حتما" این غذا رو درست خواهم کرد.
ممنون